Fantastisk bra företag, med bra priser och en enastående kundtjänst. Gjorde ett fel beställning och skickade mail till kundtjänst och bad att annullera ordern.Trodde aldrig att det löser sig. Efter... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hej, Jag hade problem med en färgpatron som inte ville fungera. Så jag mejlade till Inky och ville ha hjälp av dem och jag fick svar omgående av dem. Vi förstod inte varandra så att någon från In... Ver mais
Det är lätt att hitta det man söker på hemsidorna. Det går också fort att få hem det man beställer. Det är dock onödigt med de gratisartiklar som erbjuds. Även om man inte vill ha dem kommer de med. K... Ver mais
Jag försökte avbeställa min beställning mindre än fem minuter efter att jag lagt den eftersom jag ville byta till en bläckpatron med större kapacitet. Enligt kundtjänst hann de inte behandla min a... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Hos Inky.se hittar du ett stort utbud av bläckpatroner och toner av bra kvalitet till låga priser.
Informações de contato
Suécia
- www.inky.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 59% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Under all kritik 😡
Beställde tidig torsdag med express leverans dagen efter med instabox. Försändelsen skickas sen söndag kväll med leverans tisdag 😡😡😡
Aldrig mer er fy vad dåligt.
Tar betalt för express leverans men skickar med åsna.

Resposta da Inky
Jag har fått tillbaka pengar för returen, det är bra gjort av företaget trots att tog lite tid. Mycket bra.
På grund av trasig skrivare skickade jag tillbaka 4 nya
patroner den 30 maj, jag fick dem med postnord 29 maj till mig. Beställningsnummer 2013194812 Jag ringde till dem och som svar gick det bra att skicka tillbaka dem. Men jag har inte fått tillbaka mina pengar. Det är mycket dålig handläggning

Resposta da Inky
Snabb leverans samt bra pris
Färgen räcker inte till lovade 180…
Färgen räcker inte till lovade 180 sidor. Lite av besvikelse.
Snabbt byte av färgpatron från Inky!!
och jag fick svar omgående av dem. Vi förstod inte varandra så att någon från Inky ringde upp mig och vi kom fram till att det var något fel på färgpatronen som jag hade. Så Inky skickade omgående en ny färgpatron som garantin från min föregående leverans med Posten som kom i mitt postfack dagen efter det kallar jag för en snabb leverans. Så nu har jag satt i den nya patronen och det fungera klockren. Det kallar jag för service.
Tack Inky!!
Däremot önskar jag att om man trycker fel, det skall gå att ta bort saker från inkörskorgen.
Bra priser och snabb leverans.
Problem med Brother originaltoner
Köpte en Brother originaltoner som ska skriva 3000 sidor, när mindre än 2000 sidor skrivits ut , visar skrivaren "nästan slut, < 10% kvar"
Inky tar inget ansvar för bristen i denna produkt!

Resposta da Inky
Billiga priser kan ej svara på om…
Billiga priser kan ej svara på om patronerna är bra.
Har inte fått dom än.
Men så här långt verkar allt okej...
Ångerrätt…
Proceduren för ånger är för byråkratisk och för tidsödande för belopp på någon eller ett par hundralappar.

Enkel beställning snabb leverand
Har inte fått några varor än
Har inte fått några varor än. Vet inte om det kommer några.

Resposta da Inky
Med original bläck fungerar allt till…
Med original bläck fungerar allt till belåtenhet. Mvh Roger Gunnarsson PRO Laxå.
Leveransen gick snabbt och jag fick…
Leveransen gick snabbt och jag fick varan i postboxen, då den fick plats där.