HUIZEN010 Makelaardij Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voordat we met Hugo in zee gingen, hebben we ons georiënteerd op de wereld van de makelaardij en hebben we met meerdere makelaars gesproken. Hugo had meteen een eerlijk verhaal en schetste een realist... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij kwamen in contact met Huizen 010 Makelaardij als koper. Dus was het niet "onze makelaar". Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hugo Nieland is gedreven, enthousiast en daarnaast ook erg deskundig. Geen gladde praatjes, maar gewoon duidelijk en reëel. Het proces verliep lekker vlot. Het gevoel dat je alles veilig uit hande... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretores de Imóveis
  2. Imobiliária

Verkoop uw huis; ✅ No cure, No pay. ✅Geen opstartkosten ✅Laagste tarief ✅Professionele promotie ✅Vrijblijvende intake ✅Zeer hoge klanttevredenheid. Maak vrijblijvend een afspraak?

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

43 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hugo is een heel goede makelaar én een…

Hugo is een heel goede makelaar én een man van zijn woord. Heel fijn om met hem gewerkt te hebben. Voor iedereen een aanrader.

3 de janeiro de 2020

Beste Peter,

Zeer bedankt voor deze review.

Sterkte en succes voor de toekomst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hugo is een hele fijne makelaar

Hugo is een hele fijne makelaar. Alles liep vlekkeloos en communicatie ging heel snel.

11 de dezembro de 2019

Beste Sandra,
Dank voor de positieve review. De verkoop van je appartement is erg snel gegaan.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben ons huidige huis gekocht via en verkocht

Wij hebben ons huidige huis gekocht via 010.
Eerste ontmoeting was al fijn. Hierdoor hebben wij voor de verkoop van ons huis Huizen010 ingeschakeld.

Ons makelaar Hugo top vent. Voelde fijn en vertrouwd om het aan hem over te laten.
Fijne communicatie en vooral snelle communicatie.

Als wij 1 ding voelde was het vertrouwen en ook meedenken, als je een goede makelaar zoekt en informatie wil moet u zeker hier voor een gesprek gaan. Wij zijn super tevreden vanaf stap 1.

Nogmaals ons dank is groot

26 de novembro de 2019

Beste Serina,
Dank voor de mooie review! Ik vond de samenwerking echt super.

Hoop jullie in de toekomst nog eens van dienst te mogen zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel prettige makelaar hebben we al een…

Heel prettige makelaar hebben we al een hele goede ervaring mee en nu mag hij ons huis weer verkopen

22 de novembro de 2019

Beste Wiggert,

Dank voor de review! We gaan er een succesvolle verkoop van maken.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Niet zo lang geleden via Huizen 010…

Niet zo lang geleden via Huizen 010 mijn eerste eigen paleisje gekocht. Erg leuk en goed geholpen als starter.
Niet uit de hoogte zoals ieder ander nu wel is.
Goed advies en leuke manier van werken.
Mijn volgende huis zeker weer via Huizen 010

30 de outubro de 2019

Tim,

Dank voor je super positieve review! Fijn te horen dat je nieuwe woning goed bevalt!
HUIZEN010

Fijne makelaar

Fijne makelaar. Niets is te veel gevraagd.
Als koper kan je hier ook terecht.
Fijn dat er geluisterd word en mee gedacht word.

29 de outubro de 2019

Beste Gera,
Dank voor je review! We gaan ons best doen een leuk appartement voor je te vinden. Einde van de week bel ik je sowieso over het besproken appartement.

Duidelijke taal

Laagdrempelig, duidelijke taal en goed advies. Al met al een makelaar die goed in wist te spelen op onze wensen en duidelijk verstand van de markt heeft.

27 de outubro de 2019

Maarten,

Dankjewel voor de review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Persoonlijk contact en eerlijk contact

Persoonlijk contact en eerlijk contact. Het zijn moderne makelaars die sociaal media begrijpen en inzetten als middel om huizen te verkopen.

Meneer Rupsam,

Dank voor de reactie en het compliment!

Nogmaals veel woonplezier in jullie nieuwe woning!

aanrader

uitstekend geholpen door een meer dan enthousiaste en deskundige makelaar. Mede door zijn inzet is ons huis snel, vakkundig en voor een prima prijs verkocht. beveel hem zeker aan

Resposta da HUIZEN010 Makelaardij

Dankjewel voor deze TOP review!
🍾🥂

Very helpful

Thanks Yuhan!

Super goed .

Ze zijn vriendelijk , super snel en goed geholpen .

Resposta da HUIZEN010 Makelaardij

Dank voor de review Mevrouw Chueng.

Top!

Top!
Een symphatieke, betrokken en actieve makelaar.
Ons huis was in een mum van tijd verkocht voor een uitstekende prijs.

Michel en Aukje,
Dank voor deze top review! Alvast veel woon plezier gewenst in jullie nieuwe woning!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hugo is een hele vriendelijke man

Hugo is een hele vriendelijke man. Waarbij je het gevoel krijgt dat hij 24 uur per dag tot je beschikking is. Hij heeft het huis van ons snel verkocht en onbeholpen daar waar nodig was.

Beste Bianca,

Dank voor je review! Heel veel geluk in de toekomst gewenst, en met de verbouwplannen zover ik begreep.

Wij kwamen in contact met Huizen 010 als koper

Zonder dat er van opdringen of pushen sprake is geweest, was echter te merken dat deze makelaar, in dit geval Hugo Nieland, zeer serieus en betrokken met zijn werk bezig was.
Dat kan je helaas niet van alle makelaars melden

Het was een prettig contact en bovenal alles volgens afspraak.

Meneer Kuster,

Dank voor dit mooie compliment!

Ik vond het contact ook zeer prettig.

Wellicht kan ik u in de toekomst nogmaals van dienst zijn.
Gr

HUIZEN010.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.