Hydroponics Of Denmark ApS Avaliações 34

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have ordered a few times from Hydroponics.dk and their sister companies and have always had a quick and positive experience. I had an order fulfillment issue which was promptly resolved by their... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

...det bli'r kun til 4+ fordi der var knas med betalingsdelen på hjemmesiden. Til gengæld var der hurtig, venlig og effektiv hjælp da jeg ringede og mine varer kom så hurtigt det er muligt, faktisk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er en kreds der handler fast her og vil gerne tilføje følgende anbefaling: Man får.: Personlig og kyndig betjening og service også m. rabat og bonus. Redelig og enkel forretningsgang.God kom... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft bestil nogen varer for 2 måneder siden, som jeg ikke har modtaget endnu. Der er ikke styre på bestillinger og jeg har ikke ku modtage min penge tilbage, selvom jeg har ringet adskillig... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hydroponics of Denmark's hjemmside

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Venter på 7. måned

Fik mine varer hurtigt, men manglede lige en pumpe, den mangler jeg stadig efter 7 måneder... Jeg har skrevet og ringet mange gange, en gang kom jeg igennem og de lovede at Ebbe ville ringe tilbage, det er ikke sket.

Øv, når jeg ikke kan bruge det jeg har købt, uden pumpe.

9 de setembro de 2015

Hej Thomas

Din henvendelse er desværre gået tabt. Du har været i kontakt med nogen hos os som ikke har fuldt op på sagen, og det er helt klart for ringe. Det håber jeg at kunne råde bod på nu!

Vi har ikke den pågældende pumpe på vores eget lager så jeg kontakter GHE direkte og får dem til at sende den til din adresse.

Hvis alt går vel skulle du gerne få den i starten af næste uge. Jeg beklager meget at du har ventet så længe.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Luk hjemmeside når der ingen service er.

Har ikke fået mine varer og der er gået 5 uger nu. Der er betalt, der er ingen der svarer telefonen.

5 de julho de 2015

Hej Hanne

Vi beklager meget - men vi kan ikke se at der ligger nogen ubehandlet ordre i dit navn.

Hvis du har indtastet dine kreditkort (Dankort/Visa) oplysninger i et købsforløb på vores hjemmesiden så vil pengene uanset ikke blive trukket fra din konto - det sker først i det øjeblik at varen sendes fra vores lager.

Hvis der er noget du gerne vil have svar på, så kan du skrive til mig direkte på ebbe@hydroponics.dk så skal jeg forsøge at hjælpe dig så godt jeg kan.

ingen vare

Samme oplevelse, har bestilt for 1 måned siden nu og ingen reaktion. Har ringet og skrevet til firmaet ingen svar. Tror de er lukket!!!!!

21 de abril de 2015

Hej Gitte

Vi beklager det alt for sene svar.

Vi kan ikke se i vores ordre system at der ligger nogen ordre i dit navn - kan den være lavet i et andet navn?

Skriv til mig direkte på ebbe@hydroponics.dk hvis du stadig har et udestående i forhold til denne ordre, så bringer vi det i orden hurtigst muligt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lad være med at handle her 👎

Der er ikke styre på bestillinger og jeg har ikke ku modtage min penge tilbage, selvom jeg har ringet adskillige gange, ejeren af virksomheden har været ligeglad, og kan ikke sende min penge retur. Jeg har beviser på at jeg har overført penge til dem via Mobilpay, dårlig service.

16 de abril de 2015

Hej Farid

Vi beklager ikke at have svaret tidligere, da vi simpelthen har været for dårlige til at besvare vores TrustPilot henvendelser!

Enden på sagen blev at vi ikke reelt ikke havde modtaget din ordre I vores system, og du derfor fik din MobilePay indbetaling tilbage. Vi håber det var en tilfredsstillende løsning!

Positiv oplevelse!

Her har man skabt en rigtig special-forretning af hidtil uset kvalitet.Lavet af seriøse mennesker til seriøse mennesker.det giver en lødig atmosfære i butik og sågar i net-butik.det er usigeligt vigtigt at ejer og ansatte har indsigt i brug og nytte af varesortiment og ikke bare langer bolsjer over disken med skyklapper på.her er der altid gode råd at få.Sådan Ebbe!

2 de dezembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremragende service, pris og resultat!

Velorganiseret firma. Jeg har ofte handlet hos Hydroponics, og hver gang er jeg gået derfra med et smil på læben. De har som regel altid deres fulde sortiment på lageret og produkterne har en overraskende høj kvalitet.

Thumps up herfra!

Lucas

29 de setembro de 2014
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flot butik og en eminent service!!

Det er virkelig en fin butik de har fået bygget op, og en god service, samt en god vejledning, og har du spørgsmål til et eller andet mellem himmel og jord, kan de helt sikkert hjælpe dig derude. Hjemmesiden ser lidt "tynd" ud, men det er meget let at finde det man søger og jeg har aldrig været ude for at leveringen skulle være mangelfuld, så bare rolig, her kan du trygt handle over nettet.
God fornøjelse og en varm anbefaling herfra:)

9 de janeiro de 2014

Lige en advarsel!

Dette er ikke en anmeldelse af HOD, men af hjemmesiden Hydroponics.eu.

Hvis man bliver lokket af de lidt lavere priser på deres hjemmeside, som jeg gjorde, så lad jer ikke narer!

Der gik over 30 dage før de overhovedet sendte mine vare og da pakken endelig ankom manglede der flere af tingene.

Derfor: Benyt HOD som er et dansk firma der helt klart er til at stole på.
De lidt højere priser er alle pengene værd da deres kvalitet er bedre og du er sikker på ikke at blive snydt.

Hvis nogen af jer har spørgsmål ang. HOD (som jeg kun klart kan anbefale!) eller Hydroponics.eu (Hold jer væk!) så er i velkomne til at skrive på: benja_chr@hotmail.com

Med ønsker om en god høst lyst
Benjamin Christensen

13 de agosto de 2011
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og til at stole på!

Har handlet for 1100-1200 kr derinde over 2 omgange.

Den ene gang betalte jeg med Dankort og varen var hos mig efter 1 arbejdsdag :D

Den anden gang betalte jeg med bankoverførelse, og den her gang gik der kun 2 arbejdsdage efter at overførelsen var gået igennem :D
Var dog lidt skeptisk med at skulle bankoverførelse, men det hele gik fint :) TIL AT STOLE PÅ

Vil helt klart handle der igen :)

24 de maio de 2011

Alt i top!

Vi er en kreds der handler fast her og vil gerne tilføje følgende anbefaling:
Man får.: Personlig og kyndig betjening og service også m. rabat og bonus.
Redelig og enkel forretningsgang.God kommunikation.Nem at kontakte.Altid
posetiv og hyggelig.Ærlig og redelig.Kvalitet - fås ikke bedre.
Og hvad du ikke lige kan finde på nettet , skaffer Ebbe det hjem. Bare
Spørg efter det! Kanonfed shop!

16 de dezembro de 2009
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig god persolig kundeservice..

Har købt flere gange derfra og der har aldrig været noget at sidte en finger på. Man for altid en god persolig betjenning af firmaet ejer hvis man ringer..
Levering fejler heller ikke noget, altid modtaget det inde for et par hverdage..
At jeg ikke giver fuld karater at kun pga. jeg ikke synes deres udvalg inponere helt vildt som skal til for at jeg giver 5 stjerner..
Så lidt plads til forbedringer er der men klart DK bedste shop inde for sit felt..

20 de abril de 2009
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais