kaufmann.dk Avaliações 15.532

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hjemmesiden er overskuelig, varen kom hurtigt frem og dejligt med let afhentning i forretningen i stor centre nord i Århus , som altid en meget stor fornøjelse at handle i,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter at have handlet på Kaufmann's hjemmeside måtte jeg konstatere, at de bukser, jeg havde bestilt, var for små. Jeg rettede telefonisk kontakt til den fysiske butik i Esbjerg, hvor jeg på absolut b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Let og hurtigt - nemt at finde den korrekte størrelse efter anvisninger, hvor man skal måle - passede perfekt til sønnerne. Bestilt lørdag aften, var til afhentning mandag middag. Men… nyder nu at ko... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de moda masculina

Sobre kaufmann.dk

Escrito pela empresa

KAUFMANN.dk er del af KAUFMANN-kæden, som har 18 butikker i hele landet. KAUFMANN er Danmarks førende herretøjskæde med det største udvalg af kendte kvalitetsmærker som Polo Ralph Lauren, BOSS, C.P. Company, Lacoste, Parajumpers, Sand, Tommy Hilfiger og mange flere. Hos KAUFMANN.dk sætter vi en ære i at yde en god, personlig service, så du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.

kaufmann.dk kundeservice

Escrito pela empresa

GRATIS LEVERING ved køb over kr. 499,-.
- Når du handler på kaufmann.dk, er der GRATIS LEVERING til en pakkeshop på alle køb over kr. 499,- i Danmark.
Byt eller returnere i alle KAUFMANN butikker
- Alle varer købt på kaufmann.dk kan byttes og returneres i alle landets KAUFMANN butikker. Medbring blot bon.
Hurtig levering - 1-2 hverdage
- Vi leverer inden for 1-2 hverdage. Bliver vi forsinket, får du selvfølgelig besked.
Nemt at bytte varer
- Det er nemt for dig at bytte dine varer. Vi sender en returseddel med din pakke. Udfyld den og send den sammen med dine varer. Så klarer vi resten.
Fuld returret i 14 dage
- Du kan i op til 14 dage fra du modtager dine varer, sende dem retur og få alle dine penge tilbage, hvis du ikke ønsker varerne alligevel.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todos os idiomas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig oplevelse og ubehøvlet betjening

Min far og jeg besøgte Kaufmann i Waves i går, men vi gik derfra med en rigtig dårlig smag i munden. Vi kiggede på en trøje, da en mandlig ekspedient henvendte sig – desværre ikke for at hjælpe, men på en meget uhøflig og ubehagelig måde. Da jeg efterspurgte en str. XL, pegede han blot mod en anden hylde og gik sin vej. Det viste sig, at den trøje, vi kiggede på, slet ikke var der, hvor han pegede, og da jeg spurgte igen, fik jeg blot et kort svar om, at den havde de ikke. Jeg forsøgte at få øjenkontakt med den kvindelige ekspedient, men blev blot mødt med et nedladende smil. Vi følte os overhovedet ikke velkomne og lægger ikke vores penge her igen.

18 de março de 2026

Hej.

Tak for din anmeldelse, samt den mail du har skrevet til vores kundeservice.

Jeg er ked af at høre hvis ikke dig og din far er blevet set og hjulpet ude i vores butik, det er bestemt ikke det indtryk vi ønsker at efterlade vores kunder.

Jeg sender din anmeldelse videre til rette vedkommende i vores firma med det samme, så kigger de på sagen. I den forbindelse må du meget gerne svare på den mail jeg har sendt til dig hvis du har lyst, så vi har dine kontakt oplysninger.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

A FUIR

A FUIR ! Après un retour de colis, un mois après je n'avais toujours pas le remboursement... alors que les conditions générales stipulant un remboursement dans les 10 jours.
Le pire est qu'ils ont cherché par tous les moyens à me rendre responsable de la situation pour ne pas me rembourser : faire valoir le dépassement du délai de rétractation puis affirmer que j'avais reçu ma commande.... bref, j'ai dû aller jusqu'à leur dire que j'irai déposer une plainte pour que finalement ils admettent avoir bien reçu le colis en retour et enfin procéder au remboursement !! Une honte. Pas professionnel du tout.

16 de março de 2026

Gavekort

Jeg havde nogle problemer med at finde ud af at købe et gavekort (jeg bor i USA). Jeg sendte en mail til Kaufmann, og Rasmus svarede meget hurtigt og løste mit problem. Jeg var meget imponeret over, hvor hurtigt det hele blev klaret.

3 de março de 2026

En fornøjelse

Nemt at bestille og en supergod oplevelse, da jeg hentede mine to blazere i hillerød butikken.
Det er en fornøjelse at handle i Kaufmann i Hillerød

4 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det fint og funger

Den tog langt tid om at komme men ellers er alt godt

3 de março de 2026

Hej Jeppe.

Tak for din anmeldelse, jeg er ked af hvis din pakke har været længere undervejs end de angivet 1-2 hverdage inde på hjemmeside.

Ud fra de oplysninger du har opgivet her, så kan jeg desværre ikke finde frem til hvilken ordre det drejer sig, så skulle du have lyst til at uddybe din henvendelse eller skulle du have spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - Så hjælper vi gerne :)
Ellers så er jeg glad for at læse alt andet er i orden, det sætter vi pris på.

Du ønskes en god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt et par bukser i…

Jeg har bestilt et par bukser i størrelse 52 og for at vide at man kan også få dem i 54 hvis de var små og så ringer man derude og får at vide at det er helt ude gud

4 de março de 2026

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse, jeg er ked af at læse at ovenstående er konklusionen på dit køb.

Varen du har købt, var desværre blevet udsolgt i mellemtiden i nummeret større, og derfor har den været udsolgt på det givende tidspunkt du kontaktede vores butik omkring en ombytning.

Hvis du vil være sikker på at en bestemt størrelse er tilgængelig er du altid velkommen til at kontakte vores butikker, så kan de ligge varen til side til dig. Er varen udsolgt i butikken, vil de også meget gerne bestille varen hjem, hvis muligt.
Jeg er ked af det ønsket størrelse ikke er tilgængelig i øjeblikket, men håber dog du finder noget andet der kan bruges.
Du ønskes en god dag.
De bedste hilser Rasmus, www.kaufmann.dk

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Min trøje blev sendt i en pose

Min trøje blev sendt i en pose, og denne var desværre blevet skåret op enten før eller under levering, som havde resulteret i en skade på trøjen. Efter at have nulleret strikken lidt, var skade næste usynlige, og super ærgerligt alligevel, men om skade på posen var der før afsendelse er jo svært at svare på.

Levering var dejlig hurtig, og var her dagen efter bestilling. Derudover har der også altid været god betjening i kaufmans butikker (har kun været på strøget), det er desværre synd de tynder ud i klassisk tøj, frem for streetwear

1 de março de 2026

Hej igen Nicolai,
Tak for din anmeldelse, samt en behagelig samtale i telefonen.
Jeg beklager mange gange du har modtaget en vare der ikke er tilfredsstillende, men glad trods alt for at vi/du kom frem til en løsning. Du er som aftalt altid velkommen til at rette henvendelse til vores kundeservice hvis der skulle være yderligere spørgsmål hertil :)
Du ønskes en god dag herfra.
De bedste hilsner Rasmus, www.kaufmann.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais