Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I en svær tid havde vi brug for hjælp til håndtering og rydning af dødsbo i København, og her var Hovedstaden Dødsbo og Konkurs en stor støtte. Hele forløbet var præget af god kommunikation, respekt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for hurtig hjælp i en svær tid. God kontakt fra første øjeblik, og hele forløbet var præget af respekt og forståelse. Hovedstadens dødsbo og konkurs kan varmt anbefales. Med venlig hilsen Allan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en rigtig god oplevelse og samarbejde med HSDK, da vores mor flyttede på plejehjem. Efter vi havde gennemgået hendes ting, ryddede HDSK lejligheden og gjorde den efterfølgende grundig ren. Da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da jeg skulle have ryttede min mors lejlighed efter dødsfald Kontakt min mand Michael fra hovedstadens dødsbo og konkurs. Vi fik den fantastisk god og imødekomme betjening fra først Kontakt til... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de remoção e limpeza residencial
  2. Limpeza
  3. Serviço de Limpeza
  4. Serviço de transporte e armazenamento de móveis
  5. Mudanças
  6. Serviço de transportes

Escrito pela empresa

Tak, fordi du interesserer dig for vores firma og besøger os på Trustpilot. Hovedstadens dødsbo og konkurs er et full-service dødsbo firma. Med mange forskellige opgaver og vi er specialiseret inden for hvert vores felt som bl.a. Omhandler Rydning af dødsbo, rengøring, Flytning og transport, specialrengøring og skadeservice i København, Frederiksberg, Hellerup og resten af Sjælland Vores koncept er en totalløsning. Det betyder, at opgaven kan betragtes som løst, fra det øjeblik den er overdraget til os. Med venlig hilsen Ann og Michael

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super godt arbejde

Jeg kontaktede Ann & Michael i forbindelse med at der skulle gøres rent i min mors hus. De er meget professionelle og alt bliver gjort som aftalt pluds ekstra. Jeg blev super glad for resultataet og vender helt sikkert tilbage når der på et tidspunkt skal laves slut rengøring.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Ann & Michael

21 de março de 2018

Super professionel og hurtige

Super professionel og hurtige. Jeg bad om opringning på hjemmesiden og Michael ringede allerede dagen efter. Magen til super professionel, effektiv og reel mand, skal man lede længe efter. Overholder alle aftaler og løste opgaven med total tømning af hus, samt rengøring. Der opstod et problem undervejs, som Michael løste til UG og slange- SÅ professionelt. Vil til en hver tid anbefale Hovedstadens dødsbo og konkurs og med glæde bruge dem igen.

15 de fevereiro de 2018

Varmeste anbefalinger herfra!

Jeg kan varmt anbefale HSDK. De er så søde og medgørlige og gør alt som aftalt, plus de bare gør det ekstra touch, som ikke engang var en del af kontrakten. Mine varmeste anbefalinger herfra!

31 de janeiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale dette firma

Vi skulle have tømt mine forældres lejlighed. De kom som aftalt og blev færdige til tiden. Vi skulle blot lægge de ting fra, som vi ville beholde. Så sørgede de for at bortskaffe resten. Og efterfølgende rengøring. Ann og Michael er nogle søde og medfølende mennesker med stor forståelse for en svær situation. De bedste anbefalinger herfra.

24 de janeiro de 2018

Super professionelt arbejde

Super professionelt firma, alt udført til punkt og prikke som vi havde aftalt,
virkelig en fornøjelse, vil til en hver tid bruge dem igen.

Kan helt klart anbefales.

17 de dezembro de 2017

Professionel firma

Har i denne weekend haft brug af dette firma, som på alle måder opfylder mine behov og så mere til. Min mormor fik en rigtig god start på et plejecenter pga dette firma. Måde med at gøre det hyggeligt i lejligheden, med at snakke med min mormor om situationen da hun har været lidt øv over at forlade sin gamle lejlighed, give sig rigtig god tid med at få tingene på plads og ordentligt og så en ordentlig spandfuld humor. Det har på alle måder været en super fantastisk oplevelse at bruge dette firma. Kan kun meget VARMT anbefale dem som med tre ord skal beskrives som perfektion, tålmodighed og humor.
Ærgeligt at der ikke kan gives flere stjerner 👍👏

26 de junho de 2017

Hovedstadens dødsbo og konkurs

Fremragende flyttefirma med top prossionelle folk, hvor intet er overladt til tilfældighederne.
De har et stort kundepotentiale, hvor man føler sig tryg hele vejen, og så er alle utrolig imødekommende og smilende. Et firma som har hele pakken.
Er så GLAD for, at jeg valgte netop dem :).

25 de junho de 2017

god behandling

god behandling, pligtopfyldende medarbejdere.
Tilbuddet blev opfyldt til vores store tilfredshed.

21 de junho de 2017

Uppdrag på distans

Inte lätt att vara bosatt i Stockholm, men ansvarig för att få en lägenhet i Köpenhamn tömd och ren! Tack HSDK för ett smidigt samarbete med gott resultat.

24 de maio de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelt firma - kan klart anbefales!!!

Super professionelt firma, med forståelse for os efterladte i en ulykkelig situation.
Tusind tak for Jeres store hjælp i forbindelse med vores kære farmors pludselig dødsfald. I har virkeligt hjulpet os med rydningen og rengøringen af vores farmors lejlighed.
Alt forløb let og upåklageligt, og alle aftalte tidsfrister overholdt.
Jeg er Jer meget taknemmelig og vil klart anbefale Jer til andre i samme situation!!!

Tusind tak til Ann og Michael

8 de abril de 2017

Firma med meget høj standard

Firma med meget høj standard
Super checket i forhold til at tømme dødsbo i lejelejlighed.
Har fuldstændig styr på love og regler, og leverer effektivt og 100% ordentligt udført arbejde efter fastlagte aftale.

4 de abril de 2017

Hjertevarme og professionelle

Virkelig behageligt selskab og dybt professionel håndtering af dødsbo og rydning. De tager sig af boet, så der ikke er noget at bekymre sig om. Michael og Ann kan på det varmeste anbefales, hvis du vil have en positiv oplevelse i en svær tid. Det får du: hjertevarme og fuld tillid. Fem hjerter herfra❤❤❤❤❤

27 de março de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais