Banner for Jyske Finans

Jyske Finans Avaliações

1.590
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første gang med et billån. Ansøgningen gik stærkt og gnidningsfrit, kommunikation var klar og dokumenter var så overskuelige som de nu kan være og pengene kom i god tid. Kan anbefales.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Imødekommende og venlig... En stor ros til alle jeg talte med. Min økonomi og bilens pris på 85.000,- kunne sagtens bære at anhængertræk og undervognsbehandling OG et Thule cykelophæng, sammenlagt... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Låne processen til billån foregik let og hurtigt on-line og bekræftelse kom samme dag i E-boks. Noget af kommunikationen f.eks. tilmelding til betalingsservice kom på sms. Jeg følte mig usikker på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jyske Finans. Kundeservicen har været venlig, professionel og hjælpsom hele vejen igennem. Jeg fik hurtige svar på mine spørgsmål, og hele processen var enkel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Leasing de Carros
  2. Financiamento e Empréstimo de Carros

Escrito pela empresa

Hos Jyske Finans vil vi inspirere dig til at investere i din virksomhed. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel for din virksomhed – ikke blot som rådgiver, men også som proaktiv sparringspartner.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.590)

252 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bil lån

Jeg fik god behandling og hurtig fik jeg pengene til min nye bil

Hej Dorte

Mange tak for din anmeldelse og fine ord. Vi er rigtig glade for, at du synes godt om processen og fik god behandlingen af vores dygtige medarbejdere. En hurtig og nem proces er en stor del af det, vi gerne vil give vores kunder. Tak for at dele din gode oplevelse med os.

Vi håber, du vil nyde din nye bil.

Super god oplevelse

Nem kommunikation og hjælp

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din gode oplevelse med os. Vi sætter rigtig stor pris på, at du synes godt om vores kommunikation samt den hjælp, vi tilbyder. Vi håber, du bliver rigtig glad for din bil!

Super hurtig

Super hurtig, lige som det skal være 😊

Hej Nikolaj

Tusind tak for din anmeldelse og søde ord! Det er så skønt at læse, at du har haft en så god oplevelse, og at alt har været præcis som du ønskede. Mange tak for at dele det med os.

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse, og for at du deler din positive oplevelse med os. Hvor er vi glade for, at du synes godt om vores hurtige behandling. Vi håber, du vil nyde din bil.

Hurtig og god behandling

Hurtig og behandling

3 de março de 2026

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse. Det er så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og har fået god og hurtig behandling. Tak for at dele det med os!

Vi håber, du bliver glad for bilen.

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt
Og når man skal i kontakt med nogen kommer man hurtigt igennem til kompetent og sødt personale

23 de janeiro de 2026

Hej Siemeon

Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at din oplevelse hos os har været nem og overskuelig. Det er netop det, vi ønsker at give vores kunder og det, som vi hver dag arbejder for.

Vi håber, du bliver glad for din bil.

God service og information

Jeg finansierer nu min tredje bil hos Jyske Finans og har været rigtig glad for alle tre finansieringer. Nemt og overskueligt at se hvad ens gæld er på, rentesats osv. Når man ringer og har spørgsmål, har jeg aldrig oplevet de ikke kunne svare mig. De tager desuden telefonen hurtigt og er ekstremt venlige og serviceminded, uanset hvem man får fat på!. Jeg fik hurtigt og nemt godkendt mine lån alle tre gange uden problemer. Jeg anbefaler klart dette finansieringsselskab. Renterne er i øvrigt nogen af de laveste på billån!

Tak for Jer!

30 de janeiro de 2026

Hej Katja

Tusind tak for din anmeldelse og flotte ord. Vi er simpelthen så glade for, at du flere gange har benyttet dig af os som selskab og har haft en god oplevelse hver gang. Det betyder meget for os at vide, at du synes godt om vores service og dygtige medarbejdere. At du også vil anbefale os til andre, er vi rigtig taknemmelige for!

Vi håber, at du vil nyde din nye bil.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig og nemt behandling af sagen

Hurtig og nemt behandling af sagen, nemt at komme i kontakt med, kompetente og søde medarbejdere

27 de fevereiro de 2026

Hej Gerald

Tusind tak for din anmeldelse og flotte ord. Hvor er vi glade for, at du har haft en så god oplevelse, både med processen og vores dygtige medarbejdere. Det varmer!

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Hej Villy

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse. Vi håber, du bliver glad for din bil.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, det var dem som hade den bedste åop, af alle dem jeg undersøgte, før jeg skulle bruge lånet til min nye bil.
Nemt at søge og forløbet hurtigt og smertefrit.

Hej Flemming

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er så skønt at høre, at du synes godt om hele processen og vores serviceniveau. Vi er rigtig taknemmelige for, at du vil anbefale os til andre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good information and very fast.

Hi Paul

Thank you for your review! We are thrilled to hear that you had a positive experience with our service. We hope you’ll be happy with the car.

Best regards

God oplevelse hjælpsomme og støttende

God oplevelse hjælpsomme og støttende

Hej Falke

Mange tak for din fine anmeldelse og søde ord. Vi er rigtig glade for, at du deler din gode oplevelse med os. Vi håber, du vil nyde din bil.

Hurtig reaktionstid *****

Hurtig reaktionstid, afklaring inden for 30 min = god proces :-)

24 de fevereiro de 2026

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og synes godt om vores proces. Vi håber, du bliver glad for bilen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jyske finans ett oseriöst leasingbolag som mjölkar sina kunder på pengar.

"Bilfirma": Var tydligare till andra kunder hur hårt bilen granskas vid inlämning, Små stenskott var inga problem enligt er och ni tycker själva att denna borde strukits. Meddela gärna att kontroll sker i en annan stad 8 mil bort samt av en tidigare anmäld kedja av bilinspektionen (DEKRA)
DEKRA: Oseriösa och ljuger kunden rakt upp i ansiktet. Hade vi fått info om pyttelitet stenskott kunde jag tagit detta via vår försäkring och de hade aldrig accepterat anmärkning detta lilla stenskott
Jyske Finans: 2-3mm stenskott som skada efter 2år på vägen. Kommer lagas med lackstift och poleras, det hade jag fixat om jag visste att ni var så petiga.
Tyvärr så slutar vår första leasing med att vi aldrig vill ha med Jyske Finans att göra igen. Detta går tyvärr ut över Opel samt lokala bilfirman.

16 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej David

Det var tråkigt att höra att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.

Vid återlämning av leasingbilar följer vi alltid de gällande riktlinjerna och villkoren för returer. Inspektionen utförs av en oberoende tredjepart med certifierade inspektörer, och de skador som dokumenteras vid inspektionen ligger till grund för den fakturering som sker.

Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller önskar ytterligare information.

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Vänliga hälsningar

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for at høre, at du har haft den helt optimale oplevelse hos os - Mange tak for at dele det med os!

Vi håber, du vil nyde din bil!

Bil lån

Helt igennem hurtigt og let. Behageligt.

19 de fevereiro de 2026

Hej Jytte

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du deler din gode oplevelse med os. Hurtigt, let og behageligt er tre ord, som vi er meget taknemmelige for at blive forbundet med.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din bil.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt og ubesværet søde medarbejdere der…

Nemt og ubesværet søde medarbejdere der yder en super service

18 de fevereiro de 2026

Hej Morten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Vores medarbejdere gør altid deres ypperste for at give den bedste oplevelse, så det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi håber, du vil nyde din bil.

Hurtig behandling af bilkøb

Hurtig behandling af bilkøb
Venlig og imødekommende personale.

6 de fevereiro de 2026

Hej Bøje

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord! Det er skønt at høre, at du har oplevet hurtig behandling og imødekommende personale. Vi er rigtig glade for, at du deler din gode oplevelse med os og håber, du bliver glad for din bil.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig svartid og god service

11 de fevereiro de 2026

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er vi glade for, at din oplevelse har været god, både i forhold til hurtig svartid og en god service. Vi håber, at du vil nyde din bil!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget hurtig og meget professionel…

Meget hurtig og meget professionel indsats. En mindre fejl blev meget hurtigt rettet. Super service

9 de fevereiro de 2026

Hej Dan

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord. Det er så skønt at vide, at du synes godt om vores indsats og service. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig, da der opstod en fejl. Vi håber, at du vil nyde bilen!

Jyske Finans

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais