Vi købte i juli 2024 en Tesla ved Kildebiler, og må sige at Jacob har givet fantastisk service gennem hele forløbet. Der har været et par småting som den skulle på værksted med, men det hele er bleve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi fik købt vores Y'er af Claus i sidste uge. Det er sjældent, at man finder en forhandler, som er så engageret, dedikeret og motiveret til at give en køber en god oplevelse, som også giver dig en ro... Ver mais
Vi købte vores nye ix hos Kildebiler Jacob var hurtig til at svare , sød og imødekomme, vi fik en rigtig god pris for vores gamle bil 🚘 Skulle vi købe ny bil en anden gang ville jeg bestemt bruge... Ver mais
Vi har købt en meget flot BMW med en masse lækkert udstyr og har fra først til sidst fået en super seriøs og tillidsvækkende behandling af Jacob Grøn. Han har været meget behjælpelig i enhver henseend... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Nyere brugte kvalitetsbiler
Informações de contato
Logevej 5, 8930, Randers, Dinamarca
- www.kildebiler.dk
Stort anbefaling herfra!
Rigtig god oplevelse at handle med kildebiler.
Vi har i denne uge hentet vores nye bil og handlet med Claus, super flink, venlig og reel.
Vil klart anbefale alle der overvejer en ny bil at tage et kig på kildebiler og alle deres Elbiler!
Forventninger overgået
Købte en ID3 i marts, som jeg er super tilfreds med.Skulle egentlig videre og kigge på en anden med vinterdæk, men det tilbud ville Claus gerne matche. Vinterdækkene ville dog først komme senere. Har prøvet lignende scenarie for år tilbage et andet sted hvor jeg blev snydt, men frygten blev gjort til skamme. Har i dag hentet 4 fantastisk flotte originale vinterhjul. Et sted der opfører sig sådan kan kun anbefales.
Køb af Tesla
jeg købte en Tesla igennem Claus fra Kildebiler.
Claus matchede mine forventninger ift. pris for bil i bytte, og sørgede for forsikring, vinterdæk o.lign til min nye elbil.
Fin service fra start til slut
Fin service fra start til slut. God behandling fra Claus, da jeg stod og måske skulle bruge garantien. Vil anbefale til andre :) vh Chris
Meget flink og professionel
Super købsoplevelse
Super købsoplevelse. God og reel kundepleje. Alt i alt et ordentligt sted. Kan absolut anbefales!
Har lige hentet en Tesla hos dem
Har lige hentet en Tesla hos dem, kan varmt anbefale dem, super behandling, da jeg var i tvivl om noget med bilen, så lånte jeg bare en med hjem, og bytte pris på min var også i top, og fik en fin gennemgang og opsætning af app og bil 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
Imponerende service og god tryghed
Vi har netop købt elbil hos Kildebiler i Harridslev, Randers. Fantastisk god vejledning og højt service niveau er hvad man bliver mødt med her. Vi har kun rosende ord til overs for den helt igennem behagelige og herlige proces det var at købe elbil her. Allerede fra første kontakt til Kildebiler har vi følt os i meget trygge hænder, og har oplevet en service/rådgivning man kun får de aller bedste steder. Vi videregiver med sikkerhed vores gode oplevelse til venner og bekendte. Tak for denne gang.
Kundeservice og tryghed i top…
Jeg hentede i går en Tesla ved Claus og teamet i Kildebiler.
Jeg har efterhånden købt en del biler - men jeg har aldrig fået en så høj og professionel service, som hos Kildebiler.
Servicen har været i top, fra allerførste henvendelse via telefonen - til at bilen stod hjemme i min indkørsel.
Så mine varmeste anbefalinger til Kildebiler.
Har købt Tesla 3
Har købt Tesla 3. Super handel. Kompetent vejledning. Claus er venlig og imødekommende. Mega go behandling og oplevelse over hele linjen.
Fantastisk og hurtig service.
Fantastisk og hurtig service.
Vi har købt en Tesla og nu når man super gerne ville have fat i sin nye bil, så sørgede de indenfor 2-3 dage at have den klar, samt at åbne en søndag morgen for os så vi kunne afhente den. Fantastisk service og super rådgivning. - skal i købe bil, så er der ingen slinger i valsen her! - meget imponeret.
Jeg har lige afsluttet et bilkøb hos…
Jeg har lige afsluttet et bilkøb hos Claus, Kildebiler ApS , Randers. Jeg kan varmt anbefale dette sted. Claus er yderst behagelig og venlig , og udviser den bedste kundeservice. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og man kan absolut trygt handle her.
Et godt sted at købe bil, så tak, Claus for en god handel.
Fantastisk rådgivning hos Kildebiler
Fantastisk god, ærlig og tillidsvækkende rådgivning af Claus.
Vi har fået en rigtig god vejledning i vores nye Tesla Model 3. På trods af stor travlhed fik vi både hjælp til opsætning af app, vejledning i lademuligheder og gennemgang af bilens mange funktioner.
Kildebiler kan varmt anbefales 👍
Fint udvalg i el-biler og god behandling
Kildebiler har et fint udvalg i nyere el-biler. Det er vejen frem! Claus tog godt imod og bilerne var flot klargjort, med korrekte beskrivelser. En meget positiv oplevelse og vi blev enige om en passende byttepris. Det blev en VW e-Golf 2020 med 8.500 km på tælleren. Denne vogns lange fabriksgaranti på 5 år (batteri 8 år) og nyeste årgang gjorde forskellen.
Efter 40 år med diverse fine VAG-biler, er jeg nu 100% solgt til e-Golf. Rækkevidden er kun 231 km, men den kører som en Silent Ninja. Meget kvik fra start, total lydløs, god undervogn og lækre funktioner i App. Med egen (solcelle)ladeboks er den altid fuldt opladet med forvarmet (eller nedkølet) kabine til 23 grader og parat til leg 😉 Vores hidtil billigste bil (rent driftsmæssigt) og dertil en daglig glæde/fornøjelse! Jeg kan varmt anbefale at checke Kildebiler, hvis du ser efter let brugt el-bil.
Køb din bil her, og du vil ALDRIG fortryde det :-)
Jeg havde et ønske om at hente en bil hjem fra Tyskland. Claus klarede løjerne med et smil og god information hele vejen igennem forløbet. Jeg anbefaler ALTID Kildebiler til alle jeg kender. Resten af mine biler i denne levetid, skal hentes hos Kildebiler!
Jeg glemte i sin tid at lave en…
Jeg glemte i sin tid at lave en tilbagemelding om min oplevelse med kildebiler.
Det er nu lidt over 1 år siden jeg købte bil hos jer. Jeg kan kun sige at jeg er så godt tilfreds fantastisk service hele vejen igennem.
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg skal købe bil næste gang der skal skiftes. En bilforhandler med et dejligt motto at tingene skal virke
En nyere bil er en større investering
En nyere bil er en større investering. Jeg oplevede ikke bare en sælger, der ville ekspedere et hurtigt salg, men god forståelse og vejledning til mine ønsker og behov. Efter købet opdagede jeg et par småfejl ved bilen, som Kilde biler uden bøvl fik repareret. Efter godt fem måneder meldte bilen en alvorlig mekanisk fejl. Jeg kontaktede igen Kilde biler, som igen viste stor samarbejdsvilje og fik udbedret den større reparation. Stor pålidelighed, tillid, god service, imødekommenhed og de evnede at leve op til deres ord om, ‘det ska sgu bare være i orden’ sagt med randhusiansk accent. De bedste anbefalinger herfra.
Idag har vi fået en lækker Tesla i…
Idag har vi fået en lækker Tesla i indkørslen. Vi oplevede god og personlig service hos kildebiler
Tak for en god handel.
Har idag afhentet min 'nye' bil hos…
Har idag afhentet min 'nye' bil hos Kildebiler. Min erfaring er såvidt, at indehaver er meget serviceminded og utroligt behagelig at handle med. Bilen blev blandt andet nysynet, fik olieudskiftning mm.,af sælger, uden jeg overhovedet havde nævnt det. De sætter en ære i at kunden kommer glad derfra.
Så rigtig god service og anbefaling herfra 👍
Super dårlig behandling
Super dårlig behandling, og sure sælgere
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.