Wij hebben verschillende Ruf briketten uitgeprobeerd en zijn het meest tevreden over deze eikenruf blokken. branden mooi en rustig. De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt m... Ver mais
prima verzorgde pallet BioBriq - wel even 'anders' stoken dan een massief stuk hout ter vergelijking: ik stook t in Dovre Vintage 35 kachel - eerst met aanmaakhout opwarmen, dan 1 blok biobriq en ev... Ver mais
Alles in orde. Houtbriketten netjes verpakt met plastic folie en zak eroverheen zodat je ze telkens opnieuw kan droog houden nadat je er enkele pakjes hebt afgehaald. Geleverd op gevraagde datum, n... Ver mais
Snel geleverd zoals aangekondigd. Prima kwaliteit haard-hout, goed verpakt en beschermd tegen neerslag. Suggestie: een vrachtwagen met kraan in gebruik nemen, zo dat deze de lading vanop straat op d... Ver mais
WOODcom is een familiebedrijf dat u al meer dan 10 jaar bijstaat als betrouwbare brandstofleverancier. Bij ons vindt je een breed assortiment voor elk seizoen. Brandhout, briketten, pellets, potgrond, boomschors en houtskool zijn maar enkele voorbeelden van ons aanbod.
Bredabaan 60, 2990, Wuustwezel, Bélgica
Snelle levering en correct in hun werking

Resposta de WOODcom
Heel transparant in manier van werken, goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering was ook volledig zoals verwacht en zeer goed te volgen tot voor de deur zodat ik perfect wist wanneer deze er was. Ook goede uitleg gehad van de leverancier betreft hun aanbod ( wel daar ter plekke geweest eerst ).

Alles in orde.
Geleverd op gevraagde datum, netjes tot op de gewenste plaats.
Dit was al mijn tweede levering van Woodcom. Wij zijn tevreden.

Resposta de WOODcom
Très contente d'avoir fait une commande chez eux. Les gens que j'ai eu au téléphone très sympa et à l'écoute. Pourquoi 4 étoiles et pas 5, car ils travaillent avec la société Gls pour les livraisons. J'ai commandé 2 palettes avec comme date de livraison le 3 octobre. L'une est arrivée le 3 octobre et l'autre le 10 octobre après plusieurs coup de téléphone et mails. Je recommanderai certainement chez eux.

Resposta de WOODcom
We zijn reeds jaren klant en in het verleden tevreden van de eiken pellets. De laatste lading van deze maand heeft ons nu toch al wel wat miserie opgeleverd en al verschillende pannes gehad. Technieker heeft ons meegedeeld dat de pellets te lang zijn en daarom problemen opleveren.

Resposta de WOODcom
Alles top met name ook hun levering partner.

Resposta de WOODcom
Prima communicatie , snelle , perfecte levering en uitstekende briketten !! 10 op 10

Goede prijs.
Besteld en snel en verzorgd geleverd.
Via tracksysteem zending goed te volgen.

Resposta de WOODcom
Bestelling werd snel afgehandeld, levering was niet goed, thuis gebleven voor levering en GLS zonder aanbellen stuurt bericht dat niemand thuis was, moest dan pak laten leveren in krantenwinkel.

Pellets besteld gehele dag gewacht van 9 tot 1800 uur
Geen pellets geleverd ,gemaild gebeld ,niks nada ……gebeld ja sorry niet te leveren sorry dat we u niet op de hoogte hebben gebracht…
Afgesproken datum kon in extremis niet gerespecteerd worden door tekorten / ziektes van de chauffeurs bij de transporteur...
Wel erg laat verwittigd (de dag zelf om 11.00u en dan nog per mail die ik natuurlijk niet constant lig na te kijken), maw een dag genomen vakantie om zeep en de 2 mensen die bij me zaten te wachten om te helpen al het hout weg te bergen ook niet erg blij.
Vandaag krijg ik dan een mail dat de bestelling is afgerond ??? Ik denk het niet !
Uiteraard zal een eerlijke beoordeling van het geleverde materiaal nog volgen :-)
Update 16/8; Topkwaliteit hout geleverd door een heel vriendelijke chauffeur, bedankt WOODcom !

Resposta de WOODcom
Snelle en vriendelijke levering..tot ziens..fijn weekend 😉👌Robert Kets Lille... aanrader.

Resposta de WOODcom
Ontzettend slechte service! Ik wilde graag een vrij grote bestelling plaatsen waar ik een vraag over had. Ik wacht hier al 1 week op, ik heb er al 4x voor gebeld en moet ik elke keer weer opnieuw de uitleg doen. Beloftes worden gemaakt maar niet nagekomen en zojuist wordt er in mijn gezicht opgehangen omdat er een vrachtwagen gelost moet worden.

Resposta de WOODcom
perfecte service. ik kocht eerder bij Brandhout maar altijd probleem bij leveren. Woodcom : professioneel too the point en perfect geleverd met kleine machine (smalle straat).

Resposta de WOODcom
Gisteren geleverd. Prima ,droog beukenhout blokken.Zeer goed verpakt in krat op pallet.
Jammer dat haardhout niet langer dan 25 cm kan worden geleverd.
Hout brandt goed en rookt niet.

Resposta de WOODcom
Maandag hbb wij hout besteld, zou geleverd worden op vrijdag, donderdag telefoon gekregen, het kan niet geleverd worden, regel je voor een week later en dan krijg je mail bestelling wordt geannuleerd! Bel weer met de vraag waarom kan het niet, krijg je als antwoord dat ze geen chauffeurs hebben! Jaren een betrouwbare firma geweest, maar die tijd is vervlogen!!

Resposta de WOODcom
Te lichte pallet gebruikt voor mijn briketten!
Pallet brak bij aflevering in de stromende regen! Bij woodcom was de reaktie: Kan gebeuren, niet eens een excuus! Verplaatsen zich niet in de klant
Volgende keer kijk ik naar andere leverancier!!

Resposta de WOODcom
Gisteren werden mijn pellets (zeer goed verpakt) geleverd door super vriendelijke chauffeur die er de tijd voor nam ,om ze tot de cm na in mijn garage te plaatsen,waarvoor dank,kortom een zeer tevreden klant.

Resposta de WOODcom
Heel bedroefd/ontgoocheld over de kwaliteit van levering. Op afgesproken datum zelf moeten erachteraan gaan om te weten dat ze niet gingen leveren. Nieuwe afspraak : ik ging als 1e beleverd worden om 8 uur. Terug verlof genomen echter niemand om 8 uur gezien. Terug gebeld met de melding van de transporteur dat er terug een probleem was. Uiteindelijk rond 10 uur geleverd... Vrijdag ook al melding gemaakt echter van woodcom niets gehoord. Kennelijk niet belangrijk voor hen.
Het ergste van al is dat dit niet de 1e keer is. Ik heb mijn besluit genomen.

Resposta de WOODcom
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.