Nu er det nok! Jeg har tidligere solgt metaller, tomme sodavandsdåser osv. til dem og bagefter siddet tilbage og tvivlet lidt på resultatet, næsten sikker på, der snydes på vægten, så jeg lave... Ver mais
A empresa respondeu
Fik squ aldrig pengene, ingen info ved afleveringen om hvordan og hvorledes.
A empresa respondeu
Køb af jern og metalskrot. Høje priser og hurtig betjening
Vandtårnsvej 90, 2860, Søborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fik squ aldrig pengene, ingen info ved afleveringen om hvordan og hvorledes.

Resposta de Jernpladsen
Super godt personale og god vejledning
Og gode priser
Ses snart igen

Resposta de Jernpladsen
Har været ude med 72 kg kobber, der sidder meget lidt messingring og omløb på det, ca. 1 % af det hele. Dem, der sidder messing på, vil tage det som messing, har taget det hel tilbage igen , og sælge god pris hos andre jernhaller.
Jeg sælger hos andet Jernhaller fra nu.

Resposta de Jernpladsen
Venlig modtagelse, god betjening og pænt Rene omgivelser.

Resposta de Jernpladsen
Jeg var i går for første gang forbi jernpladsen, sammen med min far, og det var en god oplevelse.
Det er styr på tingene, medarbejderne er meget hjælpsomme, svarede på alle mine (dumme) spørgsmål, og hjalp mig sågar med at fjerne batterierne på de printplader jeg kom med, som jeg ikke vidste man skulle.
Medarbejdernes attitude, hjælpsomhed og generelle indstilling til privat kunder var simpelthen super.
Så jeg kan varmt anbefale Jernpladsen.

Resposta de Jernpladsen
Det hele startede med at jeg stod og skulle bruge en lille smule jern. En hurtig tur på google og vupti, der var Jernpladsen. Det var inden for overskuelig afstand, fornuftig hjemmeside og muligt at se lidt priser.
Jeg vælger derfor at ringe til dem for at høre lidt om prisen på en jernplade med specifikke mål, og får fint af vide, at det er samme kg pris som for de helt store plader og så er der endda ikke engang ekstra gebyr. Fedt tænker jeg! Jeg forstår ikke helt hvorfor der ikke er noget gebyr, men sådan er der jo så meget som jeg ikke forstår.
Der går et par dage og jeg får langt om længe sendt en mail afsted til dem med de ting jeg ønsker at købe. Prisen for jernpladen med specifikke mål har dog pludselig fået et gebyr på, som er på noget nær 800 kroner! Samlet set ender en 3 mm jernplade på 75 x 75 cm med at koste 1250 kroner inklusiv moms!
Det er nok vigtigt lige at nævne, at det ikke er Jernpladsen som bestemmer de gebyrer, men den leverandør de får jernpladen leveret fra.
Nå, men et styks surt opstød senere, har Jeppe formentlig valgt at opgive mig af gode grunde, og jeg er blevet sendt videre til Kristoffer.
Kristoffer er klar til kamp og foreslår straks at jeg eventuelt også kan købe fladjern som alternativ. Ja, det er jo så ikke helt bredt nok, men god ide. Det er så lige indtil jeg bliver informeret om at det er muligt at købe hjem i en længde på 6 meter og bredde på 150mm.
Prisen er på 568,15 kroner inkl. moms, altså under halvdelen af min tidligere regning. For at toppe den yderligere, så får jeg nu 21,6kg materiale sammenlignet med tidligere 13,5kg, hvilket er en stigning på 60%! Det ender ud med en kg pris på 26,3 kroner inkl. moms, hvilket også er billigere end kg prisen for jernpladen på 31,25 kroner inkl. moms.
Skide god ide, så det er det, det bliver :) Dog næsten ud af det blå, vælger Kristoffer at tage på ferie, hvilket gør at Jeppe nu er tilbage i kampen stærkere end nogensinde før. Jeppe får bestilt fladjernet og der går mindre end 24 timer før jeg får af vide at det er klar til afhentning.
Alt i alt, er jeg nu den glade ejer af 6 meter fladjern (og lidt firkantrør) og kunne ikke være mere tilfreds. Det var nemt at afhente med gode parkeringsforhold. Fladjernet ankom på en lang bjælke og den var de så venlige selv at skaffe af vejen :) Fladjernet ankom også helt uden en eneste plet rust :) Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller jern fra dem og kan kun anbefale andre det samme. Tak for en rigtig god oplevelse og en genial løsning! :)

Resposta de Jernpladsen
Har netop købt en stålbjælke på mål. Rigtig god service i telefonen, ordren klar da jeg kom og var som skulle være. Gode parkeringsforhold og enkelt at afhente varen. Tak for det - det var en god oplevelse!

Resposta de Jernpladsen
Vi handler tit med Jernpladsen, og har ALDRIG haft problemer hverken med om vægten passer eller om pengene passer.
Altid god service og venlig betjening :-)
Mvh Anja og Thomas Olsen
I går var min kone på Jernpladsen og sælge noget messing. Jeg havde på forhånd vejet det på vores køkkenvægt, og der var 4,2 kg nøjagtigt.
Alligevel fik min kone kun afregning for 3,5 kg. Hun vidste ikke, at jeg havde vejet det på forhånd, så hun kunne ikke komme med indvendinger på stedet.
Pengemæssigt er det småpenge, men det er dybt rystende, at Jernpladsen snyder med 20 procent af vægten, når de skal afregne!
Jeg ringede over og fik en søforklaring om, at deres vægte har et interval på 500 gram, men det forklarer ikke, hvordan 4,2 kg blev til 3,5. Så burde det jo i det mindste blive målt til 4,0 kg.
Jeg kan se her på Trustpilot, at mange andre har haft den samme oplevelse. Så jeg kan bestemt ikke anbefale nogen at sælge metal til Jernpladsen.
......................
Nedenstående er et svar til den kommentar, som Jernpladsens leder Leonard skrev til mig oven på min oprindelige anmeldelse:
Hej Leonard.
Tak for dit svar, som jeg desværre finder både arrogant, nedladende og ukorrekt.
Det passer således ikke, at min kone fik processen med opvejning m.m. forklaret, som du påstår. Der var ingen forklaring om noget overhovedet.
Dernæst er det lavt indirekte at beskylde os for ikke have medbragt det antal messingstykker, som vi nævnte og dermed så tvivl om vores forklaring. Det skal jo ikke komme os til skade, at I ikke har kunnet finde dem alle i jeres bunke.
Det er endvidere en lodret løgn, når du påstår, at jeg "ikke ønskede en reel snak om en løsning på problematikken". Jeg ringede netop for at finde en løsning, men blev affejet med, at "I ikke laver fejl med opvejninger".
Det er korrekt, at jeg afslog at komme tilbage til jer for at få betaling for den mængde messing, som I havde snydt mig for. Men det skyldtes udelukkende - som jeg også forklarede til din ansatte - at jeg i givet fald ville tabe yderligere ved at bruge tid og benzin på at skulle køre forbi jer for at få det beskedne restbeløb, som I havde snydt os for ved det første fremmøde.
Som jeg både nævnte telefonisk og i min første anmeldelse, handler vores indsigelser ikke om penge, da det drejer sig om småbeløb. Det handler om princippet - at man ikke kan stole på jer, når I vejer op.
At veje metal på en vægt er ikke just raketvidenskab, og derfor må man kunne stole på, at I vejer korrekt. Det kan ikke være meningen, at man selv skal kontrolveje sit metal inden ankomst - eller at man skal komme tilbage for at få det refunderet, som I har vejet forkert.
Jeg kan se på tidligere kommentarer her på Trustpilot, at andre har haft den samme dårlige oplevelser som os hos jer med forkerte og misvisende opvejninger.
Derfor, Leonard, vil jeg foreslå dig at bruge krudtet på at sørge for, at I ikke fremover snyder kunderne – fremfor at mistænkeliggøre min kone og jeg, fordi vi gør dig opmærksom på problematikken.
Med venlig hilsen, Jesper Møller.

Resposta de Jernpladsen
Er kommet regelmæssigt på Jernpladsen de sidste par år. Der har aldrig været andet end hjælpsomme medarbejdere og god håndtering af mit skrot.
Jeg finder det svært at forstå, hvis nogle skulle føle sig snydt her.
It was a great service and they really helped me with what I wanted.
God service, godt personale og tak for bolcherne :)
God skrotplads. Alle er så flinke og hjælpsomme. Kan varmt anbefale jernpladsen.
Man får ikke det reelle vægt på det du leverer. Der er uden tvivl taget noget af vægten så det fremstår som om man leverer mindre. Aldrig mere Jernpladsen igen. Det er ikke pga. af pengene da det er et lille beløb, men hvorfor snyde folk på den måde, for at tjene lidt håndører, ærlig talt. Nej dem bruger vi ikke igen.

Snyd med vægten
Vi er blevet snydt godt og grundigt snydt med vægten på jern. Vi vurderer, at vi kommer med omkring 200 kg jern, men da der skal afregnes, får vi at vide, at der kun er 60 kg jern. Hvis vi vil have det vejet igen, må vi indsamle det fra der, hvor vi smed det ud. Det ved Jernpladsen jo godt, at man ikke gider for de småpenge. Det er ikke det økonomiske, der gør en gal, men det faktum, at Jernpladsen snyder med vægten. Vi skulle bare have afleveret det på genbrugspladsen, så kommunen kunne have fået de penge i stedet for Jernpladsen. Kommer aldrig mere hos jer!!
Hej Leonard
Har I fundet ud af, hvor mange kilo der så var?
Hilsen Anette

Resposta de Jernpladsen
har købt en del nyt jern hos dem og altid fået sublim service af thomas.
Nu er det nok!
lavede et lille forsøg i forbindelse med renoveringen af tagrender osv. på mit hus.
Ialt 26 meter zink-tagrender, to mandshøje nedløbsrør, diverse bukninger, inddækningsplader og fittings blev vejet ind og noteret som 2 Kg (der var mindst 20 Kg!).
Bly-indfatningsplader fra omkring skorsten osv. i en mængde, jeg knapt kunne bære af een gang blev noteret som 16Kg. (Der var mindst 40Kg).
Flinke folk, ingen tvivl om det - men nu ved jeg også hvorfor.
Jeg vælger et andet sted næste gang.

Resposta de Jernpladsen
Jeg har gennem flere år afleveret jernskrot og metaller på Jernpladsen, og jeg har aldrig haft grund til at klage. Priserne er fine. Personalet er hjælpsomme. Ingen opgave eller mængde er for lille. Selv lige før lukketid bliver alt ordnet.
Jeg anbefaler til alle.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.