Independer.nl NV Avaliações 2.687

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Oorspronkelijk bericht: Weet niet eens of het gelukt is om een verzekering af te sluiten. Ga het maar elders proberen. Update: Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Ind... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De site van independer is op zich goed, in mijn geval om energie contracten te vergelijken. Energie maatschappijen kunnen al dan wel of niet best wel vaag / misleidend zijn. Je wordt gelokt met een la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Independer heeft een super gebruiksvriendelijke website wat goed overzicht geeft. Ik gebruik Independer eigenlijk altijd als ik een verzekering moet afsluiten (lees: ieder jaar weer checken of het nog... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretora de seguros

Independer.nl vindt voor u de goedkoopste autoverzekering, zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek en andere verzekeringen. Gratis offerte en direct online afsluiten.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

3 mil avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Niets want alles ging perfect

Omdat alles perfect verliep

13 de abril de 2026

Beste R. Valk,

Hartelijk dank voor je review! We waarderen je steun! Tot de volgende keer!

Duidelijke en informatieve site

Duidelijke en informatieve site met correcte vergelijkingen.

13 de abril de 2026

Beste Karel,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat ons aanbod en overzicht heeft bijgedragen aan het maken van een goede keuze! We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten.

Overzichtelijk en duidelijk!

14 de abril de 2026

Beste Dick,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je onze makkelijk vind om te gebruiken. Tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Was such an easy and fast way to…

Was such an easy and fast way to compare gas and stroom.

12 de abril de 2026

Dear Jessica,

Thank you for your review! We are glad to hear that our range and overview helped you make a good choice! We do our best to make everything as simple as possible for our customers.

Kind regards,
Webcare Team

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

independer zegt dat ik zorgverzekerd ben, maar blijkt niet zo te zijn!

independer zegt dat ik zorgverzekerd ben, maar heb geen polis nummer, de friesland opgebeld, die kennen mijn aanvraag helemaal niet. Probleem was aanvullende tandarts verzekering waar toesstemming voor nodig was...., maar nu blijkt dus dat ik helemaal niet verzekerd geweest ben sinds 8 april. Web site suggereert dus vals gevoel van zekerheid.

8 de abril de 2026

Beste Leo,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is ontstaan over je zorgverzekering en dat dit tot onzekerheid heeft geleid. We begrijpen dat dit erg zorgelijk is. We nemen dit serieus en kijken graag met je mee wat er is misgegaan en hoe dit opgelost kan worden. Neem alsjeblieft contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is makkelijk te kiezen en snel…

Het is makkelijk te kiezen en snel geregeld.

10 de abril de 2026

Beste Fred,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en goed hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

zeer zeer slecht ik heb al mijn…

zeer zeer slecht ik heb al mijn gegevens doorgegeven incl geboorte datum wat gebruikelijk is en alles was ok.
Tot mijn grote verbazing dat u mij niet wil verzekeren omdat ik te oud was,dit is een rede om over te stappen naar een betrouwbaarde maatschapprij dan u,onbegrijpelijk.

11 de abril de 2026

Beste Jos,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad en dat de uitkomst voor jou onverwacht en teleurstellend was. We begrijpen dat dit vragen oproept. We lichten dit graag verder toe en kijken met je mee naar mogelijke alternatieven. Neem gerust contact met ons op, zodat we je kunnen helpen.

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan

9 de abril de 2026

Beste NK,

Bedankt voor het vertrouwen in ons en voor de geweldige beoordeling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Scheelt veel zoek- en regelwerk.

Overzichtelijke site die veel zoek- en regelwerk uit handen neemt.

8 de abril de 2026

Beste Hugo,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service als overzichtelijk hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Zonder probleem alles geregeld

9 de abril de 2026

Beste Sidonie Mabondo,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze service positief hebt ervaren. We doen ons best om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten. Tot de volgende keer!

Simpel regelen

Het was makkelijk zoeken en daarna was de overstap zo geregeld en dan heb je nog 2 weken bedenktijd

6 de abril de 2026

Beste Kees,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Independer is geen neutraal vergelijkingsplatform

Independer.nl, dat zich voordoet als een neutraal vergelijkingsplatform via Mijnvergelijker.be, is in werkelijkheid een digitale makelaar met verborgen belangen. Wat begint als een ogenschijnlijk objectieve vergelijking, blijkt al snel een verkoopstrategie waarbij de prijs na het invullen van je gegevens opeens stijgt.

Nog erger: een eenvoudige aanvraag wordt door de gekoppelde verzekeraar onterecht behandeld als een bindend contract, zelfs zonder polisontvangst, actieve bevestiging of documenten.

Toen ik mijn aanvraag wilde annuleren, probeerde de derde partij (verzekeraar) mij onterecht aan te spreken op betaling. Gelukkig is een aanvraag géén contract: zonder duidelijke instemming en polis ben je niets verschuldigd. Independer en de verzekeraar schuiven de verantwoordelijkheid van zichzelf op elkaar af, maar kunnen geen bewijs leveren van een geldig contract.

Dus wees gewaarschuwd; dit is géén onafhankelijk platform, maar een makelaar die klanten in de val lokt. Controleer altijd of je daadwerkelijk een polis ontvangt en actief akkoord gaat.

Zo niet, dan is er geen contract – laat je niet intimideren!

1 de abril de 2026

Beste Laïs,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren. We begrijpen dat duidelijkheid en vertrouwen in het proces heel belangrijk zijn.

Producten via Independer hebben een minimale 14 dagen bedenkttijd, annuleren binnen deze termijn moet altijd mogelijk zijn.

We nemen je feedback serieus en kijken graag met je mee naar je situatie om eventuele onduidelijkheden uit te zoeken. Neem gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen.

Mum van tijd

De autoverzekering was in een mum van tijd geregeld.

3 de abril de 2026

Beste Rob,

Hartelijk dank voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Tot de volgende keer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De prijsafspraak die ik met Independer…

De prijsafspraak voor gas die ik met Independer had afgesproken, bleek hoger te zijn bij ontvangst van het energiecontract van Budget Energie. Ik heb geprobeerd iemand van Independer hierover te spreken, maar kreeg elke keer chatbot te spreken. Zodoende heb ik besloten om het contract met Budget Energie weer op te zeggen.

7 de abril de 2026

Beste H. el Azzouzi,

Wat vervelend om te horen dat de prijs in het contract afweek van wat je via ons had verwacht, en dat het niet lukte om hierover direct contact met ons te krijgen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

Wanneer je een gesprek start begint deze met de chatbot, wanneer je vraagt naar een medewerker zal je worden doorverbonden naar een echt persoon.

Goed dat je dit aangeeft. We kijken dit soort situaties graag voor je na, omdat het belangrijk is dat alles klopt en duidelijk is. Als je alsnog contact met ons wilt opnemen, helpen we je graag verder en kijken we samen wat er precies is gebeurd.

Team Webcare

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.