Hoffmann Professional A/S Avaliações 9

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Detalhes da empresa

1. Loja de Portas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hoffmann byder velkommen! Vi har parasoller, markiser, FlexPergola, varmelamper lævægge og tilbehør. Special firma siden 1860. Salg til erhverv og private

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ekstrem dårlig service

Ville aldrig bruge dem igen.

Har forsøgt nu i flere måneder at få selskabet til at afhjælpe fejl på tidligere købte produkter.

Har ringet og skrevet flere gange og de tager ikke telefonen og reagerer ikke på mail.

Det er så super uprofessionelt et selskab

4 de outubro de 2025

Elendig Kundeservice

Jeg vil ikke anbefale noget at bestille fra dette firma, jeg ordrede en parasol den 19/4 og fik oplyst 4-6 ugers leveringstid - den er stadig ikke kommet og der bliver ikke svaret på mail eller telefonopkald.

27 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fået monteret en parasol i…

Har lige fået monteret en parasol i Græsted, og der er kun stor ros til Camilla på kontoret, fin service med råd og vejledning, blev leveret og monteret til tiden. Meget dygtige og professionelle montører.
Helt klart anbefaling herfra

15 de julho de 2021

SVINDELFORTAGENDE !!!!!

SVINDELFORTAGENDE !!!!!

Giver 1 stjerne fordi jeg ikke kan give o stjerner...

ADVARSEL ADVARSEL ADVARSEL......

Hoffmann proffesional er det største platugle-foretagende og anbefaler ALLE til at tænke sig godt om inden de handler.
Prøvede i over 6 mdr at få fat i en sælger der skulle give et tilbud på et større stykke arbejde i vores restaurant,da jeg endelig kommer igennem er chefen arrogant og undskylder ikke på noget tidspunk.
Får derefter fat i en sælger der virker både flink,flexibel og imødekommende,dette skal vise sig at være en fejl, han kan desværre ikke levere de ting jeg skal bruge og oplyser om at han vil sende nogle ting ud der kan erstatte det. Som sagt som gjordt, Varene bliver leveret under forudsætning af at vi kan levere de ting tilbage som vi ikke vil bruge (dette får vi ikke gjordt,men vi bruger det heller ikke) uden varsel får vi en incassosag på nakken af Ret og Råd som overhovedet ikke er til at tale med.
Det er endt med at vi skal betale 18.552 for 4 varmelamper og 2 parasolfødder....

Min påstand er at Hoffmann er totalt ligeglade med hvad deres kunder siger da de nærmest har monopol på salg proffesionelt salg af parasoller og tilbehør...

Hold jer langt væk fra det firma...

Med venlig hilsen

Carsten Vinding

24 de janeiro de 2019

Dårligeste kundeservice

Bestilte en vare til < kr. 2.000,00 på deres hjemmeside.
Fik en ordrebekræftelse. Herefter hørte vi intet.

Efter en uge skrev jeg en mail til dem, intet svar.
Efter to uger ringede jeg til dem, fik en telefonsvarer, indtalte en besked, intet svar.

Så gik jeg herud:
frishop_dk

Hvorefter varen, naturligvis, blev afsendt samme dag.

27 de outubro de 2017

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais