The products are fine, albeit a bit overpriced. However, I was appalled by the amount of plastic packaging used for my order. Within the plastic bag my order came in, every single pair of underwear wa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wist je dat een BH met beugel NOOIT in de wasmachine mag volgens Hunkemoller??? Product 2 weken na aanschaf en 1x wassen kapot. Beugel steekt uit de BH aan de binnenzijde. Terug naar de win... Ver mais
Zeer slechte ervaring met Hùnkemöller, bestelling begin juli 2026 geplaatste, nooit geleverd. Hunkemöller deed onderzoek bij vervoerder die beweerde de goederen op een veilige plek te hebben afgelever... Ver mais
Na alle slechte reviews toch even een goede: ik had een minder dan soepele bezorging van mijn pakketje (niet Hunkemöllers fout, DHL had het natuurlijk weer eens op de verkeerde plek bezorgd). Ik heb t... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
De nummer 1 lingeriespeciaalzaak van Nederland, voor elk moment en elke stemming. Het grootste assortiment voor iedereen. Tweewekelijks nieuwe collecties.
Informações de contato
Holanda
- www.hunkemoller.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 51% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
De sticker in het kruis van het bikini…
De sticker in het kruis van het bikini broekje liet bij verwijderen een vieze plaklaag achter.
Ik heb nog steeds mijn artikel niet
Ik heb nog steeds mijn artikel niet. Al meer dan een week geleden gehoord dat het naar Hunkemöller verstuurd is, nog niets gehoord!
VAAK ZIJN DE ART,, NIET OP VOORRAAD,, EN HET DUURD WEKEN ,,,VOOR HET ER IS,, IK ZIT AL WEKEN TE WACHTEN,,, JAMMMER VERDER IS HET PRIMA,, OOK DE BEZORGING,,,
VAAK ALS IK BESTEL IS HET NIET OP VOORRAAD,,, EN DUURD HET WEKEN ,, VOOR DAT HET ER IS/// ERG VERVELEND
Goede producten en snelle levering
Goede producten en snelle levering
Ik koop hier de beste BH voor mijn…
Ik koop hier de beste BH voor mijn maat, G95. Nl, de "Niet-voorgevormde minimizer beugel bh Nina".
Wat wel verschrikkelijk irritant is, is dat je maanden, zoniet een jaar of langer, moet wachten voordat bepaalde kleuren op voorraad zijn en natuurlijk nooit als er een aanbieding is.
Ook mis ik de echt mooie kleurtjes zoals rood en paars. De grote vraag is natuurlijk waarom er zo weinig aandacht is voor vrouwen met grote borsten?
3 bh s gekocht heel erg mooi
3 bh s gekocht heel erg mooi
Past perfect
1 bh plunge zit ook perfect
Pakket beschadigd
Pakket beschadigd. Niemand weet waar het pakket nu is, telefonisch niet te bereiken
Het was fantastisch
Het was fantastisch, dit merk heeft altijd mijn voorkeur.
adres wijzigen door gegeven en dan nog…
adres wijzigen door gegeven en dan nog steeds op het oude adres wordt het bezorgd. zelfs na bijna 2 jaar
Meestal ben ik tevreden
Meestal ben ik tevreden.
Maten klopt in algemeen wel
Duidelijke site en snelle levering, Netjes ingepakt
Omdat ik de service goed is
Omdat ik de service goed is. Ze hebben me geholpen met het bestellen van het juiste model via het kassasysteem omdat de webwinkel niet werkte.
Nice sets 💯💯💯💯💯💯
Hunkemöller heeft goede lingerie/behalve bij badpakken.
Hunkemöller heeft goede lingerie. Jammer dat bij badpakken bij een cupmaat de lengte van het badpak groter/langer wordt. Zeker bij een gemiddelde lengte is de pasvorm dan qua verhoudingen niet goed. Dus heb ik de badpakken geroutineerd.
Foute levering
Na bestellen duurde het meer dan een week om een verkeerde levering te krijgen. Geen pakbon,chat zegt ticket aangemaakt, formulier wordt niet beantwoord,mail komt onbezorgd terug,telefonisch onbereikbaar! Waardeloos dus
Contact proberen op te nemen met…
Contact proberen op te nemen met klantenservice, niet te pakken te krijgen. Zowel telefonisch als via de mail
mooie lingerie
mooie lingerie, betaalbaar.....fijn om cadeau te geven.
Snel en mooi! Blij mee!
Mijn producten werden heel snel geleverd en waren precies zoals verwacht. Dit was een 2e bestelling van een eerder gekocht product. Bij mijn vorige bestelling heb ik 1 item geretourneerd. Geen 5-sterren omdat ik echt moest zoeken naar de retouroptie.
Ik heb een bestelling gedaan die na dik…
Ik heb een bestelling gedaan die na dik 2 weken nog niet binnen is, niet ontvangen door DHL. Ik heb al 2 keer contact opgenomen met Hunkemoller via het contactformulier maar krijg geen reactie, alleen het verzoek tot beoordeling.
Pakket is al een week kwijt
Pakket is al een week kwijt, klantenservice is via chat onbereikbaar en aan de telefoon een half uur gewacht waarin ik alleen te horen krijg dat een pakket binnen 14 dagen verstuurd kan worden. Bizar dat er niks wordt uitgezocht door zo een groot bedrijf!
Week geleden bestelling geplaatst
Week geleden bestelling geplaatst. Dag erna verzonden en daarna niks meer gehoord. Bij de winkel in Assen geweest. Lag niks en zeer onklaar vriendelijk geholpen, ik moest wachten op mail dat pakket er ligt. Meerdere dagen filiaal Assen gebeld zonder resultaat. Hoofdkantoor gebeld en volgens keuze menu konden ze pakket niet vinden.
Wegens drukte kreeg ik na 5 minuten te horen dat het via contact formulier ingevuld moet worden. Al eerder gedaan zonder reactie. Al met al nog steeds niet mijn bestelling na een week en niemand te bereiken na heel wat pogingen. Ik bestel hier nooit weer wat