A empresa respondeu
Hurtig og brugervenlig service Jeg er så glad for de to uld undertrøjer, jeg købte forleden hos Intimo.dk. De er virkelig flotte og lavet af nøje udvalgte materialer af høj kvalitet, der sikrer... Ver mais
A empresa respondeu
Har købt 2 Merino uld bluser/langærmet undertrøje, skøn kvalitet. Hurtig levering og vil helt sikkert handle der igen. Kunne godt bruge nogle herrebluser.
Superfin behandling :) Har handlet hos Intimo et par gange og været godt tilfreds. Her sidste gang var det en uklarhed over materialet på varen på hjemmesiden, så varen ikke levede op til beskrivelse... Ver mais
Webshoppen Intimo fører et stort udvalg i undertøj, t-shirts og strømper til både mænd, kvinder og børn fra kendte kvalitetsmærker som JBS, Resteröds, Olympia, Marathon, CR7 og ProActive og Dovre.
Escrito pela empresa
365 dages returret, hurtig levering, stort udvalg og svar på de spørgsmål du måtte have.
Bornholmsvej 1, 7400, Herning, Dinamarca
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er som altid hurtigt levering og varen er prima kvalitet som passer
Lækre produkter
Fine priser
Nem returnering af fejlkøb
Har handlet ved Intimo mange gange og det har været i orden, både med pris og levering.

Hej! Jeg kan kun sige GODT om Intimo's produkter
og service
Vh Niels
Fine produkter ,hurtig levering, altså jeg kan anbefale webshoppen warmest
En hurtig og nem bestilling.Det fungerede godt,men jeg har ikke modtaget varen endnu.
En elsket vare jeg bruger meget er desværre forsvundet fra butikkerne, men de har den hos Intimo, og hurtig levering har de også , bare i orden!
Har handlet hos intimo i årevis. Mest underhylere fra jbs og egtved sokker. Fair priser og super hurtig forsendelse. Det kunne dog være rart hvis de havde en liiidt bedre rabat når man fx køber 30 par sokker af gangen.

Kan varmt anbefales
Hurtig levering varen stemmer overens med beskrivelse
Mine børnebørn er altid glade når de får undertøj derfra👶🏼👧🧒🏼

Resposta de Intimo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.