Itho Daalderop Avaliações

1.379
O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

In principe heb ik geen problemen met de mensen die bij Itho Daalderop werken, maar wel met de producten. Ik heb een warmtepomp, wtw-unit en een boiler van ID. Ik vind de producten niet betrouwbaar. W... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er was een storing in de WTW apparatuur van ITHO. Na melding hiervan werd snel een afspraak gemaakt en op korte termijn kon een afspraak gemaakt worden. Tijdens het bezoek werd direct de storing verh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Itho Daalderop boiler Close-in 10 gekocht bij Warmteservice Tiel De levering ging erg soepel en correct. Deze aangeschaft ter vervanging van meer dan 20 jaar oude Daalderop boiler. Intussen een h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn oude mechanische ventilatie box was aan vervanging toe. Bestellen ging snel pakket was snel bezorgd. Inclusief afstandsbediening. Er moesten wel nieuwe gaten geboord worden want de schroeven zate... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento
  2. Fabricante de Caldeiras
  3. Fabricante de sistemas de ventilação

Informação fornecida por fontes externas variadas

Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Samen zorgen onze producten voor totaalsystemen die energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk maakt. We streven er naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven - met een assortiment dat bestaat uit verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 53% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.379)

132 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede service van NIM

Ik ben al jaren een tevreden klant van NIM voor de CV-ketel, en de installatie van de de afzuiginstallatie is net zo soepel verlopen als het onderhoud van de ketel tijdens eerdere bezoeken. De afzuiginstallatie werkt stil en perfect!

25 de julho de 2025

Resposta da Itho Daalderop

Wat fijn om te horen dat je al zo lang tevreden bent en dat ook de installatie van de afzuiginstallatie soepel is verlopen! Mooi dat alles stil en naar wens werkt. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop geen ventilator van dit merk

Kort samengevat: koop nooit een ventilator van dit merk.

Ik heb Itho Daalderop BTV-ssst HT ventilator. Bij dit toestel is de printplaat van de luchtvochtigheidssensor volledig doorgeroest binnen twee jaar na installatie — jawel, de sensor die juist bedoeld is om luchtvochtigheid te meten, blijkt niet tegen vocht te kunnen. De ironie daarvan laat zich raden.

Mijn eerste melding deed ik in maart 2025. Inmiddels zijn we maanden verder en heb ik talloze keren gemaild. De reacties kwamen steeds met lange tussenpozen of pas na herhaald aandringen, en ondanks mijn duidelijke uitleg (inclusief foto’s van het gecorrodeerde onderdeel) is er nog steeds geen oplossing geboden.

Het standaardantwoord “stuurt u nog even een foto” of “we gaan intern overleggen” lijkt vooral bedoeld om tijd te rekken. Onderdelen zijn “niet los verkrijgbaar”, maar er wordt ook geen enkel alternatief of coulance geboden — terwijl het hier overduidelijk om een ontwerpfout gaat.

Daar komt nog bij dat de voorloper van dit model, die inmiddels niet meer op de markt is, ook al twee keer defect ging door een andere ontwerpfout. Blijkbaar heeft Itho Daalderop daar niets van geleerd.

Een vochtigheidssensor die oxideert door vocht… dat zou zelfs bij een budgetmerk al vreemd zijn, laat staan bij een fabrikant die zich als kwaliteitsmerk presenteert.

Kortom: slechte opvolging, traag of geen antwoord, geen oplossing en een product dat niet deugt.
Na twee generaties ventilatoren met fabricageproblemen kan ik maar één advies geven: koop hun ventilatoren niet.

1 de março de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service van het bedrijf

Goede service van het bedrijf, duidelijke uitleg aan de telefoon.

Het apparaat werkt na best vaak de hygrostaat te hebben bijgesteld.

30 de outubro de 2025

Resposta da Itho Daalderop

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en de uitleg aan de telefoon! Goed dat het apparaat nu naar wens werkt. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

ITHO Daalderop kun je vertrouwen

ITHO Daalderop heeft aangetoond niet over een nacht ijs te gaan met hun VINCENT warmtepomp, die uniek in zijn soort is, maar nog even kampte met wat aanloopproblemen. Alles is keurig opgelost; we hebben er ook niet aan getwijfeld, dat ze met een goede oplossing zouden komen.

29 de setembro de 2025

Resposta da Itho Daalderop

Wat goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat je vertrouwen in ons product is beloond! Fijn dat je nu goed gebruik kunt maken van de warmtepomp. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben staan we uiteraard graag voor je klaar.

Warmtepomp Amber besteld.

Warmtepomp Amber besteld en geïnstalleerd als ALL Electric inclusief sanitair water voorbereiding.
Installatie en in bedrijfstelling is duidelijk met de bijgeleverde handleiding.
Warmtepomp draait inmiddels naar volledige tevredenheid.

27 de outubro de 2025

Resposta da Itho Daalderop

Wat fijn om te horen dat de installatie soepel is verlopen en dat de warmtepomp naar volle tevredenheid draait! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een goed en handig product.

Het is zo comfort verhogend, altijd warm water wanneer nodig.

24 de julho de 2025

Resposta da Itho Daalderop

Wat fijn om te horen dat het comfort zo is toegenomen en je altijd kunt rekenen op warm water wanneer je het nodig hebt! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn cv ketel stopte er.mee

Mijn cv ketel stopte er.mee. omdat we de ketel alleen gebruikten voor warm water heb ik gekozen voor deze boiler. Voldoet ruim aan de verwachting. Genoeg warm water voor ons gezin van 4 personen. En de smart funtie werkt perfect. Laden wanneer overschot aan zonne energie.
Geen gas meer is opzich al een besparing.
Kortom ik ben er blij mee.

22 de outubro de 2025

Beste Jelle Reijenga,

Wat fijn om te horen dat de boiler zo goed bevalt en perfect aansluit op jullie wensen! Geweldig dat de smartfunctie en het gebruik van zonne-energie zo goed werken. Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jerry Wat een slechte medewerker daar

Wat een slechte medewerker daar. Nee Jerry. Weet niet met klanten om te gaan. Totaal niet empathisch en niet servicegericht. Belde voor een vraag en direct negatieve houding van deze persoon

24 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gewoon prima leprimaverancier met een goede…

Gewoon prima leverancier met een goede prijs. Installatie te doen voor doe het zelver. En hij doet het!

1 de outubro de 2025

Resposta da Itho Daalderop

Fijn om te horen dat het gebruik zo eenvoudig is en de handleiding duidelijk helpt bij de installatie en bediening! Bedankt voor het delen van je ervaring

Amber warmtepomp zeer ontevreden

Wij hebben de Amber warmtepomp sinds maart in gebruik, maar helaas zijn we er niet tevreden over. De warmtepomp is allesbehalve gebruiksvriendelijk.
• De warmtepomp en de WP Spider thermostaat werken niet rechtstreeks met elkaar samen. Er is een tussensignaal nodig, waardoor je een extra kastje van Honeywell of Plugwise moet aanschaffen. Wij gebruiken zelf een kastje van Plugwise.
• Wanneer we willen omschakelen van verwarmen naar koelen, moet dit handmatig in de Plugwise-app worden aangepast. Bij andere warmtepompen kan dit gewoon via de thermostaat in de woonkamer.
• Doordat de warmtepomp niet direct communiceert met de thermostaat, functioneert deze feitelijk als een cv-ketel. In ons geval met vloerverwarming zorgt dit voor een inefficiënt werkende installatie.

Ik heb eerder contact opgenomen met de klantenservice, maar helaas werd ik niet verder geholpen. Er werd enkel herhaald dat ik bij mijn installateur moest zijn.

Al met al ben ik zeer ontevreden over zowel het systeem als de ondersteuning. Ik hoop dat er in de toekomst nog een oplossing komt.

17 de outubro de 2025