Net terug van een 14 daagse rondreis door Ijsland die was samengesteld door Ijsland Tours met de wensen van ons. Ben zeer tevreden over hoe deze vakantie is ingericht, waar je een iets langer verblijf... Ver mais
Fijn, behulpzaam, meedenkend, tijd voor je makend, team die alles weten over IJsland. Voor ons waren de vliegreis, huurauto en voor 3 weken de accommodaties, in uitgebreid overleg met Linde geregeld;... Ver mais
Op een beurs in contact gekomen met IJsland Tours. Hebben gekozen voor IJsland in een Notendop met 1 extra dag in Reykjavik van 4 tot en met 12 mei ‘26 Door jullie zeer uitgebreide route gids die la... Ver mais
Vooraf een mooie duidelijke offerte met leuke tips en ideeën. Goed geregelde reis, met betrouwbare partners (Iceland air, Hertz, vaste hotelketens, waarvan wij alleen Fosshotel Nupar tegen vonde... Ver mais
Als echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een breed reisaanbod, van individuele reizen tot groepsreizen IJsland in zomer en winter.
Koninginnelaan 16A, 3762 DE, Soest, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Snelle reactie op verzoek om offerte voor groepsreis, goede suggesties voor rondreis en hotels, alles bleek ter plekke zonder problemen te kloppen. Zorgeloos, dus prima.

Resposta da IJsland Tours
schitterend land en een zeer kundig reisleidster, prettig in de omgang en zeer informatief.(Martina).
Met 11 personen was het een prettig overzichtelijke groep. Zeer goed gevulde dagen, veel actieve attracties.
met veel nieuwe kennis voldaan weer huiswaarts.

Resposta da IJsland Tours
Alles weer (voor de derde keer) goed geregeld.

Resposta da IJsland Tours
IJsland Tours heeft de reis en bijbehorende zaken goed voor ons geregeld. En met de route informatie ook veel extra informatie meegegeven over de mogelijkheden die we onderweg tegenkomen en waar we eventueel keuzes in konden maken. Het was erg fijn om zo op weg geholpen te worden.

Resposta da IJsland Tours
Erg goede communicatie, altijd meedenkend en betrokken. Denkend in goede oplossingen als er iets veranderde. En uiteindelijk alles goed georganiseerd, zodat we een geweldige vakantie hebben gehad.

Resposta da IJsland Tours
Topreis, goed advies en vriendelijke behulpzame medewerkers! Zou morgen weer boeken bij IJsland Tours.

Resposta da IJsland Tours
Alles prima geregeld met de boekingen en alles werd steeds goed gecommuniceerd.

Resposta da IJsland Tours
Geweldig georganiseerd, alle bus/taxi’s en reserveringen waren er.
Chauffeur/gids was geweldig. Wat een ervaring en vertelkunst. En zo flexibel. We konden zelfs 1 stuk lopen en de 6-jarige werd door haar opgevangen in de bus met chocolademelk. Geen probleem gehad.

Resposta da IJsland Tours
Mooie reisaanbieder. Makkelijk (telefonisch) mee in contact te komen. Reageren snel. Duidelijk. Denken mee over verzekeringen en transfers en dergelijke. Zou ijsland tours zeker aanraden.

Resposta da IJsland Tours
Wat een heerlijke reis was het!
De meerwaarde van IJslandtours is dat ze je helemaal prefect voorbereid op reis sturen. Een uitgebreid reisbescheiden geeft veel tips wat er allemaal te zien is.
Daarnaast krijg je ook een kaart en boek over IJsland. Die eerste is heel handig, om alle bezienswaardigheden op vast te leggen.
Wij vonden het ook heel fijn dat we IJslandtours voor de reis vaak hebben mogen bellen om te overleggen wat slim is en wat niet. Ze nemen enorm de tijd voor je wat heel fijn is.
Hotels waren uiteraard netjes geboekt, de auto was perfect. Ik zou morgen zo weer gaan!
Een onvergetelijke reis, helemaal op onze wensen samengesteld. Ilse had leuke tips voor overnachtingsplekken. Het contract was prettig en persoonlijk!
Het boek en de reisbeschrijving waren fijn en nuttig. We kregen snel en praktische hulp toen we een lekke band kregen. Shanna en Ilse: super bedankt, IJsland Tours is top!! Ik zou iedereen aanraden naar IJsland te gaan en bij jullie te boeken.

Resposta da IJsland Tours
Alles perfect geregeld. Goede klanten service. Als je mailt krijg je gelijk antwoord.
Kortom top.

Resposta da IJsland Tours
Ijslandtours heeft goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht.
Reisbeschrijving was uitmuntend!
Zeer tevreden met alles!!

Resposta da IJsland Tours
Het was een geweldige reis! De reis was erg goed georganiseerd. De vluchten, huurauto en hotels waren allemaal goed vooraf geboekt waardoor het inchecken heel gemakkelijk ging. Ook qua afstand was het goed te doen om binnen 8 dagen het hele land rond te rijden (in een hoog tempo).
De meegeleverde beschrijving was ook handig om de mooiste bezienswaardigheden langs de route te bezoeken.
Ik zou wel aanraden om twee weken te boeken om het land nog beter te leren kennen ;)

Resposta da IJsland Tours
Super geregeld allemaal! Ik heb een fantastische vakantie gehad. Bij vragen kreeg ik snel antwoord en alle gegevens werden heel goed bijgehouden.

Resposta da IJsland Tours
We hebben een schitterende reis achter de rug met IJsland Tours. Aan de basis lag een voorbeeldreis op hun website en die hebben we -met veel overleg- kunnen aanpassen naar onze droomreis. Geen vraag van ons was hen te veel, elk contact erg aangenaam, vriendelijk en professioneel. Een absolute aanrader dus! Wij gaan zeker nog eens terug en dan heel graag weer met IJsland Tours!