HvidevarebandittenAvaliações

2.698
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en barbermaskine som var pakket så godt, at den kunne ha' været af glas og stadig være hel ved modtagelsen, den kom desuden så hurtigt at man næsten skulle tro at de selv har kørt den det meste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en dampstation til ca halvdelen af, hvad jeg har set det til på andre sites. Bestilte onsdag aften meget sent og kunne allerede lørdag morgen i pakkeshoppen hente min pakke - jeg er virkelig imp... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

God start-bestilling den ene dag og modtagelse den næste. Desværre har produktet en fejl og skal returneres. Har prøvet at ringe, men får hele tiden at vide, at "modtagerens voicemail er fyldt og kan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget nem hjemmeside, stort udvalg. Desværre har forsendelsen været en smule hård ved pakken, så kassen er lidt beskadiget, ærgerligt når det er til en gave. Bedre indpakning en anden gang. Men hel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos
  2. Loja para Bebês
  3. Loja de Produtos para Barbeiro
  4. Loja de Eletrônicos
  5. Loja de Churrasqueiras
  6. Loja de produtos de higiene

Informação fornecida por fontes externas variadas

Eksperter i hvidevarer - Konkurrencedygtige priser - Stort udvalg af kvalitetshvidevarer - 20 års erfaring i branchen - Uforpligtende vejledning - God service - Teknikeren tager ud til kunden - Sikre købsforhold - Levering er inkluderet i prisen - Hurtig levering - Montering i hele Danmark

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.698)

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Undgå hellere dette firma

Købte strygejern for 10 måneder siden, det blev leveret, alt var godt. Der var ingen faktura med, så jeg skrev og bad om en. Det gjorde jeg så 5 gange før jeg gav op - de svarer ikke.
Nu virker strygejernet ikke mere, jeg har skrevet til dem, og de svarer stadig ikke.
Jeg kan se på andre anmeldelser, at det tydeligvis er et princip, de har - ikke at besvare mails, så mit råd er: undgå dette firma.
Man kan desværre ikke give nul stjerner.

10 de janeiro de 2020

Kan ikke anbefales!

Kan ikke anbefales! Et firma der ikke besvarer mails eller tager deres telefon i åbningstiden. Troede jeg ville få min vare inden for 24-48 timer, men det tog længere tid. Jeg prøvede også at afbestille varen, men kunne som sagt ikke komme i kontakt med firmaet, der ikke besvarede min mail og telefoniske henvendelse.

Da man ikke kan give 0 stjerner må den ene stjerne gå til GLS der leverede pakken hurtigt.

15 de setembro de 2019

Har en returvare..

Har en returvare... og det er åbent ikke noget Hvidevarebanditten kan lide fra deres kunder, for der er ingen respons på hverken mail eller spørgsmål via deres hjemmeside.

Sidste gang gik der 3-4 uger, før der kom respons.

14 de setembro de 2019

Bestilte Et sæt hovedtelefoner

Bestilte Et sæt hovedtelefoner, som stod til at være på lager, fik 8 dage efter en mail om at ordren er annulleret, ingen forklaring eller noget, første og sidste forsøg på at handle der!

9 de setembro de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

5 dage efter online-bestilling er ordre…

5 dage efter online-bestilling er ordre ikke afsendt. (Som skulle være på lager).
Firma svarer ikke på mail eller telefon.

Gav firmaet en chance i stedet for et af de store firmaer. Det skulle jeg nok ikke have gjort.

6 de setembro de 2019
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle have fat i et strygejern

Jeg skulle have fat i et strygejern, men det er åbenbart ikke så nemt at få fat i mere, så jeg gik ind på pricerunner og fandt det strygejern jeg gerne vil have på hvidevarebanditten. Der gik et par dage - så kunne jeg afhente det

2 de setembro de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu skrevet 2 gange til…

Jeg har nu skrevet 2 gange til Hvidevarebanditten vedrørende et køb jeg har gjort og hvor produktet ikke virker optimalt. De har ikke så meget som svaret på modtagelsen af min reklamation, hvilket jeg synes er uprofessionelt og ganske enkelt uartigt.
De lever så sandelig op til den sidste del af deres navn.

29 de agosto de 2019

Alt helt ok

Alt helt ok. Modtog min vare - forsvarligt indpakket - få dage efter bestilling. Handler gerne igen :)

26 de agosto de 2019

Ikke eksisterende service.

Jeg købte en vakuumbeholder der gik i stykker.

Jeg reklamerede naturligvis. Det er nu 24 dage siden, men jeg har ingen reaktion fået, skønt jeg har rykket.

Jeg vil anbefale andre aldrig at handle hos hvidevarebanditten. Sidste del af navnet svarer bedre til virksomheden end første del.

24 de agosto de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais