Interhome Avaliações

1.009
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Over Interhome: We hadden bij hun een appartement gehuurd op Sardinië. Veel dingen vielen ons erg tegen, de gasfles was niet aangesloten, er was geen waterkoker, het broodrooster werkte niet, de... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vele jaren boeken wij ons vakantie-adres via Interhome. En steeds met volle tevredenheid. Een zeer betrouwbaar bedrijf. Ook de zoekfuncties zijn overzichtelijk en duidelijk. En de gegeven infor... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De foto's van de bungalow El Gazebo waren zoals wij het ons voorgesteld hadden met alle voorzieningen zoals wij dit wensten. Wij hebben geboekt en hebben onze dochter, die in Altea Hights woont met... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Cela fait déjà plus de 8 ans que nous louons des biens de villégiature via inter home. Plateforme web pratique, accueil en agence locale cordiale et efficace. Les biens sont généralement de qualité e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de hospedagem nas férias
  2. Chalé
  3. Locadora de Casa de Férias
  4. Casa de Férias
  5. Apartamento para férias
  6. Imobiliária de casas para temporada

Met ons uitgebreide aanbod zit er altijd wel wat voor uw eigen vakantie tussen. Hierdoor kunt u gaan genieten van een onvergetelijke vakantie met volop rust, ruimte en ontspanning. / L’ensemble de notre offre répond à tous les désirs en matière de location de vacances. Passez des vacances individuelles inoubliables qui offrent à la fois espace et intimité. Retrouvez toute notre offre ici.

De vakantiewoningen specialist sinds 1965 / Le spécialiste de la location de vacances depuis 1965

Jaarlijks 9 miljoen overnachtingen / 9 millions de nuitées par an
Boek ongeveer 40.000 vakantiewoningen en appartementen online / Environ40.000 locations de vacances de qualité certifiée. Réservez en ligne!
Persoonlijke service / A votre service
Persoonlijke service ter plaatse op meer dan 200 bestemmingen / A votre service sur place dans plus de 200 destinations
Wij staan 24/7 voor u klaar / A votre service 24/7
Wij adviseren u graag over uw volgende vakantie. Onze klantendienst is 24/7 beschikbaar / Nous vous aidons à planifier vos prochaines vacances. Notre service clientèle est disponible 24/7

Zwitserse Sterrenclassificatie

Zwitserse kwaliteit door heel Europa

Bij Interhome werken we met een duidelijk sterrenclassificatiesysteem, wat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de accommodatie die u boekt aan de verwachte standaard voldoet. Onze service teams controleren iedere accommodatie en eventuele wijzigingen worden bijgewerkt. Door onze eenduidige sterrenclassificatiesysteem kunt u onze accommodaties boeken met vertrouwen, ongeacht wat voor soort vakantie accommodatie of welke vakantiebestemming u ook kiest.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.009)

29 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vlotte online reservatie

Vlotte online reservatie van een vakantiewoning in Zuid-Frankrijk.
Een aantrekkelijke 20% lastminute korting op de huurprijs (vertrek binnen 2,5 week).
Na betaling (via MasterCard) onmiddellijk een bevestigingsmail met alle nodige info.
Alvast zeer tevreden over de reservatie!

15 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen service - annuleren per mail

8 maand geleden werd een appartement geboekt. Bevestiging ontvangen en betaald tot zelfs een week voor aankomst nog een mailtje gekregen dat het aftellen kan beginnen... Tot 72h voor aankomst we een mailtje kregen met de annulatie van de boeking, met een belachelijk voorstel om naar ergens anders toe te gaan, of anders konden we kiezen om kostenloos annuleren. We kregen wel netjes een mailadres om ons beklag heen te sturen, eentje voor de vuilbak neem ik aan. Aan de telefoon werden we niet geholpen en kregen we dezelfde keuze voorgeschoteld als per mail werd voor gesteld en met de afsluiting "fijne avond". Bende amateurs!

10 de agosto de 2023
Avaliação não solicitada
logotipo da Interhome

Resposta da Interhome

Beste Wes,
Graag onderzoeken we wat er precies is gebeurd bij uw reservering, kunt u ons uw klacht doorsturen met daarbij vermeld uw reserveringsnummer op e-mailadres customercare.be@interhome.group?
Alvast dank, MVG Interhome Customer Care

Behulpzaam

Heb contact gehad met Ana Olivia en ze doet er werkelijk alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Zeer goed gevoel met haar.

8 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Interhome schept vertrouwen !

Booking bij interhome is zeer overzichtelijk en alomvattend qua informatie die een toerist nodig heeft, met een uitgebreide keuze aan appartementen, villa's, huizen e.d.m. Meertaligheid van personeel en zeer snelle, beleefde en accurate response. Proficiat !!!

29 de julho de 2023

Totale satisfaction

à chaque contact avec les membres de votre équipe, le service reçu par téléphone a été des plus agréables et m'a donné totale satisfaction.
Merci beaucoup !

22 de maio de 2023

Klaar en duidelijk

Klaar en duidelijk
Onmiddellijk aanvraag correct uitgevoerd
Reeds factuur ontvangen
Alles gaat zeer vlot!
Zeker voor herhaling vatbaar!
Dank

17 de maio de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

descriptif de la location pas claire ou…

descriptif de la location pas claire ou renseignement manquant; appel tel pour renseignement et on me répond qu'ils ne savent pas et que je dois tél en Suisse pour avoir une réponse.

15 de maio de 2023
logotipo da Interhome

Resposta da Interhome

Cher Jean-François,
Nous sommes désolés d'apprendre que les informations fournies n’aient pas été assez claires et précises. Nous faisons de notre mieux pour les rendre aussi complètes que possible, et nous nous efforcerons de les rendre encore plus claires à l’avenir. Nous vous remercions pour votre commentaire et espérons vous revoir prochainement.
Votre équipe Interhome.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Processus facile

Processus facile, sauf pour l'application du code promo. Il a fallut passer par un autre lien pour pouvoir appliquer le code promo reçu.

2 de maio de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Die Buchung konnte problemlos…

Die Buchung konnte problemlos eingegeben werden.
Leider kam die Bestätigung auf belgisch, nicht auf deutsch.
Wenn man dies noch umstellen könnte, wäre prima.
Bei unserer letzten Buchung und dem Check-Inn war der Mitarbeiter super freundlich und hilfsbereit.

11 de abril de 2023

Toujours au top

Depuis de nombreuses années je fais confiance à Interhome pour réserver mes vacances avec logement, tout s'est toujours passé au mieux tant au niveau de la réservation en ligne que lors de mon arrivée sur place. Et quand il y a un problème quelconque avec le logement ou autre, les équipes sur place ont toujours trouvé une solution rapidement sans que cela ne nuise à mon séjour ou confort. Un must.

3 de abril de 2023

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais