Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået ordrebekræftelse, og pengene er reserveret på kortet. Har rykket for leverance på mail - intet svar. Til gengæld er jeg to gange blevet bedt om at vurdere købet, så nu får I altså fe... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem god biks. Havde et par ting jeg skulle bruge, hvor jeg havde fundet billigere alternativer. Ketshop var gode til at vejlede, hvorfor prisen var anderledes. Jeg fik mine vare hurtigt som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt var perfekt. Jeg har netop købt ved Ketshop af to omgange, og begge gange blev der leveret til pakkeshop dagen efter. Dette endda i sommerperioden, hvor der mange steder opleves nedsat ekspediti... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de equipamentos para tênis
  2. Loja de artigos esportivos

Escrito pela empresa

Ketshop er din specialbutik inden for ketcher-sport. Du finder al udstyr til både badminton, tennis, squash, padel & speedminton. Vi har de laveste priser på markedet og er kendt for vores ekstremt gode service og hurtige levering. Søger du hjælp, er du altid velkommen til at give os et ring eller sende en mail - vi er eksperter inden for vores område og kan derfor guide dig hen til det helt rigtige udstyr til netop dig. Du finder vores fysiske butik på Blangstedgårdsvej 14 eller besøg vores webshop på www.ketshop.dk.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Da strengene i min tennisketcher var…

Da strengene i min tennisketcher var sprunget, skulle jeg have en ny opstrengning af ketcheren. Jeg fortalte, at jeg havde lidt problemer med en tennisalbue. Ekspedienten anbefalede en streng, som hed Sensation. Så den blev min ketcher opstrenget med. Men min ketcher blev meget vanskelig at spille med. Min tennistræner sagde, at opstrengningen var meget hård, hvilket slet ikke gav mening i forhold til min tennisalbue.
Jeg tog ud til butikken igen for at få en ny opstrengning. Det skulle jeg så betale en halv opstrengning for. Ekspedienten mente bestemt, at Sensation opstrengningen ville være den bedste, men at de kunne lave en blødere opstrengning. Det blev så gjort. Men min ketcher er stadig meget dårlig at spille med. Så det er træls.
Jeg har søgt med lys og lue efter et andet sted i Odense, hvor man kan få opstrenget en ketcher. Men det er ikke lykkedes. Så nu hænger jeg på den dårlige ketcher.

15 de janeiro de 2026

Tidligere utilfreds

Tidligere utilfreds

Efter at have skrevet her, fik jeg en fin opringning, og aftalte at komme til butikken. Der kom deres ekspertise frem, med fin service. Alle kan fejle, men det er vigtigt at få det rettet, og det blev det .

15 de agosto de 2025

Dårlig service

Jeg synes desværre ikke, servicen var god. Jeg kom en lørdag for at få rådgivning om grip til min padelketcher og endte med at købe en Hesacore-grip. Da jeg ikke har prøvet at sætte sådan en på før, spurgte jeg ekspedienten, om hun kunne hjælpe mig. Hun afviste og sagde, at det ville tage ca. 10 minutter, og at hun ikke havde tid. Jeg spurgte, om man skulle bestille tid til sådan noget, men hun sagde nej, det var kun, hvis der kom mange kunder. Der var dog næsten ingen i butikken, og tre ekspedienter stod ved kassen. Jeg påpegede, at det jo var mig, hun ekspederede, og at jeg derfor ikke helt forstod afslaget. Hun sagde derefter, at det var svært at sætte på, og hendes kollega gav hende ret. Jeg forklarede, at det jo netop måtte være endnu sværere for mig, der aldrig havde prøvet det før, men de afviste stadig at hjælpe. Ærligt talt synes jeg, det var en meget skuffende oplevelse.

6 de setembro de 2025

Hej Rania,

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte på JS@zerv.dk så vi kan få en god dialog omkring din oplevelse.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Ketshop

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Blandet følelse

Ketshoppen har altid været vores valg til opstrengning pga. kompetente, smilende medarbejdere og super god service.

Men igår, kunne vi se flere dybe ridser på strenge og spekulerede på at, det skete når man trækker strenge frem og tilbage, og om det er en anden medarbejder, der har opstrenget, da det ikke er skete før. På samme dag spillede i ca. 30 min. så sprang strengene. Dog spiller jeg på avanceret niveau og på ca. 14 kg-14,5 kg. Det holder i evigheden. Det er meget sjældent at jeg få en ny opstrengning, medmindre jeg får pre-stretched og jeg gav aldrig butikkens skyld når det sker.

Vi skrev mail til butikken ang. reklamation med billeder, og forklarede hvad der skete. Butikschef var ENIG på mailen med at "Det ikke så så godt ud", og vi kunne komme og få opstrengning hurtigt, da vi har en kommende kamp snart.

Da vi så var i butikken, der på det tidspunkt var fyldt med kunder, fik vi så at vide og med en helt anden attitude end i mailen med irriteret tone, at strengene vi valgt, ridser mere og vi skulle bare vide at, den sprang pga. for høj hårdhed (13 kg) og slag og derfor normal ikke reklameres. Her var han UENIG men pga. af travlheden har vi valgt ikke at diskutere og forsinke dem endnu mere. Så vi valgte en anden streng til 14 kg. (Ny streng til højere pris, så de yder stadig deres service, derfor stjernerne)

En time senere hentede vi ketcheren. Der var ingen kunde i butikken så vi spurgte af nysgerrighed på strengens funktion, samt sagde at vi var ked af at det skete.
Den samme medarbejder smilende (som han normal er) sagde at strengen er mere ru og derfor ridser mere under opstrengningen og at det kan ske nogle gange mere eller mindre. Vi var tilfredse med at han var ENIG med vores spekulation og indrømmede at uheldet kunne jo også komme fra butiks side.

Men efter vi gik derfra, synes vi at det var en forvirret og blandet oplevelse. Jeg har selv arbejdet i servicebranchen før og synes at det er ok at I gerne vil skåne jeres medarbejderes følelse og ikke tabe ansigt, når der er flere kunder i butikken, og at I har travlt. Alle kan lave fejl, og skal have lov til at lære og øve sig for at yde god service. Men den tone man gav til sin kunde foran alle andre kunder var unødvendigt. Jeg forstår heller ikke helt at man kun var enig når der ikke var nogen omkring. Jeg vil måske foretrække den god forklaring fra starten så vi kunne bare snakke sammen. Selvfølgelig vil vi da gerne høre mere om jeres produkter, hvad I anbefaler, og hvad vi selv opleve med forskellige produkter, vil vi også gerne dele. Vi brænder jo trods alt for samme ting. Men efter denne oplevelse turde vi ikke.

Ps. Beklager at være den trælse kunde selv, der typisk ikke giver en god anmeldelse når I gør det godt, men dårlig anmeldelse når I fejler én enkel gang. I gør det godt. Men denne gang var det for mærkeligt.

Hilsen
Wachara

3 de janeiro de 2025

Hej Wachara,

Jeg vil meget gerne tage en dialog med dig om din oplevelse, så vi kan finde en løsning. Du er velkommen til at kontakte mig på JS@zerv.dk, så vi kan tage en snak.

Ser frem til at høre fra dig.

Ketshop

Super god biks

Super god biks, har alt hvad man kunne ønske sig. Super god kundeservice, de prøver ikke bare at sælge dig det dyreste, men det de syntes der passer.

8 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem god biks. Havde et par ting jeg skulle bruge, hvor jeg havde fundet billigere alternativer. Ketshop var gode til at vejlede, hvorfor prisen var anderledes. Jeg fik mine vare hurtigt som aftalt.
For et par dage siden gik et af de net jeg havde købt i stykker, og selvom de valgte at sende et nyt samme dag, selvom det som udgangspunkt var et uheld, de ikke kunne gøre så meget ved. Super taknemmelig for deres hjælp

7 de maio de 2024

Virkelig god kundeservice

Jeg er meget begejstret for deres produkter.

Jeg modtog dog et net forleen, som tydeligvis havde været åbnet og lidt i brug. Da jeg skrev ind til kundeservice fik jeg uden det mindste spektakel tilsendt et nyt net med det samme.

Det er altså virkelig god service. Tak for det!

27 de fevereiro de 2024

Dårlig service

3 de maio de 2023

Hej Brian.

Vi er kede af at høre at du føler du har fået en dårlig service hos os. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail info@ketshop.dk og henvise til denne Trustpilot anmeldelse for at vi forhåbentlig kan give dig en god oplevelse hos os.

Dbh. Asbjørn - Ketshop

Forfærdelig service...

Hvis I vil købe ved dem, så gør det online - service i butik er elendig. Ved køb på nettet havde jeg sparet 10% men i butikken ville de ikke tilbyde 1 krone (jeg fandt desværre først ud af det efter køb).
Jeg skulle vente dobbelt så lang tid som online køb fordi "der var mange ordre" men havde jeg bestilt online, var der kun gået et par dage. Jeg skulle vente over 1 uge! Absurd.

8 de setembro de 2022

Hej Frederik.

Vi er selvfølgelig kede af at høre at du har haft en uheldig episode med vores medarbejderer fra vores fysiske butik. For at vi kan hjælpe dig bedst mulig og gå videre med din sag, beder vi dig vi dig venligst sende os en mail til info@ketshop.dk med flere informationer omkring din oplevelse i butikken. Herfra kan vi gå videre til vores butikschef for at høre hvad der reelt er sket og om vi kan give dig en form for kompensation for din uheldige oplevelse.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.
Dbh. Asbjørn - Ketshop

Super hurtig levering.

Ketshop havde de sko som jeg søgte, jeg bestilte, de blev pakket og sendt 40 minutter senere, og jeg havde dem under 1 døgn senere.
Super service, de varmeste anbefalinger herfra.

7 de março de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais