Keton1 Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering was veel te laat vanwege leveringsproblemen, hier alleen een paar extra punten voor gekregen. Jammer dat er niet een klein extraatje bij zit. Verder goede producten die doen wat ze moeten doe... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top shake, lekker smaak en ook heerlijk om half warm te drinken. Levering was ook snel. Waar ik wel moeite mee heb is de verpakking. In de containers zitten ongeveer 21 porties, dus als je het da... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden! Na lang zoeken kwam ik uit op keton1 voor een nieuwe bloedmeter. Niet alleen een voordelige prijs integenstelling tot andere fabrikanten, is keton1 zeer toegankelijk en menselijk in hu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Keton1 produceert hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen en testproducten voor het ketogeen (keto), koolhydraatarm en andere (sport)voedingspatronen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

550 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

19 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Geen vraag is teveel

Sinds een paar maanden gestart met een ketogeen dieet. Via Instagram terecht gekomen bij Keton1 en diverse producten besteld, omdat het voor mij nieuw was, contact gezocht met de klantenservice met wat vragen en zo fijn geholpen! Gebruik inmiddels de MCT poeder, MCT olie(s), collageenpoeder, eiwitpoeder (ideaal om ketoproof brood van te maken!) en mijn favoriet de chocolade 👌

30 de janeiro de 2023
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Pure egg protein

De product dat ik kocht in uw site oploss zeer slecht in water of sap, het word een pasta en is niet meer te drinken. Over uw dienst ben ik tevreden. Ik zal dat product nooit meer kopen.

22 de dezembro de 2022

Beste Ramiro,

Wat vervelend dat het product niet goed oplost. Dit heeft te maken met het feit dat u puur eiwitpoeder heel goed moet mixen (liefst met een shake beker of mixer). Wanneer u meteen mixt na het toevoegen van water voorkomt u dit probleem.

Ik ga u hier nog even een bericht over sturen. Het is namelijk heel eenvoudig op te lossen. :)

Bas

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering goed product maar wel…

Snelle levering goed product maar wel erg duur

12 de dezembro de 2022

Beste mevrouw Swinkels,

Hartelijk dank voor uw review. We doen er alles aan om de prijzen zo toegankelijk mogelijk te houden. Helaas werkt inflatie dit soms een beetje tegen.

Prima!

Snel geleverd, goed verpakt en fijne producten

5 de dezembro de 2022

Beste jen,

Hartelijk dank voor deze mooie review.

Goed product

Goed product, geleverd volgens afspraak.

7 de dezembro de 2022

Beste Odette,

Hartelijk dank voor deze mooie review. heel graag tot een volgende keer.

Mooi product

10 de dezembro de 2022

Beste Joke,

Hartelijk dank voor deze mooie review. heel graag tot een volgende keer, geniet van het product.

MCT olie besteld

MCT olie besteld, helaas blijk het geleverde aantal niet te kloppen. Hier op contact met de klantservice gehad.
Het werd direct netjes gecorrigeerd en opgestuurd. Dit geeft de kracht aan van een goed bedrijf. Ook je sterke kant laten zien als het verkeerd loopt. Perfect afgehandeld en een perfect product! Ik ben vast klant :-)

27 de novembro de 2022

Beste,

Wat fijn om te horen dat het allemaal goed is opgelost. We doen ons uiterste best problemen te voorkomen en anders altijd goed op te lossen.

Top product die keto1 olies

Snelle levering en goed product, ik bestel al meerdere keren die keto1 olie, alle 3 de varianten. Ik gebruik ze voor een loaded coffee in de ochtend. Geeft me heel ochtend voldoende energie.

7 de novembro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals eerder al vermeld top content van…

Zoals eerder al vermeld top content van jullie. Ik had een bestelling gedaan maar door geen voorraad van een bepaald item moet ik levering kosten betalen , dag nadien was er terug voorraad en direct geholpen door jullie door geen extra kosten meer door gerekend te krijgen. Dus een dikke 5 sterren van mij 👍🏼

2 de novembro de 2022
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Met een beetje van mezelf en een beetje van...

Na twee maanden met (zeer) lage kh intake lukte het alsnog niet om in ketose te raken. Op advies van Ketogeen Instituut MCT olie en poeder bestelt. En een dag later waren de ketonen in mijn bloed al goed gestegen. Dus uiteindelijk met een beetje van mezelf en een beetje van de MCT... Blij mee! Ervaar het tot nu toe ook als een prettig product.

28 de outubro de 2022