Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan kun anbefale butikken. Hurtig shipment og virkelig god kundeservice. Handler der helt sikkert igen en anden gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har handlat hos Kaffebrus flera gånger och allt har fungerat som det skulle. Jag upptäckte dock, efter 1/2 år, att en produkt inte funkade 100% som det borde (en timelapsefunktion på en slider som i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabba svar, snabba leveranser & mycket ljus för pengarna. Jag köpte fast studiobelysning för att höja den grafiska nivån till mitt företag vassaste.com och Kaffebrus levererade. Snabbt svar på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verkligen bra butik som jag handlat en hel del prylar från genom åren. Utbudet är brett och med bra priser. När jag bodde utanför Ystad var det smidigt att kunna hämta varorna en kort stund efter best... Ver mais

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

25 avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Tog bort negativa omdömen på deras sida

Köpte en rad olika studiotillbehör för att sätta upp en hemmastudio, bla belysnings kit, akustikplattor, metall klämmor, bakgrundsupphängning med expander osv. Lämnade bra positiv omdömen på alla produkter utom två. Dom två negativa tog dom bort haha..

20 de abril de 2020
logotipo da Kaffebrus

Resposta da Kaffebrus

Hej Andreas! Tack för din feedback! När det gäller negativa omdömen så tittar vi på om det är en engångsföreteelse eller om det är ett återkommande problem med produkten. Om det är återkommande så försöker vi reda ut var i ledet problemet uppstått för att lösa det eller i värsta fall tar vi bort produkten ur sortimentet. Om det är en engångsföreteelse så handlar det om en reklamation där vi byter ut varan åt kunden. I detta fall handlade det snarare om ett reklamationsärende som gick att lösa enkelt.

Snabba svar, leveranser & prisvärt

Snabba svar, snabba leveranser & mycket ljus för pengarna.

Snabbt svar på frågor, snabb leverans och rysligt mycket ljus för pengarna. Rekommenderas.

2 de dezembro de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse

Bestilte 2 cold-shoe til mine flash.
Billedet på hjemmesiden var af en Stroboframe Cold-shoe i metal.
Modtog 2 stk. i hård plastic i rigtig dårlig kvalitet.
Ved påtale fik jeg dem byttet til 2 stk. i metal.
I disse var gevindet i bunden ikke skåret rigtigt, det måtte jeg selv skære op for at kunne benytte dem.
Langsom eller ingen respons fra deres kundeservice.
Handler der ikke igen.

5 de maio de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prompte respons + levering! Kan varmt anbefales!

Jeg købte en Focus Shifter igennem Kaffebrus.com. Alt gik nemt, lige fra navigering på hjemmesiden, betaling for varen, samt levering på adressen.
Ingen fragt omkostninger til Danmark, hvilket var endnu et plus for at jeg besluttede mig for at købe fra Kaffebrus.
Alt i alt en god oplevelse. Jeg handler der gerne igen, og anbefaler gerne siden til venner og bekendte.

18 de fevereiro de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.