Kæmpe tak til Jemtex Havde bestilt nogle loftbeslag til mine lamelgardiner, de passede desværre ikke. Men de ringede til mig og sendte nogle der passede uden beregning. Service ikke bliver glemt. N... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hjemmesiden Jemtex.no er lett å finne rundt på. Språket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstålig. Gode produktbeskrivelser og utførlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... Ver mais
Etter å ha satt inn en dårlig anmeldelse her etter å ha klagd på lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte d... Ver mais
Vi havde besøg af Henrik i vores nybyghus, hvor vi skulle have gardiner sat op i hele huset. Vi fik rigtig god vejledning, hjælp til den rette løsning og Henrik gik det ekstra skridt hele vejen for at... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.
5 års garanti på gardiner
- Vær´ sikker på et godt produkt

Informações de contato
Ulstrupvej 12, Valsgård, 9500, Hobro, Dinamarca
- info@jemtex.dk
- www.jemtex.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud
Super servise hurtig ekspedition altialt bare OK
fin service
Vi er glade for vores nye gardin fra jemtex
God og hurtig leverance
Der var leveringsproblem på adressen, men Jemtex var uden skyld i dette. Ellers ok, efter forventning
Super mht. levering og service
Som skrevet rigtig god sevice, men det gik lidt langsomt med at få ordren sendt af sted. Til gengæld passede alt perfekt :)
Hurtigt og effektivt
Hurtig, let og effektiv bestilling, opfølgning og levering.
Helt perfekt forløb og produktet i top
Tak for nogle superflotte plissegardiner. De passede perfekt og farven som jeg var lidt spændt på at se var ligesom jeg havde håbet. Kan helt klart anbefale Jemtex . Blev også informeret om hvornår gardinerne var færdige og kunne afsendes. Dette blev overholdt punktligt . Seriøst firma.
Jemtex holder hvad de lover
God hjemmeside, ment at bestille, varen pakket ordentligt ind, det virker.
Alt var som det skulle være
Prisen OK i forhold til andre sider.
Man kunne vælge nøjaktigt det Velux vinde sommjeg havde, der var andre sider hvor man ikke kunne dette.
Varen kommet til tiden og alle dele var med.
Kan anbefales
Mit veluxgardin blev leveret med det samme og uden problemer. Og oven i købet til en god pris
Meget proffesionelt, rigtig god vejledning og høj kvalitet
Jeg var lidt i tvivl om hvilken størrelse mine gardiner skulle være i, men efter en samtale hvor jeg sendte et par billeder af døren hvor de skulle side i, fik jeg en rigtig god vejledning i hvordan jeg skulle måle op. Jeg modtog gardinerne præcis som aftalt uden forsinkelse. De lever helt klart op til mine forventninger og det er gardiner af meget høj kvalitet. Jeg vil uden tvivl bruge jemtex igen.
Altid perfekt handel og levering
Varen skuffe aldrig, man bliver løbende informeret under hele leveringsforløbet, leveringstiderne bliver overholdt og det er på den go' side.
nye tider i soveværelset
gode priser i jemtex,fik mørklægningsgardin til fin pris og lynhurtig levering fin fin service.
hurtig og precis levering til aftalt tid.
overskuelig hjemmeside, nem bestilling og hurtig levering
Hurtigt, effektivt og ordentligt !
Det er den anden gang jeg handler med JEMTEX og jeg er stadig super tilfreds!
Alt var i orden!
Fra bestilling til modtagelse af vores persienner gik alt som smurt. Den bedste anbefaling til Jemtex.dk
Fantastisk hurtig service og ekspedition
Vi bestilte søndag aften. Mandag fik vi en mail, at varen var sendt, og tirsdag aften ankom pakken. Hurtigere kan det ikke gøres til normalpris. God pris på Velux Gardinet - sammenlignet med lignende netbutikker. JEMTEX's hurtighed og pris er noget af det bedste jeg har oplevet i forbindelse med køb på nettet. Super oplevelse - absolut ikke sidste gang vi handler hos JEMTEX.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.