Endnu en næsvis frisør hos frisør Peter i Næstved. Spurgte ind til tid for bundfarve og striber, fik en dato med kun tid til klip, jeg gør igen opmærksom på jeg skal have bundfarve og striber, for... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Frisør hos Peter Vejlevej Fredericia Altid en glad velkomst og søde og dygtige piger . Den bedste hovedbunds massage - kan kun give de bedste anbefalinger 👍
Hos frisør "Hos Peter" i Horsens bliver man altid mødt af glade frisører. Både mine 2 unge teenagere og jeg nyder at blive frisket op af enten Maj Britt eller Sonja. De varmeste anbefalinger herfra
Min oplevelse hos Hos Peter Horsens var fantastisk! Jeg fik lavet mit hår krøllet, og resultatet blev virkelig flot. Servicen var fra start meget behagelig og professionel, og Maibritt, der lavede mit... Ver mais
Respondeu a 37% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I Ølby
Jeg havde en meget god oplevelse. Frisøren var kompetent, venlig og rar. I går var det første gang jeg var der, men bestemt ikke sidste 🥰
Frisør hos Peter Vejlevej Fredericia
Har været ved dem i Herning .var meget glad når jeg gik ud indtil jeg kom hos mor og hun vist mig hvor skævt og med mange forskellige højder .når jeg skrev til dem de vil ikke refunderet penge og vil gerne kun ret.så har tjekket min datters hår hvad har klippet en anden frisør og det er også skævt.dårlige service

Resposta de Frisør Hos Peter
Endnu en næsvis frisør hos frisør Peter i Næstved.
Spurgte ind til tid for bundfarve og striber, fik en dato med kun tid til klip, jeg gør igen opmærksom på jeg skal have bundfarve og striber, foreslår 7 forskellige datoer, ingen kunne lade sig gøre, og hun giver ingen forslag på hvornår det kunne lade sig gøre.
Jeg spørger om hjælp til at være opfindsom med tid, hun svarer bare "jaaaaaaaa" og siger ikke mere.
Ufatteligt at der kan blive ansat folk, der burde være serviceminded men som skræmmer kunder væk.
ÆV! IGEN!

Resposta de Frisør Hos Peter
Dette er foregået hos Peter i Odense. Jeg kom ind og fortalte samt viste at jeg gerne ville have klippet ca. 6 cm af. Da hun så er i gang med at klippe, påpeger jeg, at jeg gerne vil have klippet mere af. Hun afviser mit ønske, og siger at det bare er fordi “det forreste af dit hår er ikke klippet endnu”. Så jeg ender med at betale for en klipning, hvor kun mine spidser er blevet klippet, da min mening åbenbart ikke skulle høres. Dette sted kan efter min mening derfor ikke anbefales.
Jeg fik lavet lyse striber og en klipning hos Maibritt i Horsens, og jeg er super tilfreds med resultatet. Det blev lige, som jeg ønskede. Kan kun varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐
Er blevet klippet mange gange og det fungere bare hver eneste gang
Jeg bestiller tid til klip og permanent
Men beslutter så kun klip
Det bliver pænt det er en ny frisør for mig
Da den anden er Holt op
Så skal jeg betale køber nogen produkter
Og regning bliver 1375 kroner
Så opdager jeg på regningen hun har taget
155 kr ekstra oven i klip pris 390 kr
Jeg konfrontere damen
Hun siger så det fordi du har tykt hår
Som jeg så ikke har
Syntes det frækt uden og fortælle mig det
Så lige pludselig koster en klip 545 kr
Syntes det dyrt for en klip
Har aldrig oplevet noget ligne hos frisør Peter
I Slagelse
Har kommet der i flere år
Så spørg om prisen
Inden i bliver klippet
Har i 2 år nu benyttet Hos Peter i Horsens! Det er super service og Rikke er virkelig dygtig, hurtig og mega behagelig!
Det var mega søde og der var ikke nogen ventetid.
Resultatet er lige som jeg ønsker mig, og frisøren brugt mega fin tid til at være sikker på det var som jeg gerne ville have det. Det var også en mega god pris! Stedet var rent og hyggeligt☺️
Maibritt i Horsens var dygtig og yderst serviceminded.
Jeg fik en super betjening og kommer helt sikkert igen.
Frisør hos Peter Fredericia i Vendersgade
Jeg har i dag fået balyage og en klipning i mellemlangt hår.
Jeg må bare sige at jeg er helt "Blown away" af den fantastiske oplevelse i dag. Jeg blev klippet af en meget dygtig og empatisk ung frisør, som bare kan sit håndværk.
De får de varmeste anbefalinger fra mig❤️🙏
Jeg bedt om at blive klippet til skullerne. Men det endte helt op til kæben. Så ca 15 cm korter end aftalt. Frisøren blev sur da jeg var utilfreds. Og valgte at opføre sig meget barnligt da jeg informere jeg ikke er okay med hendes arbejde. Igemmen det hele en meget dårlig behandling. Meget uprofessionelt. I Nykøbing Falster.
Jeg besøgte i dag, Frisør Hos Peter i Horsens, hvor Maibritt stod klar. Jeg blev venligt mødt, og Maibritt forstod præcis hvad jeg ønskede. Jeg fik striber og toning, som bare var spot on. Herudover fik jeg lige præcis den klipning jeg ønskede, og hele mit look blev løftet. Tusind tak for en dejlig oplevelse! Jeg kan varmt anbefale Maibritt i Horsens.
Salonen i Aalborg
Jeg er kommet on and off i nogle år, det har altid været Mellani, der klipper mit hår. Salonen er altid pæn og ren, pyntet men stilfuldt så den ikke virker proppet med produkter og nips. Mellani er en frisør der giver dig et ærligt og subjektivt svar, og efter flere "hvad synes du selv" og "du bestemmer" svar fra andre frisører, så er det virkelig rart med en frisør der er ærlig og giver klart svar.
Det skader bestemt heller ikke at der er gratis 2 timers parkering meget tæt på salonen.
Hos Peter i Herning er kunden i fokus. De er simpelthen så søde. I dag har jeg fået lavet striber af Pernille. Sindssygt dygtig og mit hår er blevet så flot. Mine varmeste anbefalinger til hele butikken.
Glædelig jul.
Var hos Frisør Hos Peter i RingStedet d. 10. december - fik som altid super behandling. Denne gang var det Chris, der stod for klipningen, og præcis som de andre gange, jeg er blevet klippet der, gik det fint og jeg kom ud med kortere hår end da jeg kom ind - stor success!
Super god service og de har virkelig styr på det de laver.
Kæmpe anbefaling fra mig ♥️
Har lige været hos frisøren i Ringstedet. Blev klippet af Chris. Og jeg må erkende, at Chris er intet mindre end fantastisk. Har aldrig oplevet en så god forståelse for mit ønske, ej heller så fed en klipning 👍 TAK
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.