Hier wordt je warm ontvangen door Robbe, Wordt er naar uw wensen geluisterd. Professionele uitleg zonder opdringerig over te komen. Wij zijn zéér tevreden over de kwalitatieve materialen. Maw...... Ver mais

Wat een topkerel die Noredine ! We kwamen binnen zonder enige kennis van keukens en werden fantastisch geïnformeerd. Al onze vragen werden duidelijk uitgelegd. We kwamen "gewoon eens langs voor info... Ver mais
Een super goede ervaring met robbe in aartselaar! Gaf super goed advies. Wij zijn enorm tevreden met onze keuken!
Bij ons ben je zeker van puur vakmanschap!
Antwerpsesteenweg 65, 2630, Aartselaar, Antwerpen, Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Een super goede ervaring met robbe in aartselaar! Gaf super goed advies.
Wij zijn enorm tevreden met onze keuken!

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Ze geven deftige uitleg over alles . Informatief zoals krasvrij . Duurzaamheid enzo verder . Beste uitleg gekregen van robbe zeer aangename persoon

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Hier wordt je warm ontvangen door Robbe, Wordt er naar uw wensen geluisterd.
Professionele uitleg zonder opdringerig over te komen.
Wij zijn zéér tevreden over de kwalitatieve materialen.
Maw...
Onze keuken is besteld bij Keukens de Abdij.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Wat een topkerel die Noredine !
We kwamen binnen zonder enige kennis van keukens en werden fantastisch geïnformeerd. Al onze vragen werden duidelijk uitgelegd. We kwamen "gewoon eens langs voor info" en gaan buiten met een overeenkomst !
We kijken al uit naar onze nieuwe keuken.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Ik kocht vandaag een nieuwe keuken bij Keukens De Abdij. Ik werd vriendelijk en zeer professioneel ontvangen door verkoper Noredine. Hij heeft veel uitleg gegeven en mij overtuigd van de uitstekende kwaliteit van de keukens. Heel mooie showroom ook trouwens.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Fijn geholpen door Noredine, die ons na een rondleiding in de zaak in Aartselaar met vakmanschap geadviseerd heeft, en ons met een fijn gevoel en scherpe prijs een nieuwe droomkeuken heeft verkocht.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Zeer goed verder geholpen door Robbe in de toonzaal van Aartselaar. Denkt mee met je wensen en mogelijkheden. Top service!

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Na enkele keukenzaken bezocht te hebben terechtgekomen bij Robbe van keukens De Abdij te Aartselaar. De zeer professionele en menselijke aanpak met het nodige respect naar onze vragen en verwachtingen toe, heeft ons er toe gebracht om reeds bij het eerste contact te kiezen voor keukens De Abdij.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Zeer tevreden van de binnenhuisarchitect Kevin in de toonzaal in aartselaar .

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Noredine nam echt de tijd om de keuken te tekenen zoals wij ze willen, is heel klantvriendelijk en ontvangde ons hartelijk.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
In de toonzaal in Aartselaar werden we op een zeer klantvriendelijke manier ontvangen door Noredine. Er werd ruim de tijd genomen om onze wensen te bespreken en om een gepast concept uit te werken waar we volledig achter stonden

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Een heel goed ontvangst gekregen door Nordine, je voelt u direct thuis. Heel mooie keukens met top kwaliteit. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en mee nagedacht tot we tot onze droomkeuken kwamen. We hadden niet verwacht om na 1 afspraak al een keuken te kopen.

Goede uitleg van binnenhuis architect in Aartselaar - Kevin
Professioneel, nam voldoende tijd , duidelijk

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
We zijn erg tevreden over Noredine. Gaf ons alle uitleg die we nodig hadden. Heeft ons meegeholpen in de zoektocht naar de juiste materialen voor onze keuken. Heel vriendelijk!!

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Heel vriendelijk ontvangen door Noredine. We werden gelijk op ons gemak gesteld, we kregen de nodige uitleg die we nodig hadden. Heeft ons de nodige tips meegegeven, we zijn heel erg tevreden!!!

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Robbe heeft spontaan mee gezocht naar de juiste oplossing.
Een fijne verkoper !
Blij met onze keuze.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Professionele begeleiding door Kevin in Aartselaar. Prima uitleg over de gebruikte materialen, mogelijke opties. Goede ideeën over esthetiek. Bedankt voor vriendelijke service.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Super goed geholpen door de verkoper Robbe. Weet zeer goed waar hij mee bezig is en denkt mee na hoe hij je droom keuken mee kan verwezenlijken. Alles super duidelijke uitgelegd. Zijn met een zeer goed gevoel en een zeer mooi ontwerp voor onze keuken terug vertrokken.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Meteen bij binnenkomst een warm welkom van Noredine, daar begint alles mee! Klantvriendelijk, persoonlijk, servicegericht en kwaliteitsvol zijn de rode draad geweest doorheen mijn bezoek. Enorm tevreden met al het advies dat ik heb gekregen en de tijd die er werd genomen om mij wegwijs te maken in de wereld van de keukens. Zeker een aanrader! Ik ben alvast een zeer tevreden nieuwe klant!

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Vanaf de eerste moment zeer goed ontvangen geweest door Noredine. Hij heeft zeer uitgebreid de tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en heeft een perfecte oplossing op maat kunnen aanbieden.

Resposta da Keukens De Abdij - Aartselaar
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.