Oorspronkelijk bericht: Weet niet eens of het gelukt is om een verzekering af te sluiten. Ga het maar elders proberen. Update: Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Ind... Ver mais
De site van independer is op zich goed, in mijn geval om energie contracten te vergelijken. Energie maatschappijen kunnen al dan wel of niet best wel vaag / misleidend zijn. Je wordt gelokt met een la... Ver mais
Independer heeft een super gebruiksvriendelijke website wat goed overzicht geeft. Ik gebruik Independer eigenlijk altijd als ik een verzekering moet afsluiten (lees: ieder jaar weer checken of het nog... Ver mais
Independer.nl vindt voor u de goedkoopste autoverzekering, zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek en andere verzekeringen. Gratis offerte en direct online afsluiten.
Celebeslaan 2, 1217 GV, Hilversum, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Reageert niet op mails. Laat je rustig 2 weken wachten. Niet doen mensen!
Alles was eenvoudig te doen en uitstekend geregeld!!
Snel en makkelijk de juiste verzekering kunnen afsluiten.Binnen no time antwoord
Makkelijk online af te sluiten. toewijzingsproces binnen 24 uur afgerond. (voordeel dat ik geen medische problemen ken).
Vlotte adequate service endeskundige hulp

Resposta de Independer.nl NV
Duidelijke en informatieve site met correcte vergelijkingen.

Resposta de Independer.nl NV
Was such an easy and fast way to compare gas and stroom.

Resposta de Independer.nl NV
independer zegt dat ik zorgverzekerd ben, maar heb geen polis nummer, de friesland opgebeld, die kennen mijn aanvraag helemaal niet. Probleem was aanvullende tandarts verzekering waar toesstemming voor nodig was...., maar nu blijkt dus dat ik helemaal niet verzekerd geweest ben sinds 8 april. Web site suggereert dus vals gevoel van zekerheid.

Resposta de Independer.nl NV
Het is makkelijk te kiezen en snel geregeld.

Resposta de Independer.nl NV
zeer zeer slecht ik heb al mijn gegevens doorgegeven incl geboorte datum wat gebruikelijk is en alles was ok.
Tot mijn grote verbazing dat u mij niet wil verzekeren omdat ik te oud was,dit is een rede om over te stappen naar een betrouwbaarde maatschapprij dan u,onbegrijpelijk.

Resposta de Independer.nl NV
Overzichtelijke site die veel zoek- en regelwerk uit handen neemt.

Resposta de Independer.nl NV
Het was makkelijk zoeken en daarna was de overstap zo geregeld en dan heb je nog 2 weken bedenktijd

Resposta de Independer.nl NV
Independer.nl, dat zich voordoet als een neutraal vergelijkingsplatform via Mijnvergelijker.be, is in werkelijkheid een digitale makelaar met verborgen belangen. Wat begint als een ogenschijnlijk objectieve vergelijking, blijkt al snel een verkoopstrategie waarbij de prijs na het invullen van je gegevens opeens stijgt.
Nog erger: een eenvoudige aanvraag wordt door de gekoppelde verzekeraar onterecht behandeld als een bindend contract, zelfs zonder polisontvangst, actieve bevestiging of documenten.
Toen ik mijn aanvraag wilde annuleren, probeerde de derde partij (verzekeraar) mij onterecht aan te spreken op betaling. Gelukkig is een aanvraag géén contract: zonder duidelijke instemming en polis ben je niets verschuldigd. Independer en de verzekeraar schuiven de verantwoordelijkheid van zichzelf op elkaar af, maar kunnen geen bewijs leveren van een geldig contract.
Dus wees gewaarschuwd; dit is géén onafhankelijk platform, maar een makelaar die klanten in de val lokt. Controleer altijd of je daadwerkelijk een polis ontvangt en actief akkoord gaat.
Zo niet, dan is er geen contract – laat je niet intimideren!

Resposta de Independer.nl NV
De autoverzekering was in een mum van tijd geregeld.

Resposta de Independer.nl NV
De prijsafspraak voor gas die ik met Independer had afgesproken, bleek hoger te zijn bij ontvangst van het energiecontract van Budget Energie. Ik heb geprobeerd iemand van Independer hierover te spreken, maar kreeg elke keer chatbot te spreken. Zodoende heb ik besloten om het contract met Budget Energie weer op te zeggen.

Resposta de Independer.nl NV
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.