Hjerneklinik Avaliações 1

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

En ubehagelig oplevelse hos Linda Locht

Min oplevelse hos Linda Locht var desværre rigtig dårlig. Hun var ikke særlig imødekommende, og allerede fra start virkede hun irriteret over mit besøg. Hun kunne ikke forstå, hvorfor jeg var der, eller hvad hendes rolle i forløbet skulle være.

Da jeg forsøgte at fortælle om mit forløb og svare på hendes spørgsmål, blev jeg afbrudt flere gange. Hun lyttede ikke til det, jeg sagde, og gentog de samme ting igen og igen, som om hun slet ikke havde hørt mine svar.

Jeg havde medbragt en tidslinje over mit forløb for at skabe overblik og gøre det lettere at forklare symptomer og udvikling. Da jeg tog papiret frem, rullede hun fysisk stolen tilbage og gjorde det meget klart, at hun ikke ville se på det. I stedet sagde hun: “Prøv nu lige og hør, lille ven,” hvilket jeg syntes var en nedladende kommentar. Hun kaldte tidslinjen en dårlig idé og en “ond spiral”, hvor jeg efter hendes mening hæftede mig unødigt ved datoer og resultater.

Senere sagde hun, at i stedet for at lave tidslinjer og “sidde derhjemme deprimeret”, burde jeg se dybere indad og overveje, om jeg overhovedet var glad for mit liv og min uddannelse. Kommentaren ramte mig – især fordi jeg få minutter forinden havde forklaret, at jeg trods mine udfordringer både går i skole, arbejder, er i praktik og har et socialt liv. Det var tydeligt, at hun ikke havde lyttet til, hvad jeg havde sagt.

Generelt var hendes attitude under samtalen ubehagelig, og jeg blev mere og mere stille undervejs, fordi jeg følte mig talt ned til og misforstået.
Det hele efterlod mig med en følelse af ikke at blive taget alvorligt eller mødt med den faglige nysgerrighed og empati, man burde kunne forvente i sådan et forløb.

På deres hjemmeside står der, at de sætter 30 minutter af til hver patient. Jeg kom ind 10 minutter senere end planlagt, men blev alligevel sendt ud før tid. Hun rejste sig op, mens jeg stadig sad ned og var i gang med at tale, hvilket jeg opfattede som et signal om, at hun ville have mig ud af døren.

Jeg endte med at gå derfra ked af det og chokeret over den måde, jeg blev mødt på.
Ud fra min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale et besøg hos hende.

13 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais