Johnells.se Avaliações 7.221

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det fungerade rent praktiskt bra med beställning och leverans. Beträffande kvalité och funktion av plagget måste detta brukas för bedömning. Vid försök av utredning om lämplig storlek av plagget hos... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är kundbemötandet som jag alltid får när jag handlar i butik eller på nätet. Jag uppskattar hur man försöker hjälpa sin kunder ist för att neka sin kunder och det är ju därför jag alltid kommer ti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The fit feels natural and not forced. It works with different types of outfits! I've used it more than I expected.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra service. Bra kvalitet på kläderna,bra bilder och beskrivning på nätet.Fri frakt om man behöver lämna tillbaka. Gillar kläder med lite oversize kläder och hittar ofta något fint🤗

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Johnells är en av Sveriges äldsta och bäst etablerade multi brand-kedjor för högkvalitativa märkeskläder som BOSS, Eton, Ganni, GANT, Parajumpers, m.fl. På Johnells jobbar vi oavbrutet med att söka upp och handplocka plagg från nya trender samtidigt som vi värnar traditioner, kvalitéer och klassiska snitt. Johnells etablerades 1893 och har idag ett flertal butiker runt Mälardalen och en webbshop. Välkommen in!

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

7 mil avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Min upplevelse var inte så bra.
1. Varan var slut men ingen information på website att det är slut.
2. Jag fick orderbekräftelse utan någon information att varan är slut.
3. Jag har inte fått information om min order tills jag skickat en mail efter jag har väntat 7 dagar och då fick jag veta att varan är slut.
4. Inget telefonnummer för kundservice .
Ni säljer märke kläder som kostar tusentals kronor men kundservice är sämre än Temu eller SHEIN .
Mvh!

12 de março de 2026

Resposta de Johnells.se

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar din feedback på allvar gällande information om slutsålda varor, orderbekräftelsen och kommunikationen. Vi ser över våra processer för att förbättra informationen och kundservicen. Jag ser även att kundservicen har svarat upp.Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter.

Alltid det lilla extra 😊

8 de março de 2026

Resposta de Johnells.se

Hej Robin, tack så mycket för din recension och vad roligt att du är nöjd med oss.

Med vänliga hälsningar

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det fungerade rent praktiskt bra med…

Vid försök av utredning om lämplig storlek av plagget hos Jonells butik i Örebro, visade det sig att butiken inte omfattade internet försäljningen?

25 de fevereiro de 2026

Resposta de Johnells.se

Hej Carl, tack för din recension. Om du behöver vidare hjälp eller har frågor/funderingar så kontakta gärna våran kundtjänst via formulär på vår hemsida.

Med vänliga hälsningar

Smidig leverans!

12 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Johnells.se

Tack för din fina recension, vad kul att du är nöjd!

Snabbt & fint

Snabb leverans, bra kvalitet och lätt att returnera en av produkter.

8 de março de 2026

Resposta de Johnells.se

Tack för din fina recension, vad kul att du är nöjd med oss!

Men vänliga hälsningar,

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans. Det är en present så jag har inte sett väskan

2 de março de 2026

Resposta de Johnells.se

Tack för din fina recension, vad kul att du är nöjd med oss!

Men vänliga hälsningar,
Johnells

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.