Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben verschillende Ruf briketten uitgeprobeerd en zijn het meest tevreden over deze eikenruf blokken. branden mooi en rustig. De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

prima verzorgde pallet BioBriq - wel even 'anders' stoken dan een massief stuk hout ter vergelijking: ik stook t in Dovre Vintage 35 kachel - eerst met aanmaakhout opwarmen, dan 1 blok biobriq en ev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles in orde. Houtbriketten netjes verpakt met plastic folie en zak eroverheen zodat je ze telkens opnieuw kan droog houden nadat je er enkele pakjes hebt afgehaald. Geleverd op gevraagde datum, n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd zoals aangekondigd. Prima kwaliteit haard-hout, goed verpakt en beschermd tegen neerslag. Suggestie: een vrachtwagen met kraan in gebruik nemen, zo dat deze de lading vanop straat op d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lenha
  2. Loja de Lareiras

WOODcom is een familiebedrijf dat u al meer dan 10 jaar bijstaat als betrouwbare brandstofleverancier. Bij ons vindt je een breed assortiment voor elk seizoen. Brandhout, briketten, pellets, potgrond, boomschors en houtskool zijn maar enkele voorbeelden van ons aanbod.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Tevreden in het algemeen

Heel transparant in manier van werken, goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering was ook volledig zoals verwacht en zeer goed te volgen tot voor de deur zodat ik perfect wist wanneer deze er was. Ook goede uitleg gehad van de leverancier betreft hun aanbod ( wel daar ter plekke geweest eerst ).

28 de novembro de 2022

Beste Lens, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Alles in orde.

Alles in orde.
Geleverd op gevraagde datum, netjes tot op de gewenste plaats.
Dit was al mijn tweede levering van Woodcom. Wij zijn tevreden.

19 de setembro de 2022

Beste Stef, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Très satisfaite

Très contente d'avoir fait une commande chez eux. Les gens que j'ai eu au téléphone très sympa et à l'écoute. Pourquoi 4 étoiles et pas 5, car ils travaillent avec la société Gls pour les livraisons. J'ai commandé 2 palettes avec comme date de livraison le 3 octobre. L'une est arrivée le 3 octobre et l'autre le 10 octobre après plusieurs coup de téléphone et mails. Je recommanderai certainement chez eux.

3 de outubro de 2022

Resposta de WOODcom

Cher Sindy Zuidema, c'est bon d'entendre ça. Merci pour votre avis. Mvg, équipe WOODcom

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

We zijn reeds jaren klant en in het…

We zijn reeds jaren klant en in het verleden tevreden van de eiken pellets. De laatste lading van deze maand heeft ons nu toch al wel wat miserie opgeleverd en al verschillende pannes gehad. Technieker heeft ons meegedeeld dat de pellets te lang zijn en daarom problemen opleveren.

10 de outubro de 2022

Resposta de WOODcom

Beste Hermelinda Mariën, heeft u hiervoor al een mail gestuurd naar ons? Tot op heden hebben geen andere klachten gekregen, we weten wel dat het soms aan de instellingen zou kunnen liggen, we hebben ooit eens een klant gehad en die veranderde haar instellingen en de pelletkachel deed terug zeer goed. Op onze blog tips & tricks staat er iets over: https://woodcom.eu/blog/instellingen-pelletkachel/
Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom Team

Perfect

Prima communicatie , snelle , perfecte levering en uitstekende briketten !! 10 op 10

22 de setembro de 2022

Beste Walter, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede prijs, snel en verzorgd.

Goede prijs.
Besteld en snel en verzorgd geleverd.
Via tracksysteem zending goed te volgen.

15 de setembro de 2022

Resposta de WOODcom

Beste Freddy Hoste, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Slechte levering dienst (GLS)

Bestelling werd snel afgehandeld, levering was niet goed, thuis gebleven voor levering en GLS zonder aanbellen stuurt bericht dat niemand thuis was, moest dan pak laten leveren in krantenwinkel.

14 de setembro de 2022

Resposta de WOODcom

Beste Paulo, we doen de distributie niet zelf maar werken met een externe zoals GLS. U kan normaal volgen via een track & trace hoe het zit met uw bestelling. Natuurlijk kunnen wij niet nachecken of elke chauffeur van hen aanbelt normaal moeten zij dit doen. We zullen het doorgeven aan de distributiemaatschappij GLS. Mvg, WOODcom Team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgesproken datum kon in extremis niet…

Afgesproken datum kon in extremis niet gerespecteerd worden door tekorten / ziektes van de chauffeurs bij de transporteur...
Wel erg laat verwittigd (de dag zelf om 11.00u en dan nog per mail die ik natuurlijk niet constant lig na te kijken), maw een dag genomen vakantie om zeep en de 2 mensen die bij me zaten te wachten om te helpen al het hout weg te bergen ook niet erg blij.
Vandaag krijg ik dan een mail dat de bestelling is afgerond ??? Ik denk het niet !
Uiteraard zal een eerlijke beoordeling van het geleverde materiaal nog volgen :-)

Update 16/8; Topkwaliteit hout geleverd door een heel vriendelijke chauffeur, bedankt WOODcom !

9 de agosto de 2022

Resposta de WOODcom

Beste Dhr. Robin Wilri, jammer te horen i.v.m. distributie, levering datum en vakantieopname. We hebben ook pas heel laat van Distributie vernomen dat zij problemen hadden, ondertussen hebben we een tweede ingeschakeld. Natuurlijk dit komt omwille nu een rush op hout enz is gekomen en normaal start ons hoogseizoen in September, dus distributie alsook wij konden deze rush niet voorzien, (hout is het nieuwe WC papier). Wel fijn te horen dat ons hout top is en ook de chauffeur (waar wij dit doorgeven aan Distributie) vriendelijk was. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en vriendelijke levering..tot…

Snelle en vriendelijke levering..tot ziens..fijn weekend 😉👌Robert Kets Lille... aanrader.

29 de julho de 2022

Resposta de WOODcom

Beste Robert Kets, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Ontzettend slechte service

Ontzettend slechte service! Ik wilde graag een vrij grote bestelling plaatsen waar ik een vraag over had. Ik wacht hier al 1 week op, ik heb er al 4x voor gebeld en moet ik elke keer weer opnieuw de uitleg doen. Beloftes worden gemaakt maar niet nagekomen en zojuist wordt er in mijn gezicht opgehangen omdat er een vrachtwagen gelost moet worden.

13 de abril de 2022

Resposta de WOODcom

Beste, jammer dit te vernemen, inderdaad was het toen zeer druk door veel zieke collega's en dat er een vrachtwagen aan kwam om te lossen, natuurlijk hadden ze niet zomaar mogen ophangen. Ook jammer, want u heeft al verschillende bestellingen geplaatst van houtskool bij ons dat we nog nooit enkele review hebben mogen ontvangen tot vandaag dat u veel vragen had over de producten en prijzen nu. Onze excuses hiervoor. Mvg, WOODcom Team

perfecte service

perfecte service. ik kocht eerder bij Brandhout maar altijd probleem bij leveren. Woodcom : professioneel too the point en perfect geleverd met kleine machine (smalle straat).

7 de janeiro de 2022

Resposta de WOODcom

Beste Dhr. Ales Vandereycken, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Gisteren geleverd pallet beuk haardhout

Gisteren geleverd. Prima ,droog beukenhout blokken.Zeer goed verpakt in krat op pallet.
Jammer dat haardhout niet langer dan 25 cm kan worden geleverd.
Hout brandt goed en rookt niet.

21 de outubro de 2021

Resposta de WOODcom

Beste van Meurs, Fijn dit te horen, ja inderdaad we hebben standaard cm. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Maandag hbb wij hout besteld

Maandag hbb wij hout besteld, zou geleverd worden op vrijdag, donderdag telefoon gekregen, het kan niet geleverd worden, regel je voor een week later en dan krijg je mail bestelling wordt geannuleerd! Bel weer met de vraag waarom kan het niet, krijg je als antwoord dat ze geen chauffeurs hebben! Jaren een betrouwbare firma geweest, maar die tijd is vervlogen!!

14 de outubro de 2021

Resposta de WOODcom

Beste Ilse Wittockx, ja door moeilijk bereikbaar adres en we u niet willen teleurstellen en wegens onvoldoende transportmogelijkheden door verkeer en tekort aan chauffeurs. En daarbij nog eens te druk en volumes te groot zijn wat leidt tot vertragingen zodat u niet te lang hoeft te wachten, lijkt ons het best dat wij uw bestelling annuleren en terugbetalen. Mvg, WOODcom Team

Slechte ervaring!!!…

Te lichte pallet gebruikt voor mijn briketten!
Pallet brak bij aflevering in de stromende regen! Bij woodcom was de reaktie: Kan gebeuren, niet eens een excuus! Verplaatsen zich niet in de klant
Volgende keer kijk ik naar andere leverancier!!

12 de outubro de 2021

Resposta de WOODcom

Beste R. van beek, jammer dat dit voorgevallen is bij u. Inderdaad helemaal niet leuk. We houden u niet tegen om andere leverancier te zoeken. Maar wel echt sneu dat u 1 ster geeft dus eigenlijk is ons product enzo ook niet goed dan. Ivm levering tja we werken met een externe firma en soms kan er is iets mis gaan met levering natuurlijk en meestal op de ongepaste momenten. Mvg, WOODcom Team

Levering pellets

Gisteren werden mijn pellets (zeer goed verpakt) geleverd door super vriendelijke chauffeur die er de tijd voor nam ,om ze tot de cm na in mijn garage te plaatsen,waarvoor dank,kortom een zeer tevreden klant.

21 de setembro de 2021

Resposta de WOODcom

Beste H. Vervisch, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Heel bedroefd/ontgoocheld over de…

Heel bedroefd/ontgoocheld over de kwaliteit van levering. Op afgesproken datum zelf moeten erachteraan gaan om te weten dat ze niet gingen leveren. Nieuwe afspraak : ik ging als 1e beleverd worden om 8 uur. Terug verlof genomen echter niemand om 8 uur gezien. Terug gebeld met de melding van de transporteur dat er terug een probleem was. Uiteindelijk rond 10 uur geleverd... Vrijdag ook al melding gemaakt echter van woodcom niets gehoord. Kennelijk niet belangrijk voor hen.
Het ergste van al is dat dit niet de 1e keer is. Ik heb mijn besluit genomen.

19 de julho de 2021

Resposta de WOODcom

Beste klant, zoals op onze website ook omschreven is dat wij de distributie niet zelf doen dus ook niet in handen hebben. Wij moeten met de externe distributie bellen om te horen hoe laat u levering is gepland ook zij hebben niet altijd het juiste antwoord omdat er altijd iets kan gebeuren tijdens de rit. Als de externe distributie ons niet verwittigd dat er iets niet kan geleverd worden, tja dan kunnen wij jullie, onze klanten ook niet verwittigen. En ja het is wel belangrijk voor ons maar als u een distributie kent die perfect is laat het ons dan weten. En als u de oplossing weet i.v.m. files of andere omstandigheden, laat het ons weten. We hebben in al de jaren al met verschillende gewerkt maar zien dat het niet altijd evident is te communiceren naar ons toe zodat wij jullie kunnen verwittigen. Jammer dat alles dan ook slecht is zoals onze producten enz. Veel succes met zoektocht naar nieuwe leverancier en duimen voor u dat (ook zij werken met externe distributies) de levering wel verloopt naar uw wensen. Mvg, WOODcom Team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

dat was de laatste levering dank u

12 de fevereiro de 2021

Resposta de WOODcom

Beste Rik, uw volste recht alleen weten we niet waarom of heeft u geen mail gestuurd ivm probleem dat u heeft. Mvg, WOODcom Team - OK u heeft nu vandaag 12/02 mail gestuurd dat levering niet ok was ofzoiets. We werken met een externe distributiemaatschappij, ook weten wij niet wat er juist gebeurd is. Dus om 1 ster te geven om alleen levering (met hierover nog steeds ???), tja is dit zeer overdreven, dus product enz was dan ook barslecht?? Maar zoals we hebben vermeld is het u volste recht om ergens anders te bestellen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.