Justvape.dk Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste vape shop jeg har set længe. De har nærmest alt det du skal bruge om det smag eller vapes. Leveringstiden er den bedste fra dag til dag levering. Har bestilt der fra mange gange og det bare top... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Justvape yder en service ud over, hvad man kan forvente. Pris stærk på samtlige produkter, kvalitetsbevidst og hurtig levering af dine bestillinger, ekstrem god service, hvis man har behov for hjælp... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtg god internet butik med utroligt stort udvalg til både nybegynder og erfarne damper. Super venlig og hjælpsom ejere. Jeg har fået alle mine ordre til tiden som lovet uden problemer. Rigtig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækkert udvalg til formidable priser! Man finder altid noget nyt og spændende, hvad end det er hardware eller e-væske man søger! Justvape har den bedste kundeservice og har altid gået et ekstra skr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de cigarros eletrônicos
  2. Loja de vaporizadores

Escrito pela empresa

JUSTVAPE.DK INDSAMLER IKKE ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT OG BRUGER KUN E-MÆRKET.DK. Du finder vores up to date bedømmelser her : https://certifikat.emaerket.dk/justvape.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Helt i top.

Helt i top. Hurtig service

4 de setembro de 2018

Hej Robert.

Tusind Tak for de 5 stjerner . Vi er så glad for din meget positive anmeldelse! Tak for det!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

kanon butik bestilte torsdag og fik…

kanon butik bestilte torsdag og fik varen fredag bedre bliver det sgu ikke keep it up :)

3 de setembro de 2018

Hej Søre.

Super quick delivery

Super quick delivery. Large selection of products.

3 de setembro de 2018

Hi Lukas.

Thank you very mutch for the 5 stars !
We are very happy to hear you enjoyed our wide selections of products and are more than happy to help you out another time

Brgs.

Ja, dét er da dejligt

Jeg har efterhånden både snakket med Casper et par gange, og bestilt lidt af hvert fra JustVape. Service er i top, intet at påpege dér, og Casper er skide flink til at give råd, vejlede og anbefale. Tommel op og et stort smil herfra! :D

23 de agosto de 2018

Tilfreds kunde

Meget tilfreds med mit besøg på justvape, meget god kundeservice, hurtigt levering og jeg er meget tilfreds med min varer. Jeg ville klart anbefale justvape.

11 de agosto de 2018

Hej Poul.

Vi ønsker dig en rigtigt god dag og er glade for at høre du er glad for dine produkter :) .

God oplevelse !

Hurtig levering,
Gode priser,
God service !
Jeg vender tilbage.

9 de agosto de 2018

Hej Rød.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg fået så god behandling

Aldrig har jeg fået så god behandling. Hurtig service, søde medarbejdere, som har gjort mere end nogen andre ville gøre, når leveringen er gået i stå. I fortjener så meget ros for det i gør for at tilfredsstille kunderne. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så gjorde jeg det ❤️

8 de agosto de 2018

Hej Berit.

Tusind tusind tusind tak!

Det er helt fantastisk at læs <3

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Defekt joyetech espion infinite…

Jeg havde købt en joyetech espion infinite som pludselig begyndte at skrue op og ned for watt helt af sig selv. Jeg tog telefonisk kontakt til kenneth fra JustVape og han kunne guide mig igennem hvordan sådan én opdateres. Da dette ikke hjalp, bad han mig sende den ind. Dette gjorde jeg en torsdag, fredag skrev han at de havde modtaget den og ville se på den mandag. Søndag aften fik jeg en mail om at de havde set på den, og den var defekt. Tirsdag modtog jeg en sprit ny.
Sikke en fantastisk service.
Jeg vil fremover KUN handle med JustVape det er 100% sikkert.
5 X +++++ fra min side og ros til firmaet.

8 de agosto de 2018

Hej Steffen!

Tusind tak for en fremragende anmeldelse! Vi kan slet ikke få armene ned.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang .

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God og hurtig levering og til en god…

God og hurtig levering og til en god pris 👍 handler klart her igen, og kan trygt anbefale en handel

4 de agosto de 2018

Hej Torben.

Tusind Tak for din anmeldelse.
Vi er sætter stor pris på dine ord.!
Hvad skal det til for at vi kommer op på de 5 stjerner?

Rigtig god service

4 de agosto de 2018

Hej Connie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Justvape.dk har et godt udvalg af…

Justvape.dk har et godt udvalg af hardware til meget fornuftige priser. De er meget hurtige til at få nye produkter hjem. Behandler og afsender ordre med det samme. Og så gør det jo heller ikke noget at de engang imellem sender en smagsprøve med. 😉

3 de agosto de 2018

Hej Mogens
Vi ønsker dig en rigtigt god dag og håber du er glad for dine produkter og smagsprøver ;) .

Nemt og hurtigt

2 de agosto de 2018

Hej Ulrik

God pris på Zeus rta

God pris på Zeus rta. Hurtig ekspedition.

26 de julho de 2018

Hej Lars
Godt du er glad for prisen på Zeus og vores hurtige ekspedition :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, og særdeles hurtig levering!

Bestilte søndag aften ved 20 tiden, blev ringet op ca. 30 min efter og fik at vide at den e-smøg jeg havde bestilt ikke var på lager i den farve jeg havde bestilt, men at de fik en ny sending hjem med alle de resterende farver den næste dag, og jeg kunne vælge en af dem. Det tilbud tog jeg glædeligt imod da jeg faktisk hellere ville have en af de farver som tidligere ikke var på lager - lucky me.

Personen jeg snakkede med i telefonen var meget høflig, og ændrede hurtigt min ordre.

Pakken blev sendt om mandagen og jeg kunne hente den tidligt om tirsdagen, så leveringstiden må siges at være hurtig.

Der var endda en lille gave med, og en håndskrevet seddel med et tak, ser du, det de små ting der tæller. Fik også et case til mine nye batterier som ellers ikke var angivet nogen steder at der fulgte med. Så er jeg da sikker på der ikke sker nogen uheld med dem.

Det eneste jeg ville ønske var at de havde nogen flere rene aromaer at vælge imellem på deres webshop, da jeg meget gerne også ville købe det hos dem, men det kan jo være det kommer hen af vejen.

Alt i alt en god oplevelse, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos justvape.dk.

20 de julho de 2018

Hej Benjamin
Aroma er noget vi arbejder på og har allerede fået lidt ekstra nyt hjem. Med tiden vil vores sortiment i aromaer også vokse.
Vi ønsker dog kun at få nogle af de bedste hjem og derfor vælger vi med omhu.

Godt

, generelt bare godt

19 de julho de 2018

Hej Dennis

Fantastisk Service!

Havde den mest positive og fantastiske oplevelser fra just vape ! Søde, professionelle og imødekommende. Mega hurtig levering og gode priser og et stort udvalg. Kan kun anbefales! Jeg vender helt sikkert tilbage igen!

18 de julho de 2018

Hej Sophia
Vi håber du er blevet glad for din Ijust 3 med Extension kit :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Billige priser og hurtig forsendelse

Billige priser og hurtig forsendelse, samt en lille gave. Super fint, jeg kommer til at handle her igen 👍

16 de julho de 2018

Hej Michelle

Fed side

Fed side. Har kun handlet der en enkelt gang. Men det bliver da ikke den sidste

14 de julho de 2018

Hej Lena

Nemt og hurtigt..

Nemt og hurtigt... Go service...

24 de junho de 2018

Hej Mikkel
Tusind Tak for de 5 stjerner . Tak for det!
Dejligt du syntes det var hurtigt, nemt og med god service :)

Justvape.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais