Kæmpe tak til Jemtex Havde bestilt nogle loftbeslag til mine lamelgardiner, de passede desværre ikke. Men de ringede til mig og sendte nogle der passede uden beregning. Service ikke bliver glemt. N... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hjemmesiden Jemtex.no er lett å finne rundt på. Språket er enkelt og greit , og ikke minst , lett forstålig. Gode produktbeskrivelser og utførlige bruksanvisninger og monteringsveiledninger. Nye V... Ver mais
Etter å ha satt inn en dårlig anmeldelse her etter å ha klagd på lang leveringstid , kundebehandling og hull i produktet kontaktet de meg og sa de ville sende meg nytt produkt kostnadsfritt og lovte d... Ver mais
Vi havde besøg af Henrik i vores nybyghus, hvor vi skulle have gardiner sat op i hele huset. Vi fik rigtig god vejledning, hjælp til den rette løsning og Henrik gik det ekstra skridt hele vejen for at... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Her finder du altid gode og billige tilbud på gardiner og gulve med kort leveringstid - også på specialfremstillet varer.
5 års garanti på gardiner
- Vær´ sikker på et godt produkt

Informações de contato
Ulstrupvej 12, Valsgård, 9500, Hobro, Dinamarca
- info@jemtex.dk
- www.jemtex.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
perfekt
bestilte 2 gardiner til velux vinduer og modtog dem dagen efter.alt fungerede perfekt
Udmærket
gardinerne kom hurtigt og passede så det er fint
Rigtig godt service.
Bestilte vare fradag, og fik varen tirdag.
Der gik 2 dage fra mail til svar derfor kun 4 stjerner
Det undrer mig at porto var 8 kr. men ekspedition er 39 kr. Måske arbejdet med at sende??
Super service, hurtig levering.
Professionelt arbejde, hurtig levering - god service. Kan virkelig anbefales at handle hos Jemtex.
Perfekt leverandør
Helt klart en god hurtig og perfekt leverandør.
Hurtigt
Alt i alt en fin behandling fra bestilling til levering, dog en lige hage ved det derfor kun 4 stjerner, Det store tæppe var rullet ind i et paprør der var knækket ved leveringen, så tæppet har nogen folder midtpå, men det retter sig vel.
Og vedr. leveringen var den meget hurtig, dag til dag, og en billig lev. pris, så kan anbefales.
problemfrit
Hvis du stadig er til træpersienner (selv om de åbenbart er umo-
derne), så er der mulighed for at gå mod trenden på JEMTEX.dk.
Super service.Hurtigt og billigt
absolut den billigste . Top service.
super service
materialeprøver kom med dags varsel - venlig tone og hurtig levering
Nemt & hurtigt
Bestilte et par Velux gardiner & stang - bestilt søndag & lev onsdag. Flot :-)
God kvalitet og hurtig levering
Bestilte plissegardiner. God kvalitet og hurtig levering. Kan klart anbefales.
Nemt, ligetil og god betjening.
Min oplevelse med jemtex og gardinerne fra jemtex har været god. Der er efter min mening god service, og de holder, hvad de lover med hensyn til levering. Gardinerne er lette at sætte op, og man kan finde udførlige monteringsvejledninger på jemtex' hjemmeside.
Et vidunderlig let og absolut trygt sted at handle!
Jeg bestilte varen, modtog straks en mail, et par timer senere samme dag modtog jeg atter mail om at varen var afsendt og dagen efter stod jeg med varen i hånden. Udelukkende rosende ord fra mig til Jemtex. Og til alle jer andre: Her kan I trygt handle og samtidig have tillid til at varen lever op til forventningerne.
Perfekt
Jeg bestilte varen i weekenden og allerede tirsdag var den med posten. Det var bare perfect.
SUVERÆNE JEMTEX
Bestilte mørklægnings persienner hos Jemtex i special mål og str. mandag formiddag, samme dag om eftermiddagen kom der mail med forventet levering af persiennerne.
Persiennerne blev leveret før lovet, rigtig dejligt, de er utrolig flotte og i en særdeles god kvalitet, prima prima.
Kan varmt anbefale køb af Jemtex mørklægnings persienner, god service hele vejen.
Hilsen Anna & Torsten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.