Levering was veel te laat vanwege leveringsproblemen, hier alleen een paar extra punten voor gekregen. Jammer dat er niet een klein extraatje bij zit. Verder goede producten die doen wat ze moeten doe... Ver mais
Top shake, lekker smaak en ook heerlijk om half warm te drinken. Levering was ook snel. Waar ik wel moeite mee heb is de verpakking. In de containers zitten ongeveer 21 porties, dus als je het da... Ver mais
Zeer tevreden! Na lang zoeken kwam ik uit op keton1 voor een nieuwe bloedmeter. Niet alleen een voordelige prijs integenstelling tot andere fabrikanten, is keton1 zeer toegankelijk en menselijk in hu... Ver mais
Sinds een paar maanden gestart met een ketogeen dieet. Via Instagram terecht gekomen bij Keton1 en diverse producten besteld, omdat het voor mij nieuw was, contact gezocht met de klantenservice met wa... Ver mais
Keton1 produceert hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen en testproducten voor het ketogeen (keto), koolhydraatarm en andere (sport)voedingspatronen.
Boxtel, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Snelle levering van topproducten. De energy coffee geef ik een 9 qua smaak aangezien het ook op basis van groen thee is. Ga dat maar naar een koffiesmaak omtoveren. Ik drink het of voor óf na het sporten.
Collageen is natuurlijk altijd goed!

Resposta da Keton1
Goede en snelle service. Ik had mijn bestelling met een onvolledig adres doorgegeven. Dezelfde avond kreeg ik nog een mail dat het adres was aangepast. Daarna was de bestelling binnen 1 dag bij mij. Top!
Snelle levering, goed product en een uitstekende klantenservice
Het product werd niet geleverd en om die reden had ik slechte recensie achtergelaten. Zij hebben direct contact met mij opgenomen om te kijken naar een oplossing. Achteraf lag het aan de bezorgdienst en wordt het product nogmaals toegezonden. Erg fijn dat ze zoveel waarde hechten aan ontevredenheid van klanten.

Resposta da Keton1
Super bedrijf. Snelle levering.
Persoonlijk vind ik het vrij duurr, maar ik denk wel dat het prijs/kwaliteit zeker in evenwicht is.
Alleen het puntensysteem en het terugvinden van de factuur, vind ik vrij onduidelijk.
In het algemeen vind ik dat de website overzichtelijker en duidelijker zou kunnen.

Resposta da Keton1
Het merk Keton1 staat voor super goede kwaliteit. Service is 💯% top. Leveringen zijn snel en goed. EN ze zijn tegen verspilling 💚.
I🫶 Keton1❣️

Resposta da Keton1
De elektrolyten zijn een aanrader. Ik gebruik ze in mijn vast smorgens. Krijg er weer volop energie van. Ook de gratis verzending vind ik netjes.

Resposta da Keton1
Fijne website: Ruime keuze, groot assortiment, makkelijk zoeken, veel informatie, overzichtelijk. Bestelling kwam volgende dag al binnen.
Super service van Keton1. Vijf sterren dik verdiend