Idbild.se Avaliações 427

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra resultat och snabb leverans. Men stelbent beställningsprodecur när man bara ska ha ett kort till färdtjänsten som inte alls har lika formella och strikta krav på fotot som ni har. Ni skulle vinna... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket bra service! Väldigt tillmötesgående och noggranna med att bilden skulle bli korrekt, i mitt fall för körkortet. De var flexibla och tålmodiga, även när jag glömde att återkomma under vår kom... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade skickat in en egen utskriven bild till Transportstyrelsen som de nekade hela 3 gånger av olika anledningar. Jag laddade sedan upp den på idbild.se och fick en bild hemskickad som accepterades... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Behövde ett foto för att förnya kortet för snöskoter/terränghjuling. Då det inte finns någon fotograf eller automat i närheten av där jag bor testade jag idbild.se. Är mycket nöjd med beslutet! Allt f... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Impressão de fotos

ID- & Körkortsfoto på nätet sedan 1998.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

427 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Bilderna är bra

Bilderna är bra, värt pengarna
Precise som det behövs på olika ställen

29 de dezembro de 2023

Resposta da Idbild.se

Hej Saadeh. Tack för betyget! Ja vi är prisvärda, det måste vi hålla med om. Alltid något i dessa tuffa tider.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick inga foton

Jag fick inga foton. Jag rekommenderar inte

5 de dezembro de 2023

Hej Angelika,

Jag tycker du är väldigt orättvis som trots att vi flera gånger förklarat situationen för dig ger oss ett dåligt betyg när det uppkomna beror på något som du har ansvar för och som vi inte kan påverka.

Du försöker här ge sken av att det är vi som har gjort något fel så att du inte har fått bilderna. Det stämmer ju inte, det vet du ju också.

Vi ska därför förklara här så att alla kan förstå.

Du är skriven på en adress precis som vi alla är. Men du valde att få din order till en annan adress än din folkbokföringsadress. Då är det jätteviktigt och även endast ditt ansvar att du märker upp postlådan, postfacket, postboxen etc. med ditt namn. Annars kan inte PostNord dela ut brevet. PostNord kan ju inte dela ut post på en adress om inte mottagarens namn är uppmärkt på adressen. Då skulle ju vem som helst kunna få någon annans post. Det är inte så systemet fungerar.

Därför skickade PostNord brevet i retur till oss. Detta har vi meddelat dig och vi har ju även haft en konversation om det via mail med dig. Du fick även se en bild med det returnerade kuvertet med PostNords notering om att adressat saknades på den adress du angivit. Vi erbjöd dig att skicka ut bilderna igen mot en ny fraktkostnad. Du valde att tacka nej till det och inte betala en ny frakt.

Efter det har du inte svarat på de försök vi har gjort för att nå dig. Vi meddelade ju också dig idag via dagens mailkonversation om vad som skett och vems ansvar det är att märka upp din dörr/postlåda/postfack med ditt namn. Det är ju inget som vi kan göra. Ansvaret ligger på dig.

Vi kan som sagt fortfarande skicka ut din order igen. Hör av dig till oss, istället för att försöka ge sken om att vi inte levererat ordern eller inte gjort det vi kan/har ansvar för.

Det är ett bra företag

Det är ett bra företag. De jobbar snabb och mycket bra kvalitet. Jag är jättenöjd med min beställning.

13 de novembro de 2023

Tack för de fina orden!

Superseriösa och snabba

Superseriösa och snabba! Fotot till körkortet godkändes direkt av transportstyrelsen!!

19 de outubro de 2023

Resposta da Idbild.se

Tack för betyget Johan. Det värmer i ett kyligt Piteå.

Supernöjd!

Bra instruktioner, lätt att beställa och snabb leverans. (Plus i kanten att det satt en dubbelhäftande tejpbit på baksidan av korten för att underlätta att slippa leta fram limstiftet). Rekommenderar!

12 de outubro de 2023

Resposta da Idbild.se

Härligt att få läsa en sådan fin recension. Tack för det! Ha en fin dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt fungerade väldigt smidigt!

Allt fungerade väldigt smidigt!
Blev glad att korten blev tillklippta, trots att jag inte bett om det.

2 de outubro de 2023

Resposta da Idbild.se

Hej! Så roligt att läsa att du är nöjd med oss. Tipsa gärna någon du känner om vår tjänst.

Utmärkt

Snabb leverans, bra pris och kvalité på fotot.

30 de setembro de 2023

Resposta da Idbild.se

Tack för recensionen Andreas! Ha en fin kväll.

Gänget på Idbild.se

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.