Kieskeurig.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind Kieskeurig.nl een fijne website om producten te vergelijken. Het is handig dat je snel verschillende opties, prijzen en ervaringen van andere gebruikers kunt bekijken. Hierdoor kan ik beter ee... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Van bestelling tot bevestiging soepel verlopen. Ook de verzending en track en trace mooi om bij te houden. Bij vragen die ik had goed geholpen waarbij men niet gehaast overkomt. Product/prijs ve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb jaren reviews geschreven over door mij geteste producten, die voorheen gratis getest konden worden. Nu word bijna overal een soort van aankoop of vergoeding voor gevraagd, wat ik ergens wel beg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed materiaal wordt er geleverd. Snelle levering, maar daar staan ze bekend om. Extra gecondeleerd op het juiste onderdeel. Van het opgegeven voertuig.

Detalhes da empresa

1. Site de avaliações

Informação fornecida por fontes externas variadas

Winkels, prijzen en producten vergelijken en maak de beste keuze. Koop online het beste product via KIESKEURIG, dé vergelijker van Nederland

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

449 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

176 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kieskeurig artikelen zijn top

Kieskeurig artikelen lees ik altijd, omdat ze objectief naar product kijken, zonder daarbijbehorende kletsverhalen te publiceren. Ze DOEN dit voor de klanten, niet voor de verkoop! Groetjes, een tevreden klant.

21 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mediamarkt is ontzettend slecht in het…

Mediamarkt is ontzettend slecht in het communiceren met klanten en in het oplossen van hun problemen. Ik heb mijn MacBook bij Mediamarkt gekocht en ondervind nu problemen met de verzekering. Mediamarkt stuurt je een bericht om te bellen. Wanneer je dat doet, krijg je een AI aan de lijn die je constant ophangt. Wil je een medewerker spreken, dan sta je 1,5 uur in de wachtrij. Ook als je persoonlijk naar de winkel gaat, kunnen ze je alleen maar doorsturen via e-mail. Verschrikkelijk. Koop hier nooit iets, want je wordt gewoon niet geholpen!

18 de dezembro de 2025

Slecht behandeld.

Slecht behandeld.
Kom je bij de mediamarkt in son om te kijken naar een koffiemachine
.word je door de eerste verkopster vriendelijk te woord gestasn met uitleg van diverse apparaten.
Nadat ik aangaf dat dit zelfde apparaat elders goedkoper zou zijn wilde de verkoopster wel kijken voor een betere prijs.
Na nog even staan te kijken komt er een wat oudere verkoopster bij ,na mijn vraag over de prijs krijg ik als antwoord dat mediamarkt duurder is om dat je goede uitleg krijgt.
Waarop ik antwoord elders goedkoper dit apparaat kan kopen krijg ik het antwoord dat ik dan daar maar moet bestellen en van het prijsverschil kan ik veel koffiebonen kopen waarna de verkoopster aanloopt.
Als dit klantvriendelijk moet zijn.

7 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deze site is alleen maar achteruitgegaan

Ik wil televisie vergelijken op specificaties maar dat gaat niet meer. Je krijgt geen product informatie meer te zien en gaat meteen door naar verkopers. Jammer! Vroeger was deze site top om te vergelijken

30 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heb de rowenta elektrische dweil…

Heb de rowenta elektrische dweil ontvangen. Wat een geweldige product. Gaat veel sneller dan een emmer en een dweil die je steeds uit moet wringen. Hij trekt gelijk droog. Zelfs de droogloopmat bij de voordeur maakt hij schoon.Hij is zelfreinigend . Gewoon op de standaard zetten, en de reinigensfunctie aanzetten. Een topper.

28 de outubro de 2025

Jeffrey de topper vd Mediamarkt

Bij de media markt Qruqius een jura J8 Twin gekocht. We kwamen eigelijk voor een Siemens EQ 6.
De medewerker JEFFREY heeft ons fantastisch geholpen.
Hij was vriendelijk, wist enorm veel van alle koffie machines, was behulpzaam, duidelijk en rustig!
We zagen online hetzelfde apparaat voor 350 euro minder en kregen bij de Mediamarkt ook 350 korting op de Jura.
Bij een grote concurrent werden we met de nek aangekeken, dus deze ervaring met Jeffrey was daardoor nog fijner.
Hou deze jongen bij je, hij verdiend een grote pluim.
Dank je wel Jeffrey!!!
Een tevreden klant.

14 de outubro de 2025

Misleidende, niet bestaande artikelen

ik zocht een betaalbare externe hard disk en ging naar kieskeurig.nl De twee beste uit mijn zoekopdracht wilde ik bekijken maar komen beide uit op een heel ander artikel bij amazon.nl. Hetzelfde artikel daar zoeken levert een veel hogere prijs op. Terug naar kieskeurig blijken het gewoon loze artikelen te zijn waarschijnlijk om bezoekers te lokken want ook de specificatie zijn er niet en je wordt waar je ook klikt steeds naar Amazon geleid.
(Oja, kieskeurig websitebeheerder, ik heb schermafbeeldingen met tijd en datum gemaakt. die stuur ik met plezier toe)

17 de outubro de 2025

Fantastische steelstofzuiger

Fantastische steelstofzuiger – krachtig, flexibel en betrouwbaar!

Ik heb onlangs de Rowenta X-Force Flex 15.60 RH99F1 gekocht, en ik ben er echt ontzettend blij mee! 💫
Dit is inmiddels mijn tweede steelstofzuiger van Rowenta, en opnieuw heeft het merk mijn verwachtingen volledig overtroffen.

De zuigkracht is geweldig – zelfs het fijnste stof en dierenhaar verdwijnen moeiteloos. Dankzij de Flex-technologie kan ik zonder moeite onder meubels schoonmaken, en het lange batterijvermogen zorgt ervoor dat ik mijn hele huis in één keer kan doen zonder op te laden.

Wat ik ook erg waardeer, is hoe stil en licht de stofzuiger is. Het voelt degelijk aan, en de accessoires zijn superhandig voor verschillende oppervlakken.

Kortom: de Rowenta X-Force Flex 15.60 is een absolute topper – krachtig, praktisch en gemaakt om schoonmaken echt makkelijker (en leuker!) te maken.
Een aanrader voor iedereen die kwaliteit en gebruiksgemak zoekt! 💙

15 de outubro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Voor sommige categoriën produkten onbruikbaar

Ik heb kieskeurig altijd met plezier en resultaat gebruikt. Al een paar keer gezocht naar USB sticks. Afgezien van het feit dat het aantal filteropties heel beperkt is, werken er veel niet. Op capaciteit zoeken werkt niet, sorteren op prijs werkt niet, type USB aansluiting kiezen is er niet. In deze categorie is kieskeurig waardeloos, in andere categoriën zie ik nog wel meer mogelijkheden. Sorteren op prijs zie ik nergens meer

14 de agosto de 2025

Kieskeurig.nl niet objectief

Ik schreef op Kieskeurig.nl een negatieve review over een tegenvallend aangeschaft apparaat. Elders had ik er al een gedetailleerd negatief review met veel likes over gezien, dat ik helemaal herkende. Tot mijn verbazing kreeg het apparaat op kieskeurig.nl een heel hoge gemiddelde waardering. Na het schrijven van mijn review kreeg ik op kieskeurig.nl een aantal vervolgvragen die deels aanstuurden op een positieve review. Zo kreeg ik wel de mogelijkheid om het product te beoordelen als ‘goed’ en ‘uitstekend’, maar was er geen negatievere mogelijkheid dan ‘slecht’. Na het review kreeg ik bericht dat mijn review eerst door moderators wordt beoordeeld, voor het wordt geplaatst. Het zal me niks verbazen als het wordt geweerd, omdat kieskeurig.nl haar bestaan dankt aan grote bedrijven die geen negatieve reviews willen. Misschien vul ik dit later nog aan.

5 de julho de 2025

Rowenta X-FORCE flex 14.60

Bij Rowenta een nieuwe stofzuiger gekocht. Namelijk de X-FORCE flex 14.60. een zeer uitgebreide snoerloze stofzuiger, die kan buigen zodat het gemakkelijker is onder banken en of je bed. Na het afhalen van de stang heb je een kruimeldief voor als je snel even wat op wilt zuigen. En het is ook nog eens een stofzuiger die ook kan dweilen. Pakket wordt stevig ingepakt door Rowenta, goede beschrijvingen en alles netjes verpakt.

Het is een erg fijne stofzuiger! Het laadstation is gemakkelijk te monteren en hij laad snel op.

13 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nep reviews bij meerdere producten

Helaas is dit bedrijf niet in staat om nep reviews eruit te halen. Positieve reviews komen bovenaan. Helaas

26 de setembro de 2024

Goedemorgen,
Dank voor uw reactie. Op Kieskeurig.nl plaatsen we zowel positieve als negatieve reviews, mits ze voldoen aan onze voorwaarden. Dit kunt u ook terugzien bij de producten en webshops. We doen er alles aan om nepreviews te voorkomen. Hier hebben we diverse tools voor. Maar wanneer u vraagtekens heeft bij bepaalde reviews, vragen wij u te mailen naar info@kieskeurig.nl.

Alvast bedankt!

Elders goedkoper!

Kieskeurig doet zich voor als onafhankelijk. Niets is minder waar! Ze tonen alleen prijzen van aangesloten, betalende bedrijven. Dus elders bijna altijd goedkoper te vinden. Zoek via een zoekmachine en blader door naar de niet gesponsorde resultaten, dit kan je een hoop geld besparen! Laat je niet misleiden.

15 de agosto de 2024

Goedemorgen,
Dank voor uw review. Het klopt dat wij prijzen tonen van bij ons aangesloten webshops. Webshops die wel bij ons zijn aangesloten zijn uitvoerig gecontroleerd op betrouwbaarheid en er is gekeken of ze voldoen aan de wetgeving. Dat niet alle webshops bij ons online staan, kan een keuze van de webshop zelf zijn of een keuze van ons, omdat de webshop niet voldoet aan onze voorwaarden. Deze voorwaarden hebben wij opgesteld om de consument te beschermen. Doe je een aankoop bij een bij ons aangesloten webshop, dan weet je dat deze webshop in ieder geval voldoet aan onze voorwaarden en zich houdt aan alle geldende wet- en regelgeving.

Wij hopen je iets meer informatie te hebben gegeven.

Met vriendelijke groeten,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kieskeurig website werkte een poosje niet

Kieskeurigs website werkte niet (meer) je vond niet wat je zocht, de pagina scrollde maar door en je kon ook niet klikken op 'niet gevonden wat je zoekt?'. Dit heb ik al eerder gemerkt. "Bestaat het nog wel?" was mijn vraag.
Kieskeurig reageerde kies en keurig. Nu is het zo dat je nog wel meteen altijd de pagina met tv's en mobieltjes krijgt als je via Google gezocht hebt, maar de zoekbalk op de site zelf werkt weer, scrollen lukt ook (verschillende zoekargumenten getest) en de boel lijkt dus gelukkig weer in orde (11 juni).

1 de junho de 2024

Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je problemen ervaart met onze website. We komen graag met je in contact, zodat we goed kunnen nagaan wat er precies misgaat. Zou je een e-mail kunnen sturen naar info@kieskeurig.nl? Geef in deze mail goed aan welk product je hebt proberen te vinden, zodat we het probleem exact na kunnen bootsen.

Alvast bedankt!