Hotel Skt. Petri Copenhagen Avaliações 46

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Spændende sted med spændende indretning. Centralt beliggende. Superb morgenmad med godt udvalg af mad, juice og kaffe mm.. Opmærksomt, hjælpsomt og professionelt personale. Var på et 3 nætters ophol... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi giver vores største anbefaling til Skt. Petri. Min mand og jeg og vores 2 børn blev tjekket ind og blev mødt af en sød og smilende receptionist. Da vi åbnede indtil vores værelse blev vi mødt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Hotel Boutique
  3. Serviço B2B
  4. Aluguel de espaços para conferências e reuniões
  5. Hotel para Famílias
  6. Hotel

Informação fornecida por fontes externas variadas

First Hotel Skt. Petri is Copenhagen’s leading design hotel and the only Danish member of Design Hotels. The five-star hotel provides superb venues for meetings, conferences, product launches and fashion s

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ærlighed??

Boede på hotellet fra 4. til 6. oktober 24. Første nat uden søvn pga betydelige støjgener, angiveligt fra nærliggende restaurant med boldspil(?). Opkald til reception gav ikke bedring. Næste dag undskyldninger og lovning om refusion for natten. Fik desuden tildelt nyt (mindre) værelse til nat 2. Herefter OK vedr. støjgener. Efterfølgende viste det sig, i modsætning til det lovede, at refusionen kun gjaldt 1/2 nat??

5 de outubro de 2024

Hotellet er under rehabilitering

Hotellet er under rehabilitering. Bråk fra 0800 til 1700, særlig i spisesalen. Redusert tilbud, ingen bar eller restaurant. Like dyrt. Ingen info på forhånd selvfølgelig. Skuffende opplegg.

14 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Meget lækker morgenmad

Dejlige senge og den bedste hotelmorgenmad, men det skal den også være, fordi den er så dyr som den er.
Der var helt tydeligt fyldt billig shampoo og håndsæbe i Ecookings beholdere, hvilket er en kæmpe skuffelse på så dyrt et hotel. Dejlige senge.

14 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great place would come again

The staff were lovely, the hotel is really nice and atmospheric, the rooms are bigger than expected, super well located and breakfast was really nice. Overall we had an excellent stay and would definitely stay again

29 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil helt klart storrose vores…

Jeg vil helt klart storrose vores ophold hvor min familie og jeg havde booket en overnatning Fra vi trådte ind i den prangende foyer blev vi mødt af en utrolig venlig og serviceminded Crew. Vores værelse som var et connection room, var fuldstændigt fantastisk - store rummelige rum, lækre produkter og rent over det hele.
Frisk frugt og lækker chocolade stod klar til at byde os velkommen.
Gode drinks i baren, utrolig lækker morgenmad, og i det hele taget en virkelig god oplevelse.
Beliggenheden var perfekt med gåafstand til det meste i Kbh. Crew ved frontdisken stod klar med 4 paraplyer da det regnede - service på højt plan.

18 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi giver vores største anbefaling til…

Vi giver vores største anbefaling til Skt. Petri.
Da vi åbnede indtil vores værelse blev vi mødt af en hel igennem flot suite med masser af plads og med lækkert frugt og chokolade det var dejlige senge alt i alt virkelig gennemført. Vi nød også gode cocktails i baren og en virkelig lækker morgenmads buffet dagen efter.
Desværre regnede det, men der stod en ansat klar med paraplyer virkelig serviceminded hele vejen igennem. Helt sikkert et sted vi ville overnatte igen. En rigtig god og lækker oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra og beliggenheden er helt perfekt.

18 de fevereiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En overnatning med super service

Første overnatning på jeres hotel, og blev mødt af den mest serviceminded og venlige receptionist, Hans.
Han er alene 5 stjerner værd!
Værelset og sengen var skøn, fik mulighed for at bestille mad til hotellet, og fik det bragt op. Super service.
Morgenmaden var lækker, og omgivelserne hyggelig.
En smule larm, men til at leve med.

16 de fevereiro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Skøn placering og morgenmad

Dejlig placering midt i det gamle København. Super god morgenmad. Der var koldt i lobbyen og på værelset. På opfordring fik vi leveret varmeblæser på værelset. Der var en del støj fra håndværker i bygningen. Personalet var meget hjælpsomme og service mindet. Utroligt at man ikke kan købe lidt let mad på hotellet.

6 de fevereiro de 2024

Super dejlig oplevelse

Super dejlig oplevelse! Inviterede min kæreste på overnatning i forbindelse med hans fødselsdag. Hotellet havde sørget for den fineste velkomst til ham og noget sødt spiseligt i anledningen af hans fødselsdagen.
Deres brunch er den bedste vi har fået i vores liv. Der manglede INTET. Værelset er lækkert og sengene gode. Vi havde udsigt direkte til Rundetårn fra vores værelse. 10/10 oplevelse.

28 de julho de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Begyndte godt - sluttede skidt

På mange måder et godt og velbeliggende hotel, men der er ikke helt styr på faktureringen: Vi fik en ekstraregning på minibaren, som vi ikke havde rørt. Vi skrev en mail til dem, men fik intet svar. Vi burde egentlig ikke have betalt, men gjorde det for at slippe for vrøvl. Men en ærgerlig afslutning på opholdet, og vi kommer der ikke igen.

2 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Outrageous spam - they simply do not care when ask not to send

Outrageous spam. They are sending me spam mails again and again and again about their events (I have many times asked them to stop) so at last I simply had to cancel my booking to get rid of their crap. I have ever never experienced such a bad communication from a hotel and such rude behavior. If you will stay on the Skt. Petri be prepared for a huge amount of spam from them before you can visit them.

16 de junho de 2023

Everything was perfect in Skt Petri

I loved staying at Skt Petri the location is fantastic. I was in Copenhagen for my civil wedding, the staff is amazing. I didn't mention that it was my wedding but on the day of the wedding I received gifts from the hotel and we were very grateful for the attitude! I recommend the hotel for the rooms, good atmosphere, friendly staff, location. It was all perfect!!!

19 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk weekend i skønne omgivelser

Virkelig lækkert hotel med stilfuld, men samtidig hyggelig indretning.
Lækker restaurant med god stemning og super lækker morgenmad.
Hyggelig gårdhave hvor man kunne nyde en kop kaffe og det gode vejr.
Personalet var smilende og leverede en høj service.

Vi kommer helt sikkert igen!

22 de abril de 2023

Fantastisk weekend i København

Fantastisk weekend i København. Kunne ikke få en bedre beliggenhed, skøn skøn gårdhave med sol, Den lækreste morgenbuffet og bare en rigtig dejlig stemning. Smilene og serviceminded personale. Det bliver ikke meget bedre!

22 de abril de 2023

Tak for en skøn weekend

Tak, Hotel Skt. Petri, for en skøn weekend i København. Personalet var meget imødekommende både ved check in og i morgenmadsrestauranten. Der var rent på værelserne og på fællesarealerne og alt ialt var det værdi for pengene på alle parametre. Vi kommer igen :)

24 de abril de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Virkelig et lækkert hotel

Virkelig et lækkert hotel, hvor man føler sig rigtig godt tilpas og man får følelsen af eksklusivitet.
Lækre værelser, skøn morgenmad, sødt personale, dog en del støj fra trampen, musik og døre der smækker.

18 de março de 2023

Dårlig oplevelse

Fine værelser og rigtig god morgenmad. Resten kan ikke anbefales. Det er stort set umuligt at tale med en der kan dansk - både på hotel og via deres telefon. Ved reservation bestilte vi morgenmad med, men da vi ankom vidste de ikke noget om det. De glemte også fortælle at der skulle bestilles bord til morgenmad. Vi havde bestilt 2 værelser med en voucher på 200 kr pr værelse. De kunne de heller ikke finde ud af. Vi venter stadig på at få de sidste 200 kr retur påtrods af, at vi fik lovning på at de nok skulle komme. Deres fakturaer er næsten umulige at forstå. Selv dem i receptionen havde svært ved at forklare fakturaen. Når man ringer til hotellet kan man få lov til at vente i mere end 20 minutter for at blive smidt af. Kommer man endelig igennem bliver man bedt om at ringe igen om 3 timer 👎👎👎☹️☹️☹️

23 de julho de 2022

Koncert under Jazzfestival

Var til en koncert under Jazzfestivalen. Dette er ikke en anmeldelse af musikerne, men af stedet som koncertarrangør. Det er en rigtig dårlig idé at sælge en koncert til forskellige interessegrupper: Nogle der har købt billet for at høre musikken, andre som gerne vil spise (og sludre) imens. For os der var der for at lytte,var det ekstremt forstyrrende, at der rendte tjenere rundt med mad mellem bordene - og at nogle af gæsterne opfattede koncerten som baggrund for deres restaurantoplevelse og derfor snakkede højlydt. Det hjalp bestemt heller ikke på koncentrationen omkring koncerten, at det efterhånden som skumringen faldt på blev sværere og sværere at se musikerne, da der intet, som i overhovedet intet lys var sat på scenen. Det er ikke i orden at tage 280 kr for koncertbilletter, hvor musikken er totalt nedprioriteret. Som koncertgænger føler man sig godt og grundigt taget ved næsen.
Lokalet er heller i øvrigt heller ikke særligt velegnet med de store glasfacader. Lyden bliver som på en banegård.

7 de julho de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais