Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte et rullegardin som viste sig at være forkert (nok min fejl) efter kontakt til Itzala blev det aftalt at sende det forkerte rullegardin tilbage, uden beregning og 3 dage senere kom det rigtige ru... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er 100% tilfreds med de mørklægnings gardiner jeg har modtaget. Har 2 gange tidligere handlet på denne side og handler gerne her igen, de har altid holdt hvad der er lovet, da jeg henvendte mig til k... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de Portas

Informação fornecida por fontes externas variadas

VELUX Blinds at Discount Prices from Itzala

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fejlfri

Bestilte Velux insektnet. God pris, og blev leveret til tiden. Kan kun anbefale dette firma :-)

24 de junho de 2015

Ingen problemer

Varen kom hurtigere end ventet, prisen var den lavere end konkurrenterne, varen var fin - rigtig størrelse og farve.

25 de setembro de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

simepthen for dårligt

Først skriver de til mig at jeg vil modtage varene dags dato mellem 8 og 17. Så skriver de til mig klokken 11.11 at nu kommer varerne først mellem klokken 12 og 20 (=spildt formiddag). Nu er klokken 1900 og nu skriver de så at de har forsøgt at aflevere pakken for en ½ time siden.

Jeg har siddet og ventet en hel dag - med det ene formål at modtage en pakke fra jer. Jeg har ikke kunne planlægge min morgen (8-17) for jeg skulle vente... derefter kunne jeg heller ikke planlægge min eftermiddag/aften (12-20) for jeg skulle vente. Og nu er i så stukket af uden at aflevere varene.

Det er simpelthen for dårligt, først giver i et meget meget stort interval, derefter ændre i det, derefter dukker i ikke op.

uacceptabelt.

edit 2014-08-12.

itzala har skrevet at de er kede af det og de kun har fået gode tilbagemeldinger på deres leveringer...og at de vil prøve at få pakken leveret som aftalt.

---

Efter at have ventet forgæves jfr klagen ovenfor kontakter i mig og spørger hvornår pakken så kan leveres.

Så lang så godt.

Jeres mand spørger om tirsdag 8-17 eller 12-20 vil være passende. Jeg siger at 8-17 er eneste mulighed da jeg ikke kan være hjemme frem til klokken 17.

Dags dato venter jeg fra klokken 800 som aftalt. Så modtager jeg så en sms fra jer klokken 1032 at nu har i ændret afleveringstidspunktet til 12-20.

Det er anden gang i ændre tidspunktet efter flere timers venten, det kan i simpelthen ikke være bekendt.

Hvad bilder i jer ind?

Venligst
Peter

7 de agosto de 2014

Ingen problemer

Meget nem og brugervenlig hjemmeside som leverede lang tid før lovet og var ikke en finger at sætte på kvaliteten eller noget som helst. Og selvom det er et ungarsk firma ville jeg gerne handle der igen. De danske firmaer kunne måske lære noget omkring prisen..

17 de junho de 2013
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig gode rullegardiner, lette at montere

Jeg bestilte et af de uoriginale rullegardiner til Velux. Det var meget let at montere og fungerer rigtig godt kvaliteten synes rigtig god.
En stjerne mangler fordi jeg ikke blev opmærksom på; at jeg handlede med et firma i Ungarn, inden jeg så min kvittering - MEN, havde jeg vidst det på forhånd, så havde jeg måske købt originalt men dyrt i DK - så alt ialt, fuldt ud tilfreds.

13 de junho de 2013
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke Dansk

Husk på, at det ikke er et dansk firma. Hvis købet fortrydes er der ikke 14 dages returet som for danske firmaer, men kun 7 dage. Endvidere skal man selv bekoste den relativ dyre forsendelsesomkostninger for at få varen sendt til Ungaren

26 de março de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke noget at sætte en finger på!

Helt igennem positiv handel! Bestilte en torsdag og modtog min bestilling onsdagen efter. Var en smule skeptisk, nu da de sender fra Ungarn, men Itzala.dk kan klart anbefales. Handler gerne her igen!

20 de março de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, alt i orden

Bestilte 1 stk. originalt Velux mørklægningsgardin til ca. 20% under vejl. pris. Hertil blev lagt 50,- i levering og embalage. Email med tracking nummer blev sendt ved afsendelse af ordrer. Modtog ordren fra DHL 5 dage efter bestilling (en weekend indgik i de fem dage). Jeg kan forstå at andre leverandører tager flere uger om at levere, så her er Itzala hurtigere.

24 de julho de 2012

Alt ok, gode gardiner.

Jeg bestillte lavpris gardiner til Velux, alt virkede og gardinerne er i høj kvalitet, passer perfekt til vinduerne og virker gnidningløst. Jeg er helt tilfreds.

5 de junho de 2011
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg bestilte 2 originale Velux rullegardiner hos Itzala online. Ifølge Itzala blev disse bestilt direkte hos Velux og der var mellem 2-5 hverdages levering. Jeg modtog disse 4 dage efter bestilling og da jeg 1 dag efter bestillingen skrev til kundeservice vedrørende et tracking nummer på forsendelsen modtog jeg dette inden for 1 time. Jeg sparrede 30% på de selv samme gardiner jeg kunne bestille online hos Velux. Jeg har i forvejen 2 originale Velux rullegardiner hængende og rullegardinernen jeg bestile hos Itzala var nøjagtig de samme som dem jeg havde i forvejen.
Jeg var lidt nervøs ved at bestille hos Itzala da jeg kunne se at de sendte dem fra Ungarn men dette blev helt sikkert bragt til skamme. Jeg kan helt sikkert rekommandere Itzala.dk. Gode priser, hurtig levering og god customer service

6 de maio de 2011
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais