Veja o que dizem as avaliações
Alle mine bedste anbefalinger efter et utal af køb fra Hobbykæden. De er altid klar med svar på mine spørgsmål via telefon, og bestilte varer bliver sendt afsted lynhurtigt. Disse er endda tit på ti... Ver mais
Fik et Märklin 29792 Digital-Startpacknung ICE 2 i fødselsdagsgave. Kunne ikke få det til at fungere. Ringede til Hobbykaeden i Aalborg og fik den bedste hjælp man kunne ønske sig og nu kører toget... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Underligt, at man ikke svarer interesseret køber.
28.06.2026: Jeg har ændret bedømmelsen fra 1 til 5 stjerner, da Hobbykæden beklager, at de har overset nogle mails. Det, er jeg sikker på, er rigtigt. Alle kan fejle, men når den efterfølgende beklages, finder jeg ikke, at virksomhedens bedømmelse skal belastes af den grund.
Ærgerligt at ordren er gået til Tyskland. Jeg ville hellere støtte en dansk specialforretning.
27.06.2026: Bedømmelsen vedrører nedenstående hændelse. Jeg har tidligere handlet hos HK og haft en OK oplevelse.
Jeg mailede nogle spørgsmål angående et lokomotiv, som jeg var interesseret i at købe, og fik hurtigt svar.
Efterfølgende mailede jeg et tilbud på 10 % under salgsprisen. Da jeg ikke modtog svar, rykkede jeg, og det gjorde jeg en gang mere, inden jeg gav ordren til Tyskland.
Det mindste, man kan gøre, når man får et tilbud fra en interesseret kunde, er at svare. Derfor kun en stjerne.
God kundeservice
God kundeservice
Fin og imødekommende kundeservice også ved returvarer i forbindelse med reparationer m.m., som ofte kan være lidt besværligt indenfor branchen…
God betjening af nogen der tydeligt…
God betjening af nogen der tydeligt elsker deres arbejde
Fantastisk butik
Fantastisk butik, fantastisk service. Ken Rosa er et omvandrende Wikipedia i modeltogs viden. Man føler sig altid velkommen i butikken. Kaffen står klar og man kan altid få en god snak om sin hobby. Kan på det varmeste anbefale Hobbykæden.
Dejlig butik
Dejlig butik , med et stort udvalg og med kompetente ekspedienter der giver gode råd og vejledninger.
Hobbykæden er et besøg værd.
Endnu en gang kludder med PostNord.
Det lykkedes PostNord at aflevere en forsendelse langt fra, hvor jeg bor, og pakken blev returneret. Ken valgte så at sende pakken igen, denne gang til min dør, uden beregning! Kæmpe ros!
Bjarne Larsen
Fast service and large inventory
Fast service and large inventory. Very satisfied with mu purchase.
Super kundeservice på alle planer
Hurtig, fejlfri og prisrigtig levering - samt top rådgivning op til selve købet. Jeg handler igen, super oplevelse som kunde.
Den bedste modeltogsbutik i Danmark
Den bedste modeltogsbutik i Danmark
Kanon service og tak for det.
Fik et Märklin 29792 Digital-Startpacknung ICE 2 i fødselsdagsgave. Kunne ikke få det til at fungere. Ringede til Hobbykaeden i Aalborg og fik den bedste hjælp man kunne ønske sig og nu kører toget derud ad.
Ikke sidste gang der bliver købt toge hos de enormt søde og hjælpsomme mennesker.
Tusind tak fra kundenr. 15493.
Rigtig god handleoplevelse
Rigtig god handleoplevelse
Virkelig hurtig levering, og produktet ser ud som på billedet. Og godt beskyttet i pakken!
Altid super service
Har handlet via deres website utallige gange og også haft telefonisk og emailkontakt mange gange. Altid super service og hurtig levering
Har nu bestilt fra Hobbykæden et par…
Har nu bestilt fra Hobbykæden et par gange og det er altid hurtig levering og til priser der er yderst konkurrencedygtige. Helt klart et sted jeg benytter igen
Hobbykæden modeltogsbutik er en butik…
Hobbykæden modeltogsbutik er en butik der er værd at besøge. Den har et stort og godt udvalg for en hver smag inden for modeltogs verden.🚂❤️Ejeren er mega flink og hvis han ikke har det hjemme, man søger, bestiller han det gerne hjem.🙂Jeg vil altid handle der, både fysisk og på nettet.🙂🙃🙂🚂🚂
Hurtig og effektiv betjening ved…
Hurtig og effektiv betjening ved postordresalg.
Med dag til dag levering.
Rigtig godt i disse Corona tider.
Rigtig godt sted at handle
Rigtig godt sted at handle, har jeg altid få en superbetjening og en venlig modtagelse i telefonen af ken når man ringer og spørger omkring et produkt. Jeg har handlet der mange gange, og det vil jeg blive ved med. Super service. 👍👍
Altid venlig og hjælpsomme
Altid venlig og hjælpsomme, løser hver gang mine ønsker, selv om de er noget specielt.
Glemmer jeg ! Husker Ken :-)
Det er nu anden gang at jeg glemmer at jeg Kører H0 og ikke N. så det er nu anden gang at jeg modtager en sød mail fra Ken, men en lille påmindelse og det er i orden at han har byttet det bestilte fra N til HO. Det kalder jeg sku overblik og god service. Det er sådanne små ting der gør at man bliver en trofast kunde og skaber gode relationer :-)
Det er ikke sidste gang..
Jeg har flere gange handlet med Ken. Dog ikke så meget online, men købte for et par uger siden nogle landskabartikler på webshoppen. Der gik 2 dage, så landede de på Sjælland. Så jeg er meget tilfreds med de handler jeg har haft med Hobbykæden.
Jeg fik rigtig god telefonrådgivning…
Jeg fik rigtig god telefonrådgivning over 2 gange. Endvidere har jeg købt 2 produkter i den dyre ende, som jeg modtog uden forsinkelse.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.