Ik shop telkens online, alles wordt steeds mooi en binnen aanvaardbare termijn geleverd. Indien je vragen hebt wordt je steeds vriendelijk verder geholpen, zijn steeds bereikbaar, dit geeft vertrouwen... Ver mais
De kledingontdekking van de laatste tijd! Het is voor mij een heel stukje rijden naar Turnhout, maar voor deze winkel doe ik dat met veel plezier. Al zoveel mooie, kwalitatieve kledingstukken aan mijn... Ver mais
Sinds het begin van Julia in 2020 ben ik al vaste klant. En elke keer dat ik in de winkel kom of online bestel wordt de service maar beter en beter! Snelle verzending, duidelijke communicatie,... Ver mais
Julia is een jong en fris merk met een duidelijke missie: kleding aanbieden die je graag en vaak draagt. Vanuit onze winkel in Turnhout én online selecteren we met zorg stijlvolle en kwalitatieve collecties die vooral écht draagbaar zijn. Geen vluchtige hypes, maar fijne pieces die seizoen na seizoen meegaan. Tel daar persoonlijke service en een warme vibe bij, en je voelt meteen waar Julia voor staat.
Victoriestraat 15, 2300, Turnhout, Bélgica
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle verzending, duidelijke communicatie, heldere webshop met uitgebreide uitleg over de items zoals maat en materiaal. Dit is heel fijn!
Momenteel ben ik echt fan van hun jeans collectie zoals ondermeer de Jess balloon jeans. Hier heb in al twee paar van!
Zeker een aanrader! ♡

Resposta da JULIA
Super snelle levering, mooie kleren en kwaliteitsvol.

Resposta da JULIA
Supermooie collectie! Heel vriendelijke mensen ook in de winkel. Ik kom terug! :)

Resposta da JULIA
Een prachtige boetiek waar winkelen echt een fijne ervaring is. Er hangt een heel leuke, ontspannen sfeer en je voelt je er meteen welkom. De collectie wordt vaak vernieuwd met verrassende en verfrissende items. Bovendien is het hele team ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader!

Resposta da JULIA
Super, het enige probleem is dat als ik op de website kijk en er zijn weer nieuwe kleding dat ik het niet kan laten om toch nog eens iets te bestellen. Super mooie en goed kleren. Super klantvriendelijk ook

1 woord, wauw!
Echt de moeite, wij hadden een super lieve en eerlijke verkoopster (Valerie).
We werden super goed geholpen. Kwalitatieve kleding voor een correcte prijs!

Resposta da JULIA
Ik volg Julia al een tijdje op Instagram en zag telkens één voor één super mooie kledingstuks voorbij komen. Afgelopen zaterdag voor eerst naar de fysieke winkel geweest en wat een leuke ervaring was dat! Geholpen door een super lieve blonde vrouw (weet haar naam niet meer). Ik voelde me echt op mijn gemak! Binnenkort ga ik nog eens terug!

Resposta da JULIA
Prachtige winkel en zeer leuk winkelen in Turnhout! Heel mooie kleren! Ik ben fan!

Resposta da JULIA
Mooie grote winkel met steeds weer nieuwe modedingen. Jong en vrolijk personeel. Ik vind steeds wel iets wat ik echt mooi vind. Kan Turnhout niet verlaten zonder bij Julia binnen te springen.

Resposta da JULIA
Ik kocht de Juliette blouse olijfgroen en Thari set kaki. De blouse is echt een supermooie kleur en eens een ander model!
De rok van Thari set is echt wel aan de lange kant, ik ben 1,62m en heb hem ondertussen toch een paar cm laten inkorten want viel er anders bijna over. Maar vond het zo’n leuke set dat de extra kosten het mij meer dan waard zijn!
Dank u!

Resposta da JULIA
Ik heb 3 kleedjes besteld.
Heel tevreden van de kwaliteit, zijn heel mooi!
Goede en snelle levering ook.

Super vriendelijk! En een vlotte probleemloze omruiling 👍🏻

Resposta da JULIA
Het grootste nadeel aan Julia? Mijn bankrekening is niet echt blij met mijn aankopen. Er is altijd wel iets leuk te scoren in de winkel of op de webshop. Zo erg dat we soms met vriendinnen samen dingen bestellen en dan delen. Omdat we al een paar keer voorhadden dat we net het zelfde aan hadden.

Resposta da JULIA
Een hele mooie website met topkwaliteit van kledij! Altijd zo happy wanneer mijn pakje toekomt :)

Resposta da JULIA
Snelle verzending, altijd antwoord op insta betreft een vraag over een kledingstuk...
Ook veel info en tips in de winkel! Top!

Vriendelijk en mooie collectie

Resposta da JULIA
Wanneer je een bestelling plaatst bij Julia, heb je jouw bestelling in no-time in huis. Top service!