Helt perfekt oplevelse, med personlig håndskrevet kort, som omtaler min specifikke kommentar til min bestilling - Det var ren luksus at åbne ☺️ alt var SÅ omhyggeligt pakket ind! Jeg havde tidli... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Utrolig god oplevelse! Min ordre blev sendt super hurtigt! Jeg havde bestilt 4 vandglas, hvor den ene havde fabriksfejl som ikke kan ses medmindre men bruger glasset. Jeg kontaktede KAiKU og et par ti... Ver mais
Flot og bekvem hjemmeside og super hurtig levering. Modtog en fin hilsen sammen med min vare - meget behageligt.
Detalhes da empresa
- Loja de artigos domésticos
- Loja de Móveis para Quartos
- Loja de Souvenirs
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de móveis para sala de estar
- Loja
Escrito pela empresa
Bag KAiKU designbutik står Dorte og et team af dedikerede medarbejdere. KAiKU er en webshop og butik, som har glædet kunder med lækre nordiske design-varer siden 2007. Vi var i Strædet KBH igennem 9 år indtil 2015 - hvor lokalerne blev for små. KAiKU åbnede i 2014 derfor en 300 m2 stor, rå butik i Brabrand ved Århus. KAiKU elsker den nordiske stemning med træ, let minimalisme, det rene look, kernelæder, skind og grafiske billeder. Vi glæder os til at møde dig derude. Enten på www.KAiKU.dk eller i butikken, hvor du skal være meget velkommen til at komme forbi. Vi har åbent i butikken lige udenfor Aarhus alle hverdage 10-17.30, lørdage 10-15 - og online kan du jo shoppe døgnet rundt. Du er også velkommen til at hente dine online-køb her hos os. Mvh Dorte, indehaver af KAiKU
Informações de contato
Langdalsvej 46, 8220, Brabrand, Dinamarca
- 33111907
- info@kaiku.dk
- www.kaiku.dk
Super service 👍
Fin hjemmeside og hurtig levering
Flot og bekvem hjemmeside og super…
Meget hurtig levering og særdeles…
Meget hurtig levering og særdeles venlig betjening.
Høj serviceniveau samt levering
Høj serviceniveau samt levering, har lige modtaget en taske fra o my bag og så skaffer de pungen hjem der matcher selvom de ikke sælger pungen vanligt FANTASTISK
Hurtig levering og alt ok
Super vejledning og service
Super vejledning og service - tak for det fine håndskrevne kort.
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Gode produkter til gode priser. Tak.
Ps. Tak for det søde håndskrevne kort. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Fin og hurtig levering
Effektivt
Effektivt, nærværende, og tænk hvor glad man kan blive for et postkort :) Jeg er superglad for min lækre nye taske.
Helt perfekt oplevelse
Jeg havde tidligere købt samme ler-genstand fra Ellos som kom frem fuldstændig smadret - derfor prøvede jeg lykken hos KAIKU, og hold nu op en verden til forskel, alt kom frem i perfekt stand 🥰
Jeg glæder mig til at komme igen, næste gang jeg mangler noget til hjemmet 😊
Virkelig go service ved Kaiku og sød og…
Virkelig go service ved Kaiku og sød og imødekommende personale.
Masser af lækre varer - både tøj, smykker, brugskunst, mm.
Flot butik med sans for detaljer.
Hurtig og fin service og det fineste…
Hurtig og fin service og det fineste krus som levede helt op til forventningerne 🤩🤩
Og også hyggeligt med et håndskrevet kort der fulgte med
Kan kun sige at jeg er fuldt tilfreds 👍
Hurtig levering. Flot og godt beskyttet indpakning. Sød personlig note og god service
Jeg købte 3 GOTS-cerftificerede…
Jeg købte 3 GOTS-cerftificerede sengesæt af KAiKUs eget mærke. De kom hurtigt, og de viste sig at være det lækreste sengetøj, jeg nogensinde har oplevet. Det er ikke sidste gang, jeg handler der. Deres andre varer ser også lækre ud, og med tanke på, hvor fantastisk sengetøjet viste sig at være, vil jeg klart købe mere fra deres butik!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.