Juul’s Vin & Spiritus Avaliações 1.186

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem at bestille, meget venlig og imødekommende personale på support siden. Hvis man skulle forbedre noget. Der er nok mange udenlandsk danskere der gerne vil bestille noget for deres venner og famil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

🍸Jeg var glad for at finde en speciel og fantastisk italiensk vermouth her, og den blev sendt sikkert, godt og hurtigt hjem til mig ~ derfor er jeg utroligt tilfreds med min oplevelse hos Juuls Vin&S... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at handle hos Juul's. De har et helt fantastisk udvalg – især hvis man er på jagt efter god whisky eller specialiteter, man ikke finder andre steder. Jeg hentede for nyli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg købte min yndlingsdrikke: Lysholm Linie Double Cask Port akvavit og The Macallan 12 Years Old Sherry Oak Cask whisky. Begge er ret gode valg. Der er god hjælp og vejledning af de ansatte i butikke... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de bebidas
  2. Importadora
  3. Atacadista de bebidas
  4. Loja de vinhos
  5. Importador e atacadista de vinhos

Sobre Juul’s Vin & Spiritus

Escrito pela empresa

Fra at være en lille, lokal vinhandel fra 1926 har Juul’s Vin & Spiritus udviklet sig til at være en landsdækkende specialhandel med en trofast kundekreds.

Juul’s Vin & Spiritus har et af nordens største udvalg af spiritus, med mere end 1400 forskellige flasker whisky og rom på lager inkl. egne eksklusive aftapninger.

Vi tilbyder desuden et bredt og spændende sortiment af bl.a. gin, cognac, vodka, tequila og mezcal og meget, meget mere!

Vi importerer vine fra hele verden fra nøje udvalgte producenter! Gå på opdagelse i vores store udvalg af kvalitetsvin inden for både rødvin, hvidvin, rosévin samt champagne og andre mousserende vine.

Vin & Spiritus siden 1926

Escrito pela empresa

Nordens bedste udvalg
Vi har +95 års erfaring i den danske vin- og spiritusbranche og flere tusinde spændende flasker på kølereguleret lager.
Ægte passion for vin og spiritus
Vi har ægte passion for vores produkter, og vi er særligt dedikerede til den høje faglighed og personlige vejledning, som vi tilbyder vores kunder.
Speciale i Single Malt Whisky
Vores hovedfokus og absolutte speciale er single malt whisky, men med mere end 3500 flasker på lager er udvalget enormt!
Besøg vores butikker
Oplev et spændende univers af vin og spiritus i vores gamle charmerende butik på Værnedamsvej, og vores vin- og spiritusmekka i Lyngby Vinkælder, Magasin.

GRATIS LEVERING!

Levering inden for 1-3 hverdage

Vi tilbyder GRATIS levering i hele Danmark, når du handler for mere end 500 kr. på Juuls.dk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Perfekt

Perfekt - som altid. TAK.

13 de novembro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for din anmeldelse! Dét er da bare dejligt at høre!
Vi ser frem til at hjælpe dig igen! 😁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem bestilling på nettet og mulighed…

Nem bestilling på nettet og mulighed for at hente i butikken.

13 de novembro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Dejligt at høre, at både den online bestilling og muligheden for at hente i butikken gjorde oplevelsen nem for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin pris og hurtig levering.

Fin pris og hurtig levering.
Har ikke smagt på dråberne endnu, men ser frem til en god anledning

12 de novembro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tak for din venlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at pris og levering sad i skabet. Og når du får smagt på dråberne, håber vi selvfølgelig, at den lever op til forventningerne — måske endda over dem! 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At det var hurtig afleveret,uden…

At det var hurtig afleveret,uden problemer

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for de flotte ord! Vi elsker, når alt bare glider nemt og uden bøvl, så det er skønt at høre, at din levering gik præcis sådan. Vi håber at se dig igen. 😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super service god snak og de hjælper…

Super service god snak og de hjælper alt det de kan👍

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder virkelig meget, at du har haft en god oplevelse med vores service og dialog. Vi stræber altid efter at gøre alt, hvad vi kan — og hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, så sig endelig til. Vi vil rigtig gerne høre det! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hurtig levering af en glimrende…

Meget hurtig levering af en glimrende økologisk hvidvin

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Hvor er det skønt at høre! Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for, at både levering og hvidvinen ramte plet! 😊

Snabb leverans och väl paketerad

Snabb leverans och väl paketerad

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at både levering og indpakning levede op til forventningerne. Du er altid velkommen hos os igen! 😊

God oplevelse

Nem at bestille, meget venlig og imødekommende personale på support siden.
Hvis man skulle forbedre noget. Der er nok mange udenlandsk danskere der gerne vil bestille noget for deres venner og familie. Websiden har kun mulighed for Danmark og Sverige. Det kan måske udvides til mange andre lande!!

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tak for din venlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse, og at vores supportteam kunne hjælpe. Og tak for dit forslag — udvidelse til flere lande er noget, vi løbende kigger på, og din feedback hjælper os i den retning. 😊

Jeg er meget tilfreds…

Jeg er meget tilfreds med min handel hos Juuls.dk. Jeg købte whisky og cognac, og kvaliteten på produkterne er virkelig høj. Leveringen var hurtig, og pakken var pakket meget sikkert og professionelt – det sætter jeg stor pris på!

Den eneste lille ting var, at ikke alle flaskerne kom med æske, kun en af dem havde det. Jeg havde håbet, at de alle havde æske, da jeg skal bruge dem som gaver. Ellers var alt helt perfekt, og jeg handler helt sikkert hos Juuls igen. Kan varmt anbefales!

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tak for din grundige og meget fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har været tilfreds med både kvalitet og levering. Og tak for feedbacken omkring æskerne — det tager vi med videre, så vi kan blive endnu bedre. Vi håber, gaverne falder i god jord, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 😊

Levering til tiden

Levering til tiden og et yderst flot udvalg af udsolgte vine. Alt gik planmaessigt og kommunikationens med Juul's var hurtig, nem og ligetil.

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at både udvalg, levering og kommunikationen fungerede perfekt. Det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give hver eneste kunde. 😊

Hurtigt levering af varer

Hurtigt levering af varer, det har været en fornøjelse at handle med jer.

3 de novembro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tak for de venlige ord! Det glæder os, at du har haft en rigtig god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du deler den med os. 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra pris og snabb leverans

5 de novembro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at både prisen og den hurtige levering levede op til dine forventninger. Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen snart! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det hvarpå allemåder en meget stor…

Det hvarpå allemåder en meget stor glæde af købe hos jer, vil med glæde anbefale jer til familien og venner. Super hurtig levering

4 de novembro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for de fine ord! Det betyder meget, at du havde en rigtig god oplevelse hos os. Og hvor er det dejligt, at du har lyst til at anbefale os videre — det er den største ros, vi kan få! 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service, en flaske var gået i stykker i transporten og allerede dagen efter kom en ny :-)

3 de novembro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for de flotte ord! Vi er kede af, at en flaske ikke overlevede transporten — men rigtig glade for, at erstatningen nåede frem hurtigt. Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen! 😊

Bestilling af Stroh Rum

Hurtigt levering efter ordre og afhentning i forretningen på Frederiksberg

31 de outubro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tak for anmeldelsen! Vi er glade for, at både levering og afhentning i vores Frederiksberg-butik gik hurtigt og nemt. Vi håber, du får stor glæde af din Stroh Rum! 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bondefangeri

Bondefangeri. Jeg søgte på nettet efter billig export snaps, og så jeres til 89 kr. Det var billigt! Jeg bestilte 6 stk så jeg fik fri fragt. Jeg har aldrig set så små flasker snaps! 35cl ?? Til 89kr 70 cl til 179 kr i butikken koster 70cl 109 kr
Jeg handler aldrig hos jer igen. Lilli bjerre Sønnichsen

31 de outubro de 2025

Kære Lilli,

Tusind tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse med os. Jeg er virkelig ked af at høre, at din bestilling ikke levede op til dine forventninger. Det skal selvfølgelig være tydeligt, hvad man køber, og jeg kan godt forstå frustrationen, hvis man får noget andet end det, man troede.

Flaskestørrelsen på 35 cl står øverst på produktsiden lige over billedet, men din feedback viser, at vi skal gøre det endnu mere markant, så ingen er i tvivl fremover. Det tager jeg med videre.

Du er meget velkommen til at returnere varerne, hvis du ikke ønsker at beholde dem – vi hjælper dig selvfølgelig gerne hele vejen igennem processen. Jeg kan dog se, at vi ikke har hørt fra dig på vores support endnu, men du har altid kunnet kontakte os, og du er stadig meget velkommen. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig og sikre, at du får en god oplevelse hos os, uanset hvad. 😊

Ræk endelig ud til os på supporten, så finder vi en løsning sammen. Du kan skrive til os på support@juuls.dk eller ringe på tlf. +45 71 96 12 20.

Jeg håber, vi får lov at rette op på indtrykket.

A perfect store

Really kindly and good advice.
They've a really enormous choice.
Thanks

30 de outubro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Thank you so much for your kind words! We're thrilled that you enjoyed both our service and selection. You're always welcome with any questions or needs — happy to assist anytime! 😊

Best regards
Amalie, Juuls.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De hade vad jag sökte och det kördes…

De hade vad jag sökte och det kördes hem till dörren

27 de outubro de 2025

Resposta da Juul’s Vin & Spiritus

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du fandt lige præcis det, du ledte efter – og at leveringen til døren gjorde oplevelsen endnu bedre. Du er altid velkommen hos os igen! 😊

Vh. Amalie, Juuls.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais