Himmerlandsflyt Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er den bedste flytning jeg har haft i hele mit liv… og jeg har boet mange steder i ind og udland. Først, flyttefirmaet har været ekstremt fleksibelt i hele deres tilgang jf tidspu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor anbefaling af Himmerland Flytteforretning, som det er anden gang, vi bruger til at flytte på tværs af landet. De to yderst effektive og professionelle flyttemænd (og med god humor - tak Morten o... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi har været rigtig glade for vores flytning med Himmerlands flytteforretning, der stillede om morgenen præcis som vi havde aftalt, og hjalp os med at flytte fra København til Jylland. Prisen var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan ikke rose firmaet nok. De kom til tiden, og fil lavet flytning fra Silkeborg til Nordsjælland. Destinationsadressen var virkelig crowded, med andre biler og lifte der stod i vejen, men flytte... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

8 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Flytte fra Vonge til Brøndby

Flytte fra Vonge til Brøndby
Fik hurtigt et godt tilbud. Når jeg kontaktet dem på telefon altid venlig.
Hurtig og 3 effektiv flyttemænd som der var meget venlig og hjælpsomme.👍
Kan varmt anbefalede dette flyttefirma😊

13 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God oplevelse til en god pris

Vi skulle flytte fra København til Fredericia, og havde en rigtig god oplevelse med dem. Vi fik hurtigt et godt tilbud med en rigtig god pris på opgaven. Selve flytningen gik godt og flyttemændene var effektive, løsningsorienterede og venlige.
Varme anbefalinger her fra.

29 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor ros - nemmeste flytning til dato

Vil give Himmerlands flytteforretning de varmeste anbefalinger. De gav os det hurtigste og billigste tilbud på en større flytning, og de to flyttemænd var super venlige, hurtige og effektive i flytningen af kasser og møbler. Vi havde en god dialog med dem og vil til enhver tid benytte deres service igen! :) Tak for den kæmpestore hjælp!

17 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har benyttet 'Himmerlandflyt' til…

Vi har benyttet 'Himmerlandflyt' til vores flytning fra Skørping til Kgs. Lyngby. Kæmpe ros til de to unge gutter, der klarede vores indbo ud fra en villa - og op på 2. sal i Lyngby.
Alt klappede, og vi kan kun anbefale andre, der ønsker et grundigt og hæderligt firma, at bruge "Himmerlandflyt"

6 de agosto de 2022

Super flytning

Himmerlands flytteforretning hjalp os med en flytning fra Charlottenlund til Thy.
Det var hele vejen igennem en god oplevelse, som jeg kun kan anbefale til andre.

28 de junho de 2022

Effektivt og hurtigt

Vi har brugt Himmerlands flytteforretning da vi flyttede i nyt hus. Meget venlige mennesker hele vejen rundt. Selve flytningen blev udført meget hurtigt og effektivt og med respekt for vores indbo. Jeg benytter dem gerne igen en anden gang.

19 de junho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

8000 kr for at flytte 2 skabe.

Bad om tilbud på at få flyttet 2 vitrineskabe fra vores kælder til 1. sal. Deres respons var 8000 kr. Helt i orden hvis firmaet ikke ønsker at tage opgaven, men så vær ærlig omkring det, i stedet for at give et tilbud med en fuldstændig ublu pris. Et hold venner og min mands firma fik flyttet henholdsvis alt deres indbo og et helt kontor for 12.000 kr.

22 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Himmerlands flyttefirma skal have…

Himmerlands flyttefirma skal have masser af thumbs up 👍👍👍👍👍
I flyttede en 2 værelse lejlighed fra Horsens til Københavns uden problemer. I er simpelthen så hjælpsomme TAK for det.
Hilsen Berith Larsen

4 de abril de 2022

Veloverstået flytning! :)

Vi flyttede fra København til Jylland og Himmerlands Flytteforretning håndterede det strålende!
Både Anders og Kasper, samt øvrige flyttemænd gjorde oplevelsen behagelig.
Altid en venlig tone og imødekommenhed.

Vi pakkede ned i København og Himmerlands Flytteforretning hentede det hele. Kørte til destinationen og afleverede, inden vi ankom. Og da vi kom, var alt som det skulle være! :)

13 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nænsomt, effektivt, prof og fleksibelt. TAK!

Det er første gang jeg skriver en anmeldelse her på TP, men bliver nød til at det. De to gode gutter fra Himmerland Flyt hjalp på vores flytning fra Thorupstrand i Nordjylland til Sorø, og de var supersøde og tog imod mine lidt vage ønsker om, i hvilke rum de skulle stille det hele. De flyttede tingene nænsomt og effektivt, og det var meget tjekket. Selv pakningen i bil, hvor jeg ikke selv var til stede, tog de sig af. Processen op til var også smoothe, så mine varmeste anbefalinger til Himmerlandsflyt herfra :-)

11 de novembro de 2021

Fra Aalborg til København uden problemer

Jeg er flyttet fra Aalborg til København. Alt gik som aftalt og planlagt. Vi fik en yderst professionel behandling, lastbil og udstyr var i top. Flyttemændene var ansvarlige nænsomme og udførte arbejdet i højt humør, jeg giver Himmelands Flytteforretning min bedste anbefaling.

17 de setembro de 2021

Formidabel service ⭐️

Fik anbefalet dem af min søster, som tidligere har haft enormt gode erfaringer med at benytte sig af dem til flytning fra København til Jylland. Jeg benyttede mig af en såkaldt kombinationsflytning fra Jylland til København, og er mere end tilfreds. Prisen må være en af de bedste på markedet og alt forløb så nemt. De kom og afhentede tingene som aftalt og afleverede dem som aftalt. Det hele blev fint og nænsomt pakket ind, og kom frem i hel og ubeskadiget stand. Søde, rare og hjælpsomme flyttemænd. I får mine største anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4 de agosto de 2021

Professionelt flyttefirma

Jeg skulle flytte fra Aarhus til København og jeg må sige at jeg er rigtig glad for at jeg valgte Himmerlands Flytteforretning.
De efterkom mine ønsker angående tidspunkt og dag. Alt gik fint, de passede godt på mine ting og jeg er super tilfreds med den rigtige gode service!

3 de julho de 2021

Top top top

Bedre service findes ikke.
Min mor skulle flytte på tværs af landet, og her kunne Himmerlands Flytteforretning komme med et super godt tilbud. Hele flytningen foregik perfekt, og flyttemændene var super dygtige og hjælpsomme! 5+ stjerner fra os.

29 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais