Holdsport som App er OK men der kan være problemer med beskederne når et barn skifter fra en sport til en anden som også bruger Holdsport. Vores barn får fortsat beskeder fra et basketball hold som h... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fin app til at styre aktiviteterne på et hold indenfor en fritidsaktivitet. Som appen synes jeg, at den fungerer efter hensigten. Virksomheden gør det generelt godt ift. at lave opdateringer og... Ver mais
Vi besluttede i vores bokseklub at bruge Holdsport, da GDPR reglerne trådte i kræft. samtidig var vores gamle medlemsadministration 100% analog. her 4-5 år senere kan vi konstatere at vores kontingen... Ver mais
A empresa respondeu
dinskiklub.dk har skiftet system til holdsport, og er meget tilfredse. Vi har naturligvis oplevet små ting der ikke har virket efter hensigten. Det har mest været brugerproblemer pga. nyt system man... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Online tilmeldingssystem som kan benyttes til koordinering af al holdsport. Et gratis online værktøj til trænere og andre til at holde styr på alt fra målscorer, bøder til kampe og tilmeldte.
Informações de contato
Filmbyen 23, 3. Sal, 8000, Aarhus C, Dinamarca
- info@holdsport.dk
- www.holdsport.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Uvedkommende chats
Det er fint man kan booke tider og skrive meddelelser til holdet.
Men chatfunktionen kunne være bedre, så man slap for at se alle de meddelelser medlemmer sender til navngivne personer og som er andre uvedkommende.

Holdsport er utroligt nemt at bruge
Holdsport er utroligt nemt at bruge

Resposta da Holdsport.dk
Super go’ hold og træner
Super go’ hold og træner, men ville ønske at man kunne kommer mere end 1 gang om ugen
Hilsen Yara

Resposta da Holdsport.dk
Virker generelt godt men kan nogle gang…
Virker generelt godt men kan nogle gang være svært at finde rundt i

Generelt velfungerende -enkelte…
Generelt velfungerende -enkelte funktioner finder jeg besværlige -men stadigt den bedste sports/hold app!

Er glad for gymnastikken
Er glad for gymnastikken, når kroppen kan 👍

Resposta da Holdsport.dk
Holdsport virker men det er for mig…
Holdsport virker men det er for mig ikke intuitivt. Det kan til tider være svært at finde rundt i.

Resposta da Holdsport.dk
God måde at holde sig orienteret om…
God måde at holde sig orienteret om arrangementer i foreningen og nemt at tilmelde sig dertil og derefter få en husker på det.

Det virker, men.......
Det virker - men responstiden på fremsatte spørgsmål, lader vente på sig - hvis der overhoved kommer et svar.

Det er en god ting
Det er en god ting, jeg spiller floorball, og vi skal være 6 der møder op,før vi spiller og sætter bander op.

Resposta da Holdsport.dk
Jeg syntes det er alt for indviklet.
Jeg syntes det er alt for indviklet.

Fint system
Fint system, der nemt giver alle deltagere et overblik

Kan anbefales
Kan anbefales
Fungerer perfekt for mig. Tilmelding til træning og kampe.
Har brugt gennem de sidste 10 år+

Resposta da Holdsport.dk
Passer perfekt til vores forening så…
Passer perfekt til vores forening så der kan holdes tjek på arrangementer og medlemmer

Resposta da Holdsport.dk
Jeg er træner i en håndboldklub
Jeg er træner i en håndboldklub, og Holdsport er alt, hvad man har brug for som klubleder og træner, blandt MANGE funktioner fx:
- Registrering af medlemmer
- Oprettelse,udsendelse og styring af kontingentbetaling, samt øvrige betalinger som fx stævner, bolde, sociale aktiviteter
- Oprettelse af aktiviteter og tilmeldinger med mulighed for automatiske remindere
- Oprettelse af opgaver og kørsels-ordninger i forbindelse med fx kampe
- Koordinering af medlemmer med Håndoffice (Dansk Håndbolds administrationssystem)
- Udtræk af informationer til kommunen; fx dokumentation for antal og type af medlemmer, samt dokumentation for fremmøde i forbindelse med ansøgninger om aktivitetsstøtte
- .....og meget, meget mere ;0)

Resposta da Holdsport.dk
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.