Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været der en del gange nu, især til frokost i weekenden, der er ikke særlig mange mennesker og man får sin mad hurtigt. Prisen er god 228kr (frokost) og maden smager fantastisk. Mit absolute... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ventetiden både på at blive taget imod nede ved bordet, den første bestilling og at få maden var i aften under al kritik. Vi ventede i næsten 50 minutter på første omgang mad, og derefter 30 minutter,... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kawasaki Sushi Frederiksværk. Ny Sushi restaurant yaay, hvilket er godt da der ikke er nogle gode restauranter, der er noget værd her i Frederiksværk og slet ikke sushi. Glæden ved at støtt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi spiste familiemiddag børn og voksne. Det er 2. gang vi spiser der. Det var igen super lækkert, frisk og smagsfuldt sushi. Betjeningen var meget venlige og imødekommende. Børnene hyggede sig g... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2,9

Todas as avaliações

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var der i forgårs med min kæreste og to…

Var der i forgårs med min kæreste og to børn. Sød personale, enormt service minded. Sushien var god, rigtig god. Gode proportioner af råvarer. Risen var ikke over- eller under-kogt. Det eneste vi havde af "klage" var tempura rejerne. Hvilket er min favorit. De var liiiii crispy nok. For meget dej eller tid i frituren. Så det føltes mere som en brød pind 😅
Men anden var saftig. Udvalget var godt (men lær nu at lave hosomaki med laks og avocado. Det er altså bare godt som en snack!! ;)
Absolut ikke sidste gang vi kommer her.
Og en vigtig detalje, der er plads mellem bordene, så man ikke sidder som sild i en tønde!!

10 de fevereiro de 2025

I Taarup center Odense

I Taarup center Odense

For det første ventede vi i over 30 min, bare på vores forretter. anretningen af sushien er heller ikke særlig pæn, mange af stykkerne var ved at sprække af fyld. Udover det var sushien nærmest bare smidt på tallerkene, og dumplings og kyllingespydene blev serveret i et fad som lignede noget fra en tag selv buffet. Udover det fandt min kæreste et hår i sin sushi. Jeg har spist der to gange nu, med over et års mellemrum, og det er ligeså dårligt begge gangene. Jeg spiser der aldrig nogensinde igen.

1 de setembro de 2024

Tarup center

Jeg var på restauranten i Tarup center til frokost og det er første og sidste gang.
Havde en virkelig dårlig oplevelse af både service og mad.
I havde ingen vegetariske retter og kunne som udgangspunkt heller ikke tilbyde et alternativ- kunne med nød og næppe lave en nudelret uden kylling. Ved servering som i øvrigt blev serveret 15 min før de andres kunne jeg konstatere at kyllingen bare var blevet fjernet fra retten (kylling rester lå i nudlerne). Ved henvendelse til personalet blev der blot trukket på skuldrene.
Ydermere fik jeg lov til at betale fuld pris!
Efterfølgende har jeg 3 gange skrevet til stedet som vil forsøge at gøre det bedre!!!

8 de janeiro de 2025

Kawasaki Frederiksværk - Sushi take away til nytår

Jeg havde bestilt en sushi menu til afhentning kl 17.30 31/12-24. Det var perfekt og passede lige med at jeg kunne nå frem og tilbage til kongens nytårstale.
Men da jeg stod foran døren til restauranten med min lille søn på 1 år på armen, kunne jeg hurtigt konstatere at noget var helt galt. Der stod mennesker i kø helt ud igennem døren og ud foran restauranten.

Da jeg nåede indenfor talte jeg med de andre i køen og det viste sig at ingen bestillinger var lavet på forhånd på trods af at man kunne bestille afhentning til et specifikt tidspunkt. Flere andre i køen havde stået og ventet i både halve og hele timer.

Bestillingerne blev taget imod én ad gangen og blev lavet imens man ventede. Det resulterede i jeg først fik min mad 18.30, gik glip af nytårstalen og virkelig skulle være kreativ for at underholde min søn i den lange ventetid.
Dvs. 1 times ventetid på afhentning af mad, som andre steder jeg har hentet sushi har taget ca. 30 sekunder.

Kompensationen var jeg måske ikke så imponeret over - en håndfuld slikkepinde fra disken med i nettet med sushi.

Hvad der var gået galt ved jeg ikke, men en noget træls oplevelse på årets sidste dag.

For at slutte af med noget positivt. Sushien var lækker, smagte godt og var flot lavet - fuldstændig på niveau med hvad jeg havde forventet.

31 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Misvisende gavekort samt lang ventetid

I Taarup center, Odense

Vi ventede 45 min bare på forret
Havde også fået et gavekort fra da deres butik var ny, og medarbejderen præsenteret det som et gavekort. Dog stod det med meget småt at det gavekort var ikke på 500 for en gang, men at det var rabat på 20 pr. Gang man kom.Man kan ikke sige så meget når det stod på kortet, men når man spørger en medarbejder om hvordan det fungerede og de taler om det som om det er et gavekort på 500 kr samt sætningen med pr. 20 kr rabat var formuleret dårligt, og de undlader at fortælle hvordan det “gavekort” fungerede, så synes jeg det personligt selv er dårlig stil at stille det op på den måde. Især også da vi så havde spist med tanke om vi havde et gavekort på 500 og vi så endte med at skulle betale 600 kr, ( og det var endda med 20 kr rabat) så kunne tjeneren sagtens fortælle hvordan det fungerede samt at selv medarbejderen synes det var et latterligt gavekort og de selv blev chokeret over hvordan det fungerede. Jeg spiser personligt selv aldrig derinde igen.

2 de novembro de 2024

Kawasaki Sushi Frederiksværk.

Kawasaki Sushi Frederiksværk.

Glæden ved at støtte lokalt, besøger vi restauranten hver uge og lægger mange penge.

Men, kvaliteten falder hurtigt, samt betjeningen, som ikke taler eller forstår Dansk. De serverer for gammelt mad som stinker og vi modtager sushi er ringe og sjusket udført. Bliver lovet nedsat pris efterfølgende - men de holder ikke hvad de lover!

Heldigvis er der mange andre sushi steder, med samme koncept :)

6 de outubro de 2024

Vi var i Tarup Center 26.10.24

Vi var i Tarup Center 26.10.24 - og det var den bedste sushi vi har fået til dato. Frisk, lækker, masser, smuk og hyggelig restaurant. Super sød betjening. De gør det godt! Vi bor i området og vil være faste kunder fremover. Ses!:)

26 de outubro de 2024

Super god mad

Super god mad, et af de bedste sushi-steder i Odense! Total i orden pris og betjening. Kæmpe anbefaling herfra :)

13 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skulle prøve Take Away fra den ny åbent…

Skulle prøve Take Away fra den ny åbent i Frederiksværk, Trist kedeligt, og tørt, laksen smagte alt for meget af fisk hvilket ikke er godt, stykkerne med det som skulle være de varme tempur rejer var koldt og knast tørt .. Så det prøvet, og vi holder os Fremover til Susuki Sushi det sku helt anden og bedre kvalitet 🍱

6 de setembro de 2024

Frederiksværks nye hyggested

Frederiksværk
Dejligt personale, nem bestilling af ad libitum på iPads, hyggelig stemning.
Hyggeligt til far, mor og datter hygge.
Kombineret med en fornuftig pris, gør det til et sted, der skal besøges igen.

16 de agosto de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helt vildt god mad MEN!

Helt vildt god mad! Men at få en flaske øl uden kapsel er taget af… come on…
Tjenere er slet ikke sat ind i tingene, glemmer det halve mand bestiller, lidt øv når maden ellers er helt vildt god…

4 de agosto de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God mad, dog små ændringer

Vi kede af hvordan vores besøg afsluttede. Mega god mad det skal de have og super søde piger der serverer. Når vi så er mættede og kommer op for at bede om regningen og er villige til at betale for de restende stykker (ca. 19 stk), spurgte vi pænt om vi måtte få de restende stykker med når vi alligevel betalte for afgiften. Dette var ikke aktuelt. Den mandlige tjener, der snakkede dårlig dansk, sagde vi ikke måtte få resten af vores med hjem pga det adlibitum. Så mit gode råd er, til de priser så spis hvad i kan og et råd til dem, knæksugerør og børnevenlige spisepinde til børnene.

2 de agosto de 2024

Kvalitets-sushi

Vi besøgte idag denne sushi-restaurant og var meget tilfredse! Stedet er hyggeligt med en stor terrasse og en dejlig udsigt over en lille flod. Menuen er varieret og imponerende. Alle retter var virkelig friske og velsmagende. Selvom man nogle gange skal vente lidt, når der er mange gæster, er det ventetiden værd. Jeg anbefaler varmt denne restaurant til alle, der elsker kvalitets-sushi og en behagelig atmosfære.

24 de julho de 2024

Byens lækreste sushi

Kawasaki Sushi laver simpelthen den lækreste sushi.
Her er ikke sparet på noget og råvarerne er af god kvalitet.
Vi har både spist i restauranten og prøvet flere af deres takeaway menuer, og hver gang har det været en fornøjelse.
De største anbefalinger herfra!

30 de dezembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais