Første gang med et billån. Ansøgningen gik stærkt og gnidningsfrit, kommunikation var klar og dokumenter var så overskuelige som de nu kan være og pengene kom i god tid. Kan anbefales.

Veja o que dizem as avaliações
Imødekommende og venlig... En stor ros til alle jeg talte med. Min økonomi og bilens pris på 85.000,- kunne sagtens bære at anhængertræk og undervognsbehandling OG et Thule cykelophæng, sammenlagt... Ver mais
A empresa respondeu
Låne processen til billån foregik let og hurtigt on-line og bekræftelse kom samme dag i E-boks. Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jyske Finans. Kundeservicen har været venlig, professionel og hjælpsom hele vejen igennem. Jeg fik hurtige svar på mine spørgsmål, og hele processen var enkel... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.
Informações de contato
Kastaniehøjvej 2, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- 89 89 42 10
- info@jyskefinans.dk
- www.jyskefinans.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget hurtig behandling af ansøgningen…
Meget hurtig behandling af ansøgningen om billån og fuldstændig problemløs oplevelse.

Super god oplevelse med Jyske Finans
Super god oplevelse med Jyske Finans, meget behjælpelige og rigtig hurtig respons tid! Tusind tak Jyske finans!

Resposta da Jyske Finans
Søde og hjælpsom når man ringer en…
Søde og hjælpsom når man ringer en positiv oplevelse

Resposta da Jyske Finans
Nemt og hurtigt billån med fornuftige…
Nemt og hurtigt billån med fornuftige renter

Resposta da Jyske Finans
Først og fremmest et godt produkt
Først og fremmest et godt produkt. Processen var derudover nem og hurtig.

Super kundeservice
Dejlig nemt at ansøge om billån online.
Skulle opsige et billån. Hvor jeg havde gjort noget forkert. Ringe til Kundeservice. Ingen ventetid. Fik løst dette lille problem i løbet af et par minutter.

Resposta da Jyske Finans
Utrolig nem og smidig proces
Utrolig nem og smidig proces. Virkelig en god oplevelse.

Fremragende service
Fremragende service
Utrolig nem ansøgningsproces, og de medarbejdere jeg har været i kontakt med har været kompetente og service mindede. Intet at udsætte på det.

Nemt hurtig og effektiv
Nemt hurtig og effektiv.
Da først alle dokumenter var indsendt gik det hurtigt. Kun 3 dage.

Resposta da Jyske Finans
det var en god oplevelse når man har…
det var en god oplevelse når man har sendt de relevante info gik der ikke lang tid før man havde sit svar på ansøgningen og da det viste sig at den ønskede bil var dyrere end opgivet var man straks klar med et svar om at den ønskede pris også var ok

Resposta da Jyske Finans
Eneste bank som ville snakke med oss
Eneste bank som ville snakke med oss, når vi skulle flytte fra Norge til Danmark. Selv om det var en enkel sag for en bank, så blev det for vanskelig at håndtere for andre banker. Så kan bare anbefale Jyske bank.

Softwaren er håbløs
Softwaren er håbløs, kommunikationen omkring godkendelses trinene er dårlig. Der var ingen cpr validering, vi kom til at taste forkert cpr nummer, det gav meget bøvl, frem og tilbage.
Det var en dårlig oplevelse. Da alt var godtkendt kom pengene omgående.

Fin og nem proces
Fin og nem proces. Vi følte os godt orienteret og fik hurtigt svar på de spørgsmål vi havde.

Resposta da Jyske Finans
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.