Intimo Avaliações 7.167

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og brugervenlig service Jeg er så glad for de to uld undertrøjer, jeg købte forleden hos Intimo.dk. De er virkelig flotte og lavet af nøje udvalgte materialer af høj kvalitet, der sikrer... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har købt 2 Merino uld bluser/langærmet undertrøje, skøn kvalitet. Hurtig levering og vil helt sikkert handle der igen. Kunne godt bruge nogle herrebluser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superfin behandling :) Har handlet hos Intimo et par gange og været godt tilfreds. Her sidste gang var det en uklarhed over materialet på varen på hjemmesiden, så varen ikke levede op til beskrivelse... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em roupas íntimas
  2. Loja de moda masculina

Escrito pela empresa

Webshoppen Intimo fører et stort udvalg i undertøj, t-shirts og strømper til både mænd, kvinder og børn fra kendte kvalitetsmærker som JBS, Resteröds, Olympia, Marathon, CR7 og ProActive og Dovre.

Intimo - Undertøj

Escrito pela empresa

Din specialist indenfor undertøj - DK's største udvalg af bl.a. JBS
Fri fragt ved køb over 250,- 365 dages returret Dag-til-dag levering Hurtig og personlig kundeservice

Hurtig og fri levering ved køb over 250,-

365 dages returret, hurtig levering, stort udvalg og svar på de spørgsmål du måtte have.

Vi vil være Danmarks bedste webshop indenfor undertøj. Derfor har vi hurtig levering dag-til-dag, kundesupport via mail, chat og telefon alle ugens hverdage!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlet ved Intimo mange gange og…

Har handlet ved Intimo mange gange og det har været i orden, både med pris og levering.

10 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Ole
Mange tak for din flotte anmeldelse. Så dejligt at høre, vi har formået at "Levere varen" så at sige. Det giver motivation, at få den feedback fra en af vore kunder, så tak for det.

God dag til dig,

Bedste hilsner

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Okay

Der var de varer jeg havde bestilt
For mange dage inden pakke blev afsendt

8 de abril de 2026

Hej Bettina
Tak for din anmeldelse :)
Jeg beklager vi ikke helt holdt vores normalt hurtige ekspeditionstid.

Kan se du lagde din ordre d.2. april Skærtorsdag. Vi havde sendt vores medarbejdere på en velfortjent påskeferie, derfor var bunken med ordrer temmelig stor da vi kom tilbage. Det betød desværre at din ordre først kom afsted onsdag d. 8 april og leveret til dig d.9.

Vi lover at gøre det hurtigere næste gang og håber at varerne har skabt glæde :)

De bedste hilnser

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode produkter og hurtig forsendelse

Har handlet hos intimo i årevis. Mest underhylere fra jbs og egtved sokker. Fair priser og super hurtig forsendelse. Det kunne dog være rart hvis de havde en liiidt bedre rabat når man fx køber 30 par sokker af gangen.

31 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Kære Kristian
Tak for din flotte anmeldelse og beskrivelse af dine erfaringer. Næste gang du skal købe så store mængder, så skriv lige på kundeservice@intimo.dk :)

Vi arbejder på at få indført en pristrappe, så man kan spare mere ved at købe mere, og din anmeldelse beskriver jo fint behovet for vi kommer videre med den opgave.

Anders, Intimo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais