Hovedstadensplastikkirurgi Avaliações 111

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget uprofessionel og tildeles provokerende opførsel fra lægen. Snakker enormt nedladende og bare en ubehagelig opførsel. Tydeligt at det for ham handler om at få folk hurtigt gennem biksen. Fo... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Denne anmeldelse skrives på baggrund af min kærestes oplevelse: Kirurgen var meget ubehagelig og uprofessionel. Han startede med at skælde receptionisten ud, da jeg sad i venteværelset, og jeg o... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

En meget fin oplevelse

En meget fin oplevelse. En undersøgelse for hudkræft, der blev håndteret professionelt og venligt. Den efterfølgende særbehandling var også god. Peter taler tydeligt og har skrevet et yderst grundigt notat til egen læge.

1 de abril de 2026

Stor anbefaling herfra

Det var en meget rar oplevelse, god atmosfære. Peter var meget opmærksom, og han gav mig fin information om operationen.
Venlig og imødekommende personale.
Alt i alt en rigtig god oplevelse:)
Hilsen Hanne.

26 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enormt god og tryg behandling

Både Peter og sygeplejersken var ekstremt søde og professionelle. Jeg følte mig meget tryg og rolig hele vejen igennem og ville til enhver tid vælge Peter igen, hvis jeg skulle få brug for en plasikkirurg.

21 de abril de 2026

Professionel og tryg behandling

Professionel og tryg behandling. Peter Fotopoulos er et meget engageret menneske - her er du ikke bare en sag eller et anonymt nummer i rækken af patienter men bliver mødt af en meget engageret og dedikeret læge. Sådanne hænger ikke på træerne.

17 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kommer aldrig tilbage.

Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse ved min konsultation hos Peter Fotopoulos. Allerede i venteområdet lagde jeg mærke til, at han talte hårdt og unødigt skarpt til en meget venlig receptionist, hvilket skabte en trykket stemning og gjorde mig utryg, inden jeg overhovedet blev kaldt ind.

Under selve undersøgelsen oplevede jeg en kommunikation, der fremstod både kontant og mangelfuld i forhold til empati. Tonen var til tider irettesættende, og der blev rettet kritik mod forhold, jeg hverken havde ansvar for eller indsigt i. Som patient i en sårbar situation forventer man en rolig og respektfuld tilgang – det oplevede jeg desværre ikke.

Jeg forlod konsultationen påvirket og med en følelse af ikke at være blevet mødt ordentligt. Samlet set fremstod oplevelsen uprofessionel, og det har gjort, at jeg ikke har tillid til et videre forløb hos Peter Fotopoulos.

25 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget uprofessionel og tildeles…

Meget uprofessionel og tildeles provokerende opførsel fra lægen.
Snakker enormt nedladende og bare en ubehagelig opførsel.

Tydeligt at det for ham handler om at få folk hurtigt gennem biksen. Forretning fremfor hjælp.

12 de fevereiro de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fik grimt synligt ar efter operation

Fik fjernet overskydende hud på begge øjenlåg. Det ene øje blev fint og med skjult ar i globelinjen.
Det andet var knap så heldigt. Har fået et stor og meget synligt af ved siden af mit øje.
Ved ar-tjek blev det totalt negligeret af kirurgen, som helt klart syntes, at det var et rigtigt flot resultat. Og han havde opereret "hundredvis" af operationer.
Ville gerne have vidst, at det var en mulighed - med sådan et grimt og synligt ar.
Selvom mine øjenlåg er fri for alt for meget overskydende hud, så havde jeg nok overvejet operationen en ekstra gang, hvis jeg havde vidst, hvad resultatet ville blive.

9 de janeiro de 2026

Hold jer væk…

Jeg havde en dybt ubehagelig og uprofessionel oplevelse ved min konsultation hos Peter Fotopoulos hos Hovedstadensplastikkirurgi. Jeg var henvist af hudlæge med henblik på indgreb for at fjerne forskellige stadier af hudkræft, og valgte stedet pga beliggenhed og uden at checke anmeldelser. Stor fejl!
Allerede i venteværelset kunne jeg høre en hård og nedladende tone mod ung receptionist på grund af en anden patient, der ikke var mødt op. Det skabte en trykket stemning og gjorde mig som patient utryg, før jeg overhovedet kom ind. Fik også ondt af hende, det er jo ikke hendes skyld at en patient ikke er dukket op.

Under selve forundersøgelsen blev jeg mødt af en attitude, der var arrogant, kommanderende og fuldstændig blottet for empati. Som patient i en sårbar situation forventer jeg ro, respekt og tydelig kommunikation, men i stedet blev jeg talt til på en måde, der føltes som en irettesættelse. Kritikken blev rettet mod forhold, jeg intet ansvar har for eller viden om, og tonen var generelt grov, stresset og nedladende.
Jeg forlod konsultationen ret chokeret og følelsesmæssigt ramt. Det var på alle måder en uacceptabel oplevelse, og jeg har ingen tillid til behandling eller operation hos Peter Fotopoulos.

Jeg kan IKKE anbefale et besøg hos Peter Fotopoulos, og jeg vil på det kraftigste opfordre andre patienter til at finden en anden. Han skal i hvertfald ikke operere mig, det er stensikkert.

Har du oplevet samme klag over ham hos Region Hovedstaden, en såkaldt Serviceklage. Det har jeg netop gjort!

18 de fevereiro de 2026

En velunderbygget varm anbefaling

Jeg fik foretaget en brystforstørrende operation, 450 ml silikoneimplantater, for ca. 15 år siden. Og jeg har aldrig haft nogen problemer med dem.
Hvilket jeg ser som et bevis på at operationen blev foretaget professionelt. Ingen nerver blev beskadiget, så mine brystvorter er stadig følsomme. Hygiejnen var i top, hvilket medførte at der ikke opstod problemer med heling af de små operationssår.
Men da det er så mange år siden, så ved jeg selvfølgelig ikke om standarden er lige så god i dag.

21 de outubro de 2025

Superfin oplevelse

Superfin oplevelse. Kirurgen gjorde meget ud at informere om forventet resultat med relevant billeddokumentation. Venlig og tog sig god tid . Efterfølgende et hurtig og kompetent indgreb med fjernelse cyste. Kan kun anbefale dem.

17 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu har jeg været hos dem 4 gange, og alle gange fik jeg en god behandling. Peter er supergod til at forklare og tegne, hvad han havde tænkt sig at gøre. Det var bare en god oplevelse👍🏼

21 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun varmt anbefale klinikken

Kan kun varmt anbefale klinikken. Alt i alt en super god oplevelse, startende med den sødeste receptionist, den mest engagerede kirurg og sidst men ikke mindst den dejlige sygplejerske der i dag fjernede mine stingn. Kan slet ikke forstå at dem der her beskriver dårlige oplevelser har besøgt den samme klinik.

24 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle have fjernet en…

Jeg skulle have fjernet en syste(fedtknude) i nakken. Søgte Hovedstadens Plastikkirurgi hvilket jeg overhovedet ikke har fortrudt. Super professionel kirurgis fjernelse og efterfølgende fjernelse af stingende(tråden). Nu håber jeg, at jeg ikke fremover får nye knuder, men skulle det blive tilfældet, bliver det Hovedstadens Plastikkirurgi som jeg vil frekventere. Stort tak for god behandling. Dbh. Thomas

15 de maio de 2025

Uforskammet opførsel

hold da op en opførsel

skal ha fjernet en knop på albuen
da jeg bestille tid fik jeg nærmest skæld ud og blev irettesat af telefondamen, og selvom jeg lige har fået lavet ultralyd på den insisterede de på en forundersøgelse som jeg så har ventet 2 uger på
jeg havde tid kl 9 idag, var der 8.55, + tid på at finde parkering, men måtte vente på gangen til kl 9 hvor døren blev åbnet til venteværelset
jeg venter 22minutter på at komme til, jeg spørg flere gange hvad der sker men får ikke nogen forklaring, men kan høre denne Peter tale meget højt i telefonen i baggrunden
jeg har svært ved at forstå hvordan der kan være forsinkelser når jeg er den første patient
da denne Peter endeligt har tid til mig, beklager han kort ventetiden og jeg fortæller ham at jeg faktisk syntes at det er langt over stregen at lade folk side og vente på ingenting, og det blir han meget fortørnet over, da han lige har reddet en ældre kvinde fra døden med sin opringning
jeg prøver flere gange at afbryde hans hektiske og tæt på uforskammet talestrøm, men han hæver blot stemme og taler videre
efter et par minutter er det simplethen for meget og jeg rejser mig og går min vej
tænk at man skal tales sådan til af denne arrogante og agresive Peter, centrum i sit eget univers og tydeligvis fuldstændig ligeglad med sin omverden, undres over at en læge opføre sig sådan og ikke mindst hvorfor….

30 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og kompetent behandling af Peter

Var hos Peter i forbindelse med at få fjernet et modermærke, på mit ben. Da jeg i forvejen er mega bange for alt, hvad der er nåle og sprøjter oplevede jeg i den grad, at Peter tog det alvorligt. Både Peter og hans kvindelige kollegaer er yderst kompetente, og var gode til at forklare, hvad der vil ske, både før og efter. Efterfølgende, hvor jeg var til sårrens oplevede jeg kun god behandling, til alle behandlingerne. Peter var super konkret, og tydelig hele vejen igennem, og det kan jeg godt lide.

6 de janeiro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais