Hunkemöller Avaliações

1.899
O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

The products are fine, albeit a bit overpriced. However, I was appalled by the amount of plastic packaging used for my order. Within the plastic bag my order came in, every single pair of underwear wa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wist je dat een BH met beugel NOOIT in de wasmachine mag volgens Hunkemoller??? Product 2 weken na aanschaf en 1x wassen kapot. Beugel steekt uit de BH aan de binnenzijde. Terug naar de win... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met Hùnkemöller, bestelling begin juli 2026 geplaatste, nooit geleverd. Hunkemöller deed onderzoek bij vervoerder die beweerde de goederen op een veilige plek te hebben afgelever... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na alle slechte reviews toch even een goede: ik had een minder dan soepele bezorging van mijn pakketje (niet Hunkemöllers fout, DHL had het natuurlijk weer eens op de verkeerde plek bezorgd). Ik heb t... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de lingerie

Informação fornecida por fontes externas variadas

De nummer 1 lingeriespeciaalzaak van Nederland, voor elk moment en elke stemming. Het grootste assortiment voor iedereen. Tweewekelijks nieuwe collecties.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 51% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.899)

217 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zwempak

I bought a Bikini Top, bikini bottoms, swimsuit size M. The size fit perfectly.
The models are perfect and shape the body.
The material is very good quality.
I am very satisfied!

1 de maio de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Winkelbestelling naar verkeerd adres

Ik had iets besteld in de winkel en dat zou naar mijn huis gestuurd worden. Het was een winkel niet in mijn woonplaats. Uiteindelijk is het toch naar de winkel gestuurd en heb ik het nooit op kunnen halen en is het dus ook weer terug teruggestuurd. Dat vond ik wel wat jammer.

19 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Klantenservice Hunkemöller niet wat je zou verwachten.

Bestelling geplaatst in de winkel, was niet op voorraad.
Na een week krijg ik een bericht dat mijn spullen retour zijn gestuurd. Zelf geen opdracht voor gegeven. Alsnog afleveren doet Hunkemöller niet. Ik kan mijn geld terug krijgen maar niet meteen de retourkosten terwijl de fout bij Hunkemöller ligt.
Een zeer vervelende ervaring op jullie klantenservice. Wil graag aangeven dat als jullie een fout maken de klant niet moet worden opgezadeld met administratieve lasten om een retourformulier in te vullen en daarna nog eens apart te moeten bellen voor de retourkosten. Het zou natuurlijk nog klantvriendelijker zijn wanneer de bestelling gewoon alsnog geleverd zou worden.

21 de abril de 2026

Resposta da Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Ik begrijp heel goed dat het frustrerend is als je bestelling niet geleverd wordt, zonder dat je daar zelf opdracht voor hebt gegeven, en dat je vervolgens ook nog extra stappen moet ondernemen om je geld en retourkosten terug te krijgen. Dat is zeker niet de service die je van Hunkemöller mag verwachten.

Je hebt helemaal gelijk: als er aan onze kant iets misgaat, zou het proces voor jou als klant zo makkelijk mogelijk moeten zijn, zonder extra administratieve lasten. Helaas is het inderdaad zo dat wanneer een bestelling automatisch retour wordt gestuurd, het systeem niet altijd direct de retourkosten meeneemt in de terugbetaling. Daarom vragen we soms om een retourformulier in te vullen, zodat we alles netjes kunnen afhandelen. Maar ik begrijp dat dit omslachtig en onprettig is, zeker als de fout niet bij jou ligt.

Wat betreft het alsnog leveren van de bestelling: zodra een pakket retour is gestuurd, kunnen we deze helaas niet opnieuw verzenden. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug, en – zodra het retourformulier verwerkt is – ook de retourkosten. Ik zorg ervoor dat jouw feedback hierover wordt doorgegeven aan het juiste team, zodat we onze processen kunnen verbeteren en hopelijk in de toekomst klantvriendelijker kunnen maken.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en bedankt dat je de moeite neemt om dit te delen. Mocht je nog vragen hebben of hulp willen bij het invullen van het retourformulier of het terugvragen van de retourkosten, laat het gerust weten. Ik help je graag verder!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse i Hunkemöller Bruns Galleri!

Jeg var i Hunkemöller-butikken i Bruns Galleri, og jeg havde den bedste oplevelse! Vi blev mødt af den sødeste og mest hjælpsomme medarbejder, Katrine. Hun gjorde virkelig noget ekstra ud af kundeservicen – ikke bare det sædvanlige, men med ægte engagement og varme.

Katrine hjalp os med at finde præcis det, vi skulle bruge, og hun var utrolig god til at informere og vejlede. Hun var smilende, imødekommende og fik os til at føle os rigtig godt tilpas.

En stor tak til Katrine for en super oplevelse – hun er en stjerne og et stort plus for butikken! 🌸

10 de outubro de 2025

Verkeerde bestelling ontvangen

Verkeerde bestelling ontvangen
Helaas hele doos met verkeerde items ontvangen. Na veel bellen en mailcontact bestelling terug mogen sturen op eigen! kosten. Helaas waren de items die ik graag wilde hebben niet meer op voorrraad, geen korting gekregen niks. Uiteindelijk wel mijn geld voor de order terug ontvangen

20 de março de 2026

Resposta da Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend dat je een hele doos met verkeerde items hebt ontvangen en dat je zoveel moeite hebt moeten doen om dit op te lossen. Ik begrijp heel goed dat dit frustrerend is, zeker als je de gewenste artikelen uiteindelijk niet meer kon krijgen en ook geen tegemoetkoming hebt ontvangen. Dat is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

Voor de duidelijkheid:
Als je een verkeerd artikel hebt ontvangen, kun je dit altijd gratis retourneren via ons reguliere retourproces. Het is niet de bedoeling dat je zelf de retourkosten betaalt als het om een fout van onze kant gaat. In de Return Portal kun je bij de retourreden ‘Verkeerd artikel ontvangen’ selecteren, zodat je retour kosteloos verwerkt wordt. Zodra wij het verkeerde artikel retour hebben ontvangen, wordt het bedrag automatisch aan je terugbetaald. Helaas kunnen we het juiste artikel niet nasturen als het niet meer op voorraad is.

Je feedback over het ontbreken van een tegemoetkoming of korting neem ik serieus en geef ik door aan het juiste team, zodat we onze service kunnen verbeteren.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak. Fijn dat je in ieder geval het geld voor je bestelling hebt teruggekregen. Mocht je in de toekomst nog vragen of problemen hebben, laat het gerust weten ik help je graag!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De ervaring is zeer positief, maar

De ervaring is zeer positief. 3 bh’s in mijn maat besteld maar alle 3 te klein! Zo teleurstellend dat in grotere maten er totaal geen mooie elegante bh’s gemaakt worden bij Hunkemöller. Alleen maar zeer degelijke!!

11 de abril de 2026

Resposta da Hunkemöller

Wat fijn om te horen dat je ervaring met het bestellen positief was, maar ik begrijp heel goed dat het teleurstellend is als de bh’s niet goed passen en je niet de elegante modellen kunt vinden die je zoekt in grotere maten. Dat kan echt frustrerend zijn, zeker als je op zoek bent naar iets moois én comfortabels.

Je feedback over het aanbod in grotere maten is heel waardevol. Ik geef dit graag door aan ons designteam, want we willen natuurlijk dat iedereen zich mooi en zelfverzekerd voelt in onze lingerie, ongeacht de maat. We werken er continu aan om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden, dus jouw input helpt daar zeker bij!

Mocht je advies willen over welke modellen misschien wél goed passen of tips willen voor het vinden van een mooie bh in jouw maat, laat het gerust weten. Ik denk graag met je mee! Bedankt voor je openheid en je compliment over de bestelervaring.

Slecht advies

Advies gevraagd, geholpen door medewerkster over BH. Er 2 gekocht. Na beide een week gedragen te hebben kon ik er niet aan wennen. Moest iedere keer mijn borsten er goed terug in doen. Wat bleek: cups te klein! Lekker advies dus van de medewerkster. Dagge bedankt zijt! Kon niet ruilen of andere tegemoetkoming krijgen

11 de abril de 2026

Resposta da Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend dat je na advies van onze medewerkster toch met twee bh’s zit die niet goed passen. Ik begrijp heel goed dat je hier teleurgesteld over bent, zeker als je erop vertrouwde dat je de juiste maat kreeg aangemeten. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je niet prettig voelt in je nieuwe bh’s of dat je steeds je borsten moet “terugstoppen”.

Waarom kun je bh’s niet ruilen na dragen?
Bij Hunkemöller mogen bh’s alleen geruild of geretourneerd worden als ze ongedragen zijn en de labels er nog aan zitten. Dit is vanwege hygiëne en omdat we de kwaliteit voor alle klanten willen waarborgen. Zodra een bh zichtbaar gedragen is, kunnen we deze helaas niet meer terugnemen of omruilen.

Wat kan ik je wél adviseren?

Kom gerust nog eens langs in de winkel voor een gratis en uitgebreide passessie. Onze medewerkers kunnen samen met jou kijken naar een andere maat of model dat beter bij je past. Geef gerust aan wat je vorige ervaring was, zodat we extra aandacht kunnen besteden aan het vinden van de juiste pasvorm.
Op onze website vind je ook een handige bh-maat calculator waarmee je zelf je maat kunt controleren.
Mocht je in de toekomst twijfelen, vraag gerust om verschillende maten te passen en neem de tijd om te voelen hoe de bh’s zitten, ook bij bewegen.
Nogmaals mijn excuses voor het ongemak en het teleurstellende advies. Ik hoop dat je ons nog een kans wilt geven om samen de perfecte bh voor jou te vinden. Mocht je nog vragen hebben of hulp willen bij het vinden van de juiste maat, laat het gerust weten!

Top service

Ik had online diverse bestellingen gedaan en dit was super snel binnen.
Helaas paste het allemaal niet en heb ik het in de winkel gratis terug gebracht. Daar werd ik super goed geholpen. Tevreden met een tas vol mooie lingerie die wel goed paste naar huis. De retouren werden ook gelijk verwerkt. Echt een super goede en snelle service van Hunkemöller!

28 de março de 2026

Helpful and kind staff

I ordered items online and had them delivered to one of their stores. The staff there was very kind and helpful, helped me with any needs I had. They also had a great selection of items.

26 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb iets gekregen wat niet afgebeeld…

Ik heb iets gekregen wat niet afgebeeld was op de website ander product dus terug gestuurd

19 de março de 2026

Resposta da Hunkemöller

Bedankt voor je bericht en wat vervelend dat je een ander product hebt ontvangen dan wat er op de website stond! Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Goed dat je het product al hebt teruggestuurd. Zodra het retour bij ons binnen is en verwerkt is in het magazijn, ontvang je automatisch het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee je hebt betaald. Dit duurt meestal maximaal 14 dagen nadat wij je retour hebben ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben over de status van je retour of wil je dat ik even meekijk, laat het gerust weten! Bedankt voor je begrip en nogmaals excuses voor het ongemak.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een Bh besteld in de winkel

Ik had een Bh besteld in de winkel, nooit aan gekomen, verschillende keren langs geweest nog steeds geen antwoord of terug betaling na een maand wachten. Zeker geen goede ervaring mee.
Geen goede service in terugbetalingen. Jammer voor zo een zaak.
Hopelijk wordt het snel opgelost!

18 de março de 2026

Resposta da Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je bh nog steeds niet is aangekomen en dat je na meerdere keren langsgaan in de winkel nog geen duidelijkheid of terugbetaling hebt ontvangen. Ik begrijp heel goed dat dit frustrerend is en absoluut niet de service is die je van Hunkemöller mag verwachten. Mijn excuses voor het ongemak en het lange wachten.

Ik ga dit graag direct voor je uitzoeken en zorgen dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Zou je mij het volgende kunnen sturen, zodat ik je bestelling kan opzoeken en direct actie kan ondernemen?

BESTEL NOOIT ONLINE!!!!

Aangezien ik ben geopereerd aan een hernia, en mijn bh's iets te strak zaten besloot ik online een bestelling te plaatsen.
Ik kreeg van de Maya bh een 75B geleverd terwijl ik een 85E had besteld.
Contact opgenomen met de klantenservice. Ik kreeg als reactie dat ik maar naar de winkel moest gaan om het pakket te ruilen (30km rijden), of het bij het postkantoor kon retourneren(20 minuten lopen).
Aangegeven dat ik nu geen auto mag rijden en dit nog wel zeker 6 weken gaat duren.
Ook benoemd dat wanneer ik een nieuwe bestelling wil plaatsen, er dan 4,99euro verzendkosten bij op komen, en ik niet meer de korting heb op de BH die ik hiervoor wel heb gekregen.
Ze konden mij hierin niet tegemoed komen. Ik moest dan maar een andere BH uitzoeken voor het bedrag wat ik terug zou krijgen plus ik moet de verzend EN retourkosten betalen.
Vervolgens verbrak de klantenservice medewerker de verbinding.
Nogmaals meerdere keren gebeld. 1 keer werd ik gewoon 30 minuten in de wacht gezet, en de andere keer werd de lijn weer zonder pardon verbroken.
De laatste keer kreeg ik weer dezelfde medewerker aan de telefoon, maar ze lachte me gewoon uit.
Ronduit associaal!!!!
Dat een klant de dupe moet worden van een fout die is gemaakt door Hunkemöller zelf!!!
Ik was een vaste klant van Hunkemöller, maar vanaf vandaag niet meer.
En ik zal ook iedereen afraden om een ONLINE bestelling te plaatsen, want de voorwaarde die zij handhaven zijn echt van de zotte!!!!!

12 de março de 2026

Resposta da Hunkemöller

Wat ontzettend vervelend en frustrerend om te lezen wat je hebt meegemaakt, zeker gezien je medische situatie na een hernia-operatie. Je mag van Hunkemöller verwachten dat je netjes wordt geholpen, zeker als er een fout is gemaakt bij het leveren van je bestelling. Het is absoluut niet de bedoeling dat je als klant de dupe wordt van een fout die bij ons ligt, en al helemaal niet dat je onvriendelijk of zelfs respectloos wordt behandeld door de klantenservice. Mijn oprechte excuses hiervoor.

Dit is wat ik nu direct voor je kan doen:

1. Oplossing zonder extra kosten voor jou

Omdat het om een fout van Hunkemöller gaat (verkeerde maat geleverd), hoor jij geen verzend- of retourkosten te betalen. Ik zorg ervoor dat je een gratis retourlabel ontvangt, zodat je de verkeerde bh kosteloos kunt terugsturen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen update over of bestelling geleverd…

Geen update over of bestelling geleverd is in winkel. Wacht al 2 weken.

12 de março de 2026

Resposta da Hunkemöller

Wat vervelend dat je al twee weken wacht zonder update over je bestelling in de winkel. Ik help je graag om dit zo snel mogelijk uit te zoeken.

Zou je mij het ordernummer van je bestelling kunnen doorgeven? Dan kan ik direct in het systeem kijken wat de status is en je zo snel mogelijk informeren over de levering. Alvast bedankt!