Juwelou Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week de ketting en ring met as binnengekregen. Wat is dit mooi gedaan! Met heide erin verwerkt. Daarbij zie je dat er met zorg is omgegaan met de as van mijn vader. Prachtige sieraden. En verp... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helaas is borstvoeding niet voor iedereen vanzelfsprekend om 'langdurig' te kunnen geven. Des te meer bijzonder vind ik het dat ik een beetje van mijn moedermelk, samen met twee haarlokjes van onz... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb as in een armbandje laten verwerken. Dit wordt allemaal heel netjes gedaan met verzenden, hiervoor krijg je ook eerst instructies met spullen thuis gestuurd. Maar het eindresultaat is echt prac... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een bijzondere ervaring 🩵 Ik heb een prachtige ring mogen ontvangen, gemaakt met mijn moedermelk en de navelstreng van mijn eerste zoon. Een ontzettend waardevol en persoonlijk cadeau voor mij... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. Designer de jóias
  3. Gravador de jóias
  4. Joalheria Especializada em Itens Personalizados
  5. Serviço de conserto de jóias

DNA sieraden. Moedermelksieraden, assieraden/rouwsieraden, graveren. Haarverwerking in sieraden. Op maat gemaakt persoonlijk en uniek.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

56 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

33 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super lieve enthousiaste meid

Super lieve enthousiaste meid!
Ze denkt enorm met je mee, komt met eigen opties/ideeën tot het helemaal naar wens is.
De sieraden zijn erg mooi en het komt netjes verzorgd aan.
Dat de sieraden met liefde gemaakt zijn, zie je meteen :-)

6 de março de 2025

Ons borstvoedingsverhaal vereeuwigd

Super mooie ringen, snelle levering en ontzettend tevreden en dankbaar voor het resultaat! Ons borstvoedingsverhaal vereeuwigd in een prachtige moedermelkring ❤️❤️❤️

11 de dezembro de 2024

Resposta da Juwelou

Heel erg bedankt voor de mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en prachtig resultaat

Snelle levering en prachtig resultaat. Heb mijn bestelling eerder ontvangen dan verwacht. Ik kan niets anders zeggen dan wauw... Dit is een hele mooie herinnering voor heel je leven, ik ben er helemaal verliefd op. Precies hoe ik het wil hebben. Eigenaar is ook super lief en ook snel te bereiken voor vragen of andere dingen die je graag wil weten. Enige wat ik kan zeggen, ga zo door. Je maakt hier een prachtige werk van!!! Raad het iedereen aan die ook zo een mooie herinnering met zich mee kan nemen en het ook nog eens kan dragen:)

7 de novembro de 2024

Resposta da Juwelou

Bedankt voor deze prachtige woorden!

Moedermelk bedeltje

Heel mooi moedermelk bedeltje gekocht bij Milou. Fijn persoonlijk contact en in verhouding met de concurrentie ook goedkoper. Tegen iedereen die twijfelt zeg ik DOEN

20 de setembro de 2024

Resposta da Juwelou

Heel erg bedankt voor deze lieve woorden!

Moedermelk hangertje

Ik heb een hangertje met moedermelk besteld. Ik ben heel blij dat ik dit aan Milou heb toevertrouwd. Ze heeft de speciale momenten die ik had met mijn dochter met veel liefde en zachtheid in een prachtige hanger gestoken. Communicatie ging heel vlot alsook de levering was heel snel!

6 de agosto de 2024

Resposta da Juwelou

Dankjewel voor deze mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden over de prijs/kwaliteit…

Super tevreden over de prijs/kwaliteit van dit juweeltje. Ik heb juwelou ontdekt via een fb groep over epoxy. En heb dan gezien dat ze moedermelk juweeltjes maakt. Na even op haar website te kijken en via fb te sturen zat het gevoel bij haar goed en hebben we een bestelling geplaatst. Het was makkelijk om moedermelk op te sturen en de wachttijd op het juweel was niet lang.

8 de julho de 2024

Resposta da Juwelou

Heel erg bedankt voor deze mooie review!

Super mooie tastbare herinnering

Een hele mooie blijvende herinnering besteld bij juwelou! Heel fijn contact met milou en geen enkele vraag is haar te veel, ze staat netjes te woord en is ontzettend behulpzaam. Wat betreft het resultaat, boven verwachting! Zelfs na een aantal keer zwemmen en elke dag douchen heb ik niks te klagen over de kwaliteit. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en ik had geen mooiere ketting kunnen bedenken! Nu op naar de armband om de set compleet te maken ♡ Tevens ook echt ontzettend snelle verzending!

11 de junho de 2024

Resposta da Juwelou

Heel erg bedankt voor de lieve woorden! Dankjewel voor het vertrouwen

1000 sterretjes voor Milou

1000 sterretjes voor Milou!

Milou heeft voor mij 2 ringen en een bedel/ketting gemaakt van moedermelk en ze zijn echt prachtig. Ze reageert snel en het contact gaat echt super. Ze maakt alles met heel veel liefde en passie. Ik heb mijn gouden ring al zeker 5 maanden aan en hij is nog heel mooi, ik doe hem nooit af, bad/zwemmen/douche het verkleurt niet.

Mijn bedel is met een hartje van mijn zoontje zijn haar en mijn ringen zijn met de voorletter van mijn zoontje ook met zijn haar.

Ik raad Juwelou zeker aan.

Prijs/kwaliteit is echt bizar goed.

Dankjewel Milou, ik draag mijn sieraden met heel veel trots en ben je nog altijd dankbaar.

24 de fevereiro de 2024

Resposta da Juwelou

Dankjewel voor deze superlieve review! wat fijn dat je hem al zolang met plezier draagt. Bedankt voor het vertrouwen.

Pandorabedel met moedermelk

Mijn zus is superblij met haar prachtige Pandorabedel gevuld met moedermelk en zilvervlokjes. Het contact met Milou is laagdrempelig, ze is goed bereikbaar en denkt goed mee in het kiezen van een sieraad. Ze houdt je op de hoogte van het proces en de levering ging top en erg snel. Het eindresultaat is prachtig, ik zou Juwelou aan iedereen aanraden (ben ik al aan het doen..!). ☺️

6 de março de 2024

Resposta da Juwelou

Dankjewel voor deze fijne review!

Zeker een aanrader

Zeker een aanrader, contact verliep fijn! Dankjewel voor de mooie AsKetting
zo is mijn grote vriend toch altijd bij me 🐴💫❤️

16 de julho de 2024

Resposta da Juwelou

Dankjewel voor deze lieve review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ketting besteld voor mijn moeder

Ketting besteld voor mijn moeder. Met hierop vingerafdrukken van mij en mijn zusje. Deze was enorm mooi, snel geleverd en uniek! Mijn moeder was er super blij mee.

16 de julho de 2024

Resposta da Juwelou

Dankjewel voor de mooie review!

Prachtige hanger assierraad

Prachtig as-sierraad (hanger) ontvangen
Zeer vlotte en goede communicatie

13 de junho de 2024

Resposta da Juwelou

Dankjewel voor deze lieve review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je wordt heel goed geholpen

Je wordt heel goed geholpen. Ze geeft met alle plezier de uitleg die je nodig hebt. Ik had het juweel ook vrij snel en het was heel mooi en verzorgd toegestuurd.

25 de junho de 2024

Resposta da Juwelou

Dankjewel voor deze mooie review! -Milou