KG Camping Avaliações 1.211

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Medi størrelse el grill. Tilbud til en meget fordelagtig pris. Levering dagen efter bestilling. Så 5 stjerner for pris efter at have støvsuget nettet for netop denne grill og hurtig levering trods be... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og en fantastisk service når man kontakter jer. Jeg har ikke haft lejlighed til at prøve grillen endnu men er sikker på den lever op til mine forventninger

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en brugt campingvogn pga. pludseligt behov for en ekstra bolig. Udvalg er kæmpestort men på trods af det stor viden om de enkelte mærker. Skriver til dem med spørgsmål. Jørgen vender tilb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev straks efter min bestilling kontaktet for at fortælle om jeg havde set varen var i restordre, rigtig fin service. Blev desuden kontaktet da varen var kommet.

Detalhes da empresa

1. Concessionária de trailers
  2. Loja de Artigos para Acampamento
  3. Loja de artigos para trailers
  4. Revendedor de trailers
  5. Oficina de conserto de trailers
  6. Loja de produtos para trailers

Escrito pela empresa

Campingliv, ro og oplevelser. Tag på farten og hav dit eget hus med - eller lig fast på en campingplads med frisk luft, godt naboskab og tæt på naturen. Hos KG Camping finder du et stort udvalg af nye og brugte campingvogne til alle formål. Vi er forhandler af markedets mest populære Campingvogne fra Adria, Eriba, Fendt, Hobby og Tabbert. Vi har altid ca. 100 vogne indenfor i varmen og står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige campingvogn til dit behov. Søger du en Autocamper eller CamperVan så skal du komme forbi og opleve vores Adria Autocamper og vans og vores udvalg af franske Randger Vans. Du kan se og opleve fortelte fra Isabella, i vores butik. Du finder også et kæmpe udvalg af campingudstyr. Alt fra service, grill, campingmøbler til udstyr og reservedele til din campingvogn. Vores store DCU-værksted og servicerer alle mærker. Vi hjælper også med forsikringssager.

Det er efter handlen - Du oplever forskellen!

Escrito pela empresa

Vi hjælper vores kunder til gode oplevelser
I over 50 år har KG Camping været campisternes indkøbscenter. Vi forhandler nye kvalitetscampingvogne fra Adria, Eriba, Fendt, Hobby, Tabbert og Mink 2.0. Randger Vans og gode brugte campingvogne. Vi er også forhandler af Rangder Vans og Adria Autcampere og Vans. I butikken og på webshoppen finder du Isabella fortelte, Thule Markiser og masser af udstyr til din campingferie. Vores værksted er DCU godkendt og udfører service og reparation på alle mærker.

Gratis fragt når du køber for over kr. 699,-

Køb i vores webshop på www.kg-camping.dk for over kr. 699,- kr og få leveret gratis.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Bjarne
Tusind tak for stjernerne og din gode anmeldelse, den sætter vi pris på. Sig endeligt, hvis der er noget vi kan gøre bedre.
Du skal være så velkommen næste gang du mangler campingudstyr eller andet godt fra webshoppen.

Perfekt service👍

Jeg fortrød mit køb og fik pengene tilbage med det samme 😋

Hej Vilhelm

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

5 de abril de 2026

Hej Jeanette

Fantastisk god betjening.

Fantastisk god betjening.
Varen blev leveret før de havde lovet mig.

Hej Peter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og en fantastisk…

Hurtig levering og en fantastisk service når man kontakter jer.

Hej Conny

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot service og hurtig levering

Hjemmesiden er let at betjene. Fin service og hurtig levering

Hej Flemming

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition og levering.

Hurtig ekspedition og levering.

5 de abril de 2026

Hej Flemming

sikker levering

Hej Holger

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service ved bestilling af…

God service ved bestilling af reservedele

Hej Benny

God og hurtig service

Hej Nielsen

Lige det jeg manglede ..

Lige det jeg manglede ... fornuftig pris

8 de abril de 2026

Ingen problemer .

Hej Mette

Hej Jytte

Super god kundeservice

Super god kundeservice, var kommet til at bestille ekstra som var inkluderet i pakken, blev straks ringet op og orienteret omkring fejlen, og tusind tak for det

Hej Torben

det virker perfekt.

31 de março de 2026

Hej Jacob

Utroligt højt serviceniveau

Købte en brugt campingvogn pga. pludseligt behov for en ekstra bolig.
Udvalg er kæmpestort men på trods af det stor viden om de enkelte mærker.
Skriver til dem med spørgsmål. Jørgen vender tilbage med det samme. Har gode åbningstider så ser på 3 campingvogne. De har rigtig god tid og ønsker blot at vejlede.
Køber campingvogn. Er klar til tiden, bliver vejledt i tilkøb jeg får brug for på campingpladsen. Der følger to meget velholdte fortelte med.
Campingvogn har ingen defekter. Alt virker og der er stort set ingen brugsspor i vognen. Deres service efter køb er meget høj. Der manglede et par pløkke. Bliver sendt på et døgn på tværs af landet uden beregning.
Har tekniske spørgsmål til opstart af gas. Værkføreren ringer påskelørdag kl 1800 for at hjælpe.
Tilkøb klares ligeledes via Jørgen med masser vejledning selvom de blot kunne have henvist mig til deres webshop.
Kort sagt: har ikke oplevet så højt et serviceniveau noget andet sted ved køb af ting i den prisklasse.

31 de março de 2026

Hej Esben
Tusind tak for stjernerne og din flotte anmeldelse, den sætter vi pris på.
Du skal være så velkommen næste gang du mangler en ny vogn, campingudstyr eller andet godt fra webshoppen.

Kompressor køleboks

Selv om produktet jeg oprindeligt bestilte blev solgt for næsen af mig, var KG-camping hurtige til at kontakte mig med tilbud om at få et næsten tilsvarende produkt- leveret lige til døren

30 de março de 2026

Hej Helle
Hanne Birch, KG Camping

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais