Høilund Byg Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen igen har vi brugt Per til arbejde i vor kolonihave her i 2025. Rigtig flot arbejde, dejlige medarbejdere Per har. De bedste anbefalinger fra os

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft Per fra Høilund Byg til at opsætte et nyt køkken i vores kolonihavehus. Høilund Byg har været en god rådgiver i forhold til valg af køkken/ materialer tilpasset til en kolonihave. Vi e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høilund Byg har stået for at lave mit badeværelse, køkken og andre småting i min lejlighed. Udover de er super søde og hjælpsomme, laver de også et virkelig flot stykke arbejde. Kan varmt anbefales he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I foråret 2023 fik jeg lavet nyt badeværelse i min lejlighed. Jeg havde i forvejen gjort mig klart, hvordan jeg ville have det, og alt blev imødekommet - gulvvarme (vand, ikke el), gennemsigtig v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Carpinteiro

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dette er en beskrivelse af forsiden, dets indhold m.m.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var umulig at komme i kontakt med efter…

Var umulig at komme i kontakt med efter bestilling af en dør angående forventet leveringsdato. Da vi så så skriver at vi vil annullere ordren svarer han straks, at han vil undersøge om det kan gøres uden at vi skal betale noget.
Ti dage senere rykker vi for svar og får en faktura på 34.000 for annulleringen. Svarer slet ikke på vores spørgsmål, tager ikke telefonen og fastholder at orden ikke kan genoptages mens han truer med inkasso

27 de fevereiro de 2022
Avaliação não solicitada
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Faktura overskred overslag med mere end 100%

Jeg bad et par af Høilunds folk som tilfældigvis var hos naboen om at se på mine skotrender som var utætte. Svenden mente at det nok kunne lapes, men han ville tale med sin Mester.
Høilund skrev et overlag på reperationen, og gjorde det klart at han ikke kunne garantere at det blev tæt. Derimod ville han foreslå at lave skotrenderne om, så det blev udført som man gør nu. Overslaget på det var ca. 3 gange højere end på reperationen, så på den baggrund valgte jeg at få lavet nye skotrender.
Da jeg fik regningen var den på mere end det dobbelte af overslaget.
Høilund påstod, helt i modsætning til virkeligheden, at svenden hen af vejen havde orienteret os om, at det ville blive dyrere end antaget.
Jeg kørte en ankesag i Byggeriets Ankenævn, hvorfra der til syn og skønsforretningen sendes en anden tømrermester, som sammen med Høilund, imens de nærmes klapper hinanden på ryggen, på 10 minutter bliver enige om at det ser meget rimeligt ud.
Det syntes umuligt at en fagmand som i overslaget brystede sig af 15 års erfaring med den slags arbejde, kan tage så meget fejl, når det efterfølgende kun tager 10 minutter at konstatere at den dobbelte pris er rimelig.
Jeg føler mig udsat for groft bondefangeri, og magtesløs overfor et juridisk system som på ingen måde sikrer forbrugerne imod erhvervsdrivende som vil snyde.
De nye skotrender er tætte, så det er ikke arbejdet jeg er utilfreds med.

28 de janeiro de 2017
Avaliação não solicitada

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais