Junglegrill Avaliações 31

O TrustScore é 2 de um total de 5

1,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi fik bestilt mad hjemme 2 burgers og 1 pitabrød. Alle dem der har spist fik dårlig mave/ mave infektion efterfølgende sikkert grundet dårlig hygiejne. Kraftigt frarådes!!!

1,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Dårlig hygiejne

Kraftigt frarådes!!!

28 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en Punjabi Special minus…

Jeg bestilte en Punjabi Special minus kødboller med tilføjelse af løg, oliven, dressing og champignon. Det tog de ekstra betaling for – fair nok. Men når man betaler ekstra og i forvejen betaler en ret høj pris for pizzaen, forventer man også at få det, man bestiller.

Jeg kunne hverken se eller smage champignon eller grøn chili, som ellers står i beskrivelsen af pizzaen. Det føltes ærligt talt som en helt almindelig standardpizza – og jeg tror faktisk en frysepizza havde smagt bedre. Der var desuden meget sparsomt med dressing.

Men det værste var bunden. Den var ikke færdigbagt – der var tydeligt rå dej. Det er simpelthen ikke i orden.

Da jeg ringede ind for at gøre opmærksom på det, begyndte de at diskutere og insistere på, at der selvfølgelig var champignon og chili på. Jeg kunne hverken se eller smage noget af det – måske er jeg blind, men det virkede ikke sådan.

Virkelig skuffende oplevelse, især når prisen ligger i den højere ende.

28 de fevereiro de 2026

Ligeglade medarbejdere

Konen og jeg bestilte 2 burgere med ekstra bøf i og champignon. Der var hverken bøf i eller champignon. Vi ber (igennem Wolt) om at få vores penge tilbage da dette ikke var hvad vi bestilte. Wolt ringede til dem og de sagde de ville give os 5kr tilbage.

Dårligt sted.

Maden var derudover ikke meget værrer eller bedre end andre steder

15 de outubro de 2025

Lækker pizza

Jeg kan se der mange dårlige anmeldelser, men dette har ikke været min oplevelse, så jeg er lidt overrasket. Mad bestilt igennem just eat eller Wolt vil aldrig have samme friske oplevelse, sådan er det alle steder. Burger og pommes frites skal som udgangspunkt spises med det samme friske, ellers bliver burgeren slatten og pomfrittes tørre. Hos McDonalds bliver de smidt ud, hvis
de ikke bliver indenfor 10 min efter lavet. Pizza tilgengæld er bedre til at holde længere til den friske oplevelse.

26 de fevereiro de 2025

Hjernedød god mad

Hjernedød god mad, dagene det ikke handler om salaten ;)
Kan varmt anbefale deres Peri burger og Jungle double platter

10 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårligste kundeservice og meget sur…

Dårligste kundeservice og meget sur medarbejder der betjener kunder og hvis man har bestilt gennem Just Eat så det endnu mere dårlige service pga. De betaler procenter til Just Eat og det siger deres medarbejder og sur samtidige at hvorfor vi har bestilt genem Just Eat, hvorfor ikke gennem telefon. Så aldrig mere jungle grill.

29 de agosto de 2024

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice. Vi bestilte 2 pizzaer igår. Vi blev mødt af en meget ubehøvlet og ligeglad medarbejder, jeg bedte om en pose, som jeg havde betalt for, hvorefter han giver mig en pomfrit pose, til mine 2 pizzaer, hvorefter jeg så siger at de ikke kan passe i en så pose, han bliver irriteret og kaster den store pose henimod mig, som han påstod han ikke havde. Udover var maden virkelig dårlig, kold, og smagte mærkeligt.

20 de agosto de 2024

Kold mad

Mad smagte godt.
Men leveringstid var laaang, og alt var koldt ved levering.
Så nej, vi kommer ikke igen.

13 de agosto de 2024

Chicken Leg og Lamb Chops Platter

Vi bestilte Chicken Leg Platter med pommes frites, da man kun kunne få stærke ris. Derudover bestilte vi en Lamb Chops Platter med kartoffelmos.
Der var hverken sovs eller salat og ej heller dip til fritterne.
Min mand sagde ellers de havde masser af sovs stående i køleskabet. Men, de sparer åbentbart på det.
For da vi ringede og nævnte det, siger han, at salaten bliver for kedelig og sovs har de allerede puttet på kødet - en meget tynd stribe, som ikke kunne smages på andet end lige toppen. Salat kan da kommes i anden beholder, som andre steder gør.
Derudover så smagte tingene, som de skulle. Men kedelige i den anretning i de laver.

9 de agosto de 2024

Madforgiftning..

Min mand brugte 300 kroner på en pizza, risret og en chicken wrap,

Jeg spise den der chicken wrap og endte med en omgang madforgiftning.

Maden var helt kold, selvom min man hentede og bestilte i “restauranten”.

KØBER ALDIG DERFRA IGEN OG FRARÅDER ALLE AT KØBE DERFRA.

6 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lige modtaget lunkent mad ...mega små…

Lige modtaget lunkent mad ...mega små portioner...en colwslaw hvor størstedelen af en dressing ( tyndt som vand )..var løbet ud i nettet ... chilli chese nuggets var total kolde ...virkelig sølle mad til overpris ...første og sidste gang jeg bestiller derfra

12 de junho de 2024

Hår i min pizza

Hår i min pizza. Magen til service skal man lede længe efter. Fik hverken penge tilbage eller ny pizza.

Sætter aldrig min fod i det spisested ogen.

19 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

JUUNGLE GRILL. We have been getting our food from…

We have been getting our food from jungle grill for a mega long time we luv the platters. Recently after their closure and reopening we've not been able to get an order delivered no matter who we try with. Uber, just eat and their own web site. been declined every time even tho they are supposed to be open.
phone rings out either buttoned or no answer, last driver we saw prob 6 weeks ago, said they were leaving just eat to swap to Uber. we've used Uber but no difference.
We've had to wait nearly a week for refunds when orders have been refused. we only live a mile and a half away, but have no transport ourselves.
What the hell is going on Jungle grill.
Has anyone else had issues thanks.

21 de agosto de 2023

Jord i maden

Virkelig ulækkert og pisse dovent, ikke I ikke skyller jeres råvare ordentligt! Køber 2 burgere til 90 kroner stykket og finder ud af, at salaten ikke er skyllet ordentligt og kan se sand/jord heri.
Det er sgu ærgerligt at standarten er faldet så meget.

30 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deres Pizza smager ikke godt og er ALT for dyre!

Jeg købte en Pizza med Stuffed crust for at prøve det, men det var alt for meget ost, og og selve pizzaen smagte ikke godt, og måtte smide haldelen ud. Desuden var den alt alt for dyr! næsten 250 kr. for en pizza og fragten var på 75 kr. det jo helt væk!

29 de abril de 2023

Fik et pitabrød

Fik et pitabrød, hvor alt kødet var i bunden og salaten i toppen, ikke optimal. Derudover synes jeg servicen var sløj.. ikke er genbesøg.

12 de agosto de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais