IJsland Tours Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Net terug van een 14 daagse rondreis door Ijsland die was samengesteld door Ijsland Tours met de wensen van ons. Ben zeer tevreden over hoe deze vakantie is ingericht, waar je een iets langer verblijf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn, behulpzaam, meedenkend, tijd voor je makend, team die alles weten over IJsland. Voor ons waren de vliegreis, huurauto en voor 3 weken de accommodaties, in uitgebreid overleg met Linde geregeld;... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Op een beurs in contact gekomen met IJsland Tours. Hebben gekozen voor IJsland in een Notendop met 1 extra dag in Reykjavik van 4 tot en met 12 mei ‘26 Door jullie zeer uitgebreide route gids die la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vooraf een mooie duidelijke offerte met leuke tips en ideeën. Goed geregelde reis, met betrouwbare partners (Iceland air, Hertz, vaste hotelketens, waarvan wij alleen Fosshotel Nupar tegen vonde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operador de turismo

Informação fornecida por fontes externas variadas

Als echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een breed reisaanbod, van individuele reizen tot groepsreizen IJsland in zomer en winter.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

545 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Veel inzicht over IJsland

Een heel vlotte en vriendelijke afwikkeling van mijn boeking. De gegeven informatie gaf blijk van kundig en volledig inzicht. Hoewel de reis nog moet beginnen heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooie en goed geregelde reis gaan maken.
JvG

23 de novembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Wat fijn om te horen en hartelijk dank voor deze mooie woorden!

IJsland Tours denkt goed mee

IJsland Tours heeft goed met me meegedacht; ik wilde graag goed advies en dat heb ik gekregen. Daarvoor moest er wat heen en weer worden gemaild, daar werd alle ruimte voor geboden. Ik kreeg steeds een vlotte reactie, zonder dat er druk op mij werd uitgeoefend een snelle keuze te maken. Op al mijn vragen kreeg ik een duidelijk antwoord. Ik ga met veel vertrouwen straks op reis.

17 de novembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw lovende woorden en mooie reactie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hartelijk dank aan Shana die ons van…

Hartelijk dank aan Shana die ons van het eerste moment heeft geholpen om onze reis naar Færøer en IJsland uit te stippelen.
Zowel schriftelijk als telefonisch was zij steeds zeer vriendelijk en gaf de nodige informatie.
Wij geven dit zeker mee aan vrienden of kennissen die zo een reis overwegen!
Mvg Nelly en Frank

16 de novembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de vriendelijke woorden :-)!

Supersnelle actie!

Vanwege onze last minute aanvraag waren we bang dat een reis naar IJsland er op dit moment niet meer in zat voor ons. Door de supersnelle acties van IJslandTours was alles (zelfs de excursies) binnen twee dagen geregeld en kunnen we alsnog snel vertrekken. We zijn heel blij met deze goede en snelle service!

9 de novembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Iceland 2021

Het was een super reis

5 de novembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw mooie reactie en fijn om te horen dat u heeft genoten van uw reis!

Een aanrader

Een aanrader. De medewerkers geven vakkundig advies en de vragen worden direct of zo spoedig mogelijk oplost. Ook een prima service bij het omboeken ivm Corona. In de voorbereiding op de reis wordt en goed meegedacht om de reis optimaal te laten verlopen en de ideale reis te plannen.

31 de outubro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling.

Gedetailleerde info

Gedetailleerde info , vriendelijk en snelle reacties

27 de outubro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel en erg doeltreffend geholpen

Snel en erg doeltreffend geholpen. En dit op zeer korte tijd. Veel info in uitgebreid bijgeleverd boekje, kaart van IJsland...al enthousiast voor ons vertrek!!!

26 de outubro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

IJsland Tours verdient een dikke pluim

IJsland Tours verdient een dikke 10 - of in dit geval 5 sterren. Reeds in november 2019 hebben wij onze reis bij IJsland Tours geboekt (via D-reizen). Toen in 2020 Corona roet in het eten gooide en een aantal weken voor vertrek de reis met een jaar moest worden verschoven (een speciaal voor ons samengestelde - dus niet een standaard pakketreis), hebben zij dit keurig netjes geregeld, incl. gewijzigde accommodaties indien er een niet beschikbaar zou zijn. In 2021 ging D-reizen failliet. IJsland Tours heeft toen zelf met ons contact opgenomen zodat zij de reis voor ons konden regelen. Ging weer heel soepel. Helaas moesten wij ook in de zomer 2021 besluiten de reis wederom met een jaar te verschuiven (vanwege de IJslandse inreisbeperkingen). Ook dit is weer keurig geregeld door IJsland Tours. Nu duimen dat in 2023 de reis eindelijk kan doorgaan. Drie maal is scheepsrecht! Aan IJsland Tours zal het niet liggen!

17 de outubro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor deze mooie review! En wij duimen mee dat de reis in 2022 wel gewoon door kan gaan!

Klantgericht

Ons verzoek is positief ontvangen en men is uitstekend in staat gebleken om met ons mee te denken om uiteindelijk een goede vertaalslag te maken voor een reis. Wij gaan met een gerust hart op weg.

14 de outubro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling.

Meedenken

Meedenken, goede reisroutes, deskundig advies.

11 de outubro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Team denkt goed met ons mee

Prettige communicatie, zowel op chat als aan de telefoon. Last-minute reis nog kunnen regelen dankzij ervaren medewerkers die weten waar ze snel de juiste informatie kunnen verkrijgen.

7 de outubro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!

Fijne reisorganisatie!

We wilden op korte termijn nog een vakantie regelen naar de Faeroer eilanden en dat is supergoed geregeld door IJsland tours. We hebben jaren geleden ook gereisd via IJsland tours en het is altijd prima bevallen. Alles goed geregeld, super vriendelijke mensen. En de communicatie verliep ook soepel. Zeker een aanrader!

4 de outubro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, wat fijn om te horen dat u onze service waardeert!

Prachtige rondreis!

Jullie hebben voor ons een prachtige rondreis in elkaar gezet, het was allemaal fantastisch geregeld, de beschrijvingen en de overnachtingen.

27 de setembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Wat ontzettend fijn om te horen! Dank voor de mooie beoordeling!

Aanrader!

Prettige communicatie, flexibel en doen wat ze beloven! Prachtreis gehad.

27 de setembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Bedankt voor de mooie beoordeling, heel fijn om te horen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De reis is perfect geregeld

De reis is perfect geregeld, in 2013 hebben we al via IJsland tours geboekt en dit jaar nogmaals naar een ander gebied. Het mooie van IJsland tours is dat er ruime keuze is uit "standaard"reizen, welke dan handig uitgebreid kunnen worden zodat de reis helemaal naar onze wens kan worden ingericht. De gekozen accomodaties zijn ook prima en er is een ruime keuze uit excursies.

26 de setembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de mooie beoordeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het boeken van de reis naar ijsland…

Het boeken van de reis naar ijsland gaat in goed overleg en met goede uitleg.

De reis zelf nog niet gehad, maar we hebben er vertrouwen in!

18 de setembro de 2021

Resposta da IJsland Tours

Beste Simone, Hartelijk dank voor je beoordeling!