4,2

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige haft Jørn Johansens team på…

Vi har lige haft Jørn Johansens team på en forsikringssag efter vandskade i Køkken. God information og koordinering fra Helena, vi følte os hele tiden informeret om fremdrift og tidsplan. Tømrer og maler var super søde og venlige, de leverede et flot stykke arbejde. Ærgerligt at få vandskade, men en positiv oplevelse at have jeres team på.

10 de fevereiro de 2026

Fantastisk service og resultat

Da vi skulle renovere vores stueetage, var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle have Jørn Johansens utrolig dygtige og mødestabile medarbejdere til at have det job. Vi har tidligere haft god erfaring med tidligere projekter, som Jørn Johansen har lavet for os, så her skulle de bookes ind igen. Fra start til slut har vi været i trygge hænder; vi har haft en fantastisk dialog og sparring med vores byggeleder, og som det sidste havde vi behagelige og enormt kompente medarbejdere til at arbejde i vores hus.

10 de outubro de 2025
logotipo da Jørn Johansen A/S

Resposta da Jørn Johansen A/S

Tak for de pæne ord, og vi takker også for et super godt samarbejde. Vi håber at I bliver glade for renoveringen i mange år frem. Mvh. Jørn Johansen A/S

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint omhyggeligt udført arbejde af…

Fint omhyggeligt udført arbejde af venlige håndværkere , som aldrig er kørt før alt var i orden , og alt rengjort og pænt .

26 de outubro de 2025
logotipo da Jørn Johansen A/S

Resposta da Jørn Johansen A/S

Hej Lisbeth, tak for den flotte respons, det sætter vi stor pris på. De bedste hilsner Jørn Johansen A/S

Udskiftning af gulv

Vi fik, gennem vores forsikringsselskab, hjælp fra Jørn Johansen da vi skulle have udskiftet 60 m2 gulv.
Vi var i absolut trygge hænder da der skulle koordineres tømrer, skadeservice, skorstensfejer og maler. Vi skulle ikke bekymrer os om noget, og vi var trygge ved at de kom og gik selvom vi ikke lige var hjemme alle de gange de skulle forbi.
Jeg vil til enhver tid anbefale Jørn Johansen!

21 de julho de 2025

Sommerhus renovering

Vi gjorde brug af Jørn Johansen i forbindelse med renovering af vores sommerhus. Vi fik fjernet to og en halv væg, bygget en ny halv væg, fik skiftet et vindue, lagt vinyl på vægge og gulv i brusekabine samt isoleret udvendig med 50 mm rockwool og vedligeholdelsesfri brædder.
Vi er yderst tilfredse. Kasper, som gennemgående tømrer, var meget informativ og omhyggelig i sit arbejde og det samme kan siges om de forskellige andre, vi stiftede bekendskab med.
Byggelederen, Lasse, gjorde også sit til at det blev en god oplevelse med sin imødekommenhed.
Vi giver firmaet vores varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at bruge dem igen, hvis det skulle være.

27 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige fået udskiftet et 3 faget…

Har lige fået udskiftet et 3 faget kældervindue efter et indbrud. Jeg må sige at det er flot og professionelt arbejde der er udført, lister og fugning ligner noget man har i den Fine stue og det her er bare i en kælder. Ikke sidste gang jeg bruge Jørn Johansen .

2 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig kundeservice - Nybegynder fejl - Manglende projektledelse

Da de kom og skulle og lave en simpel opgave som isolering og opsætning af loftbrædder og forbinde dampspær, var der følgende galt.
• Isoleringen lå i nogle tilfælde med 4-5 cm mellemrum mellem batts.
• Manglende opsætning af isolering.
• Loftbrædderne var ikke af klimatiseret, de lå stadigvæk ude på græsplænen mandag morgen hvor de skulle sættes op samme dag, dvs. Stor risiko for revner og skade på brædderne, når der tændes for yderligere varme som f.eks. brændeovn.
• Hvordan i vil sætte dampspærre sammen i væg og loft og det var via klips/hæftemaskine, tænker ikke det bliver tæt af den årsag?
Da jeg klager til dem direkte, bliver det taget med "rundhånd" isoleringen bliver naturligvis lavet, men brædderne vil de ikke erkendes deres fejl, selvom der er 2 tømrer og Bygma som siger at man ikke må gøre sådan, men som hele denne sag handler om er de uprofessionelle, laver nybegynder fejl, dårlig kommunikation, manglende kundeservice, manglende projektstyring, og ”pludselige opstået problemstillinger” til trods for besigtigelse, som også var mangelfuld. kan bestemt ikke anbefales herfra.
Ps. jeg har meget mere kommunikation som beviser deres dårlige behandling af kunder og manglende erkendelse af fejl.

10 de outubro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais