We zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Robbin, alle wensen zijn vervuld en een prachtig resultaat de mooie nieuwe keuken. Wij gaan er veel plezier van hebben Echt een aanrader ook eens... Ver mais
Erg fijn geholpen door Bram! Hij wist na een aantal klikken meteen onze keuken, zoals wij die voor ogen hadden, te creëren, zodat wij er een goed beeld bij kregen. Nu zijn we een aantal maanden v... Ver mais
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
We maakte een afspraak met Sander van Kitchen4all en dit was direct een erg fijn gesprek. Hij dacht met ons mee over hoe wij onze keuken in gedachten hadden en bracht dit tijdens het gesprek tot leven met een 3d tekening waardoor je gelijk kunt zien hoe de keuken gaat worden.
Na het ontvangen van de tekening via de mail wilden we nog een aantal aanpassingen hebben en vaak ontvingen we binnen het uur de aangepaste tekening.
Het hele proces wordt je op de hoogte gehouden en er wordt duidelijk gecommuniceerd over wanneer de keuken geleverd en vervolgens ingebouwd wordt. Ook krijg je een duidelijke technische tekening waardoor wij tot op de millimeter nauwkeurig de keuken uit konden tekeningen op de muren en zo onze stopcontacten konden bepalen.
Ook in het laatste stadium van het proces hadden we nog wat vraagjes over stroomaansluitingen en ook hier werd weer snel op gereageerd.
Toen de monteur voor de deur stond om in te bouwen was al snel duidelijk dat dit iemand was die wist wat ie deed en hij heeft de keuken perfect gemonteerd en uiteindelijk stond daar een keuken die nog veel mooier was dan dat we in gedachten hadden.
Een dikke aanrader voor wie een keuken wilt en eerlijkheid wilt over wat wel en niet in je budget past en daar het uiterste uit haalt zodat je uiteindelijk de keuken van je dromen hebt staan!
Echt een aanrader ook eens bij Kitchen4all te kijken.
Wij zijn erg prettig geholpen door Mike in de winkel van Kitchen4all Uden. Ze bieden een totaalpakket en denken met je mee erg fijn.

Resposta de Kitchen4All
Wim Peters en Bas Bevers hebben heel goed meegedacht over welk keukenontwerp het beste zou passen in onze ruimte. Met het 3D ontwerp konden wij goed zien hoe bepaalde keuzes qua werkblad/kleur eruit zouden komen te zien. Vervolgens is de keuken deskundig ingemeten, waarbij wij nog gewezen werden op een verloop in de muur zodat wij dit nog konden oplossen voor de montage.
Nu de keuken is gemonteerd zijn we heel blij met het resultaat. We kunnen niet wachten tot we de verbouwing hebben afgerond en de keuken in gebruik kunnen nemen.

Resposta de Kitchen4All
Wij zijn geholpen door Mike Voets in Uden.
Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en de tijd genomen voor ons.

Resposta de Kitchen4All
In 2022 heeft Kitchen4All in Genemuiden bij ons een prachtige keuken geplaatst. Geweldig was ook de grote inzet van Gerrit bij het oplossen van problemen na plaatsing van onze keuken. Wat een geweldige nazorg en service! Door zijn grote klantgerichtheid en betrokkenheid, zijn persoonlijke benadering en geduld konden de problemen worden opgelost. Wij zijn Gerrit hier heel dankbaar voor!

Resposta de Kitchen4All
Vlot gesprek met een goede bak koffie, een verkoper die begreep wat wij zochten, geen poespas, tot een juiste prijs gekomen voor beide partijen, dus getekend hier voor een nieuwe keuken.

Resposta de Kitchen4All
Nu zijn we een aantal maanden verder en is de keuken geïnstalleerd. Na een aantal tegenslagen tijdens onze verbouwing waren ze erg flexibel en behulpzaam.
Nadat we een datum hadden geprikt voor de installatie van de keuken, waren ze binnen één dag klaar en het ziet er echt geweldig uit. Het had niet beter gekund!

Resposta de Kitchen4All
Onlangs heeft Kitchen4All de keuken bij ons geplaatst en wij zijn hier erg tevreden over. Sander dacht goed mee met het uitzoeken van onze keuken en ook het plaatsen van de keuken liep zonder problemen.

Resposta de Kitchen4All
We zijn super blij met ons nieuwe keukeneiland van kitchen4all. We zijn super snel en vriendelijk geholpen en de communicatie verliep heel prettig. We zouden het iedereen dan ook aanraden.

Resposta de Kitchen4All
Hele goede service!! Een had greep van de keuken was door toedoen van ons zoontje beschadigd. Winkel gemaild en als reactie kregen we dat er een nieuwe handgreep op hun kosten is besteld. Dat laatste hadden we niet verwacht maar erg blij mee. En daarnaast wordt hij ook nog een persoonlijk langs gebracht! Wat een service 🙂

Resposta de Kitchen4All
In het voorjaar van 2025 liepen mijn vrouw en ik de Kitchen4All winkel binnen. Dit was de 3e keukenwinkel waar wij binnen liepen die dag en de 6e winkel die week.
Wij zijn toen geholpen door Christiaan. Een buitengewoon vriendelijke man die erg goed met je meedenkt. Alles wat qua ontwerp bij de andere winkels niet mogelijk was (of in ieder geval "erg moeilijk") kon bij hem wel. En dat voor een goede prijs (denk ik, want het is mijn eerste keuken). We zijn erg blij met het ontwerp en de vloer die we bij Christiaan hebben gekocht is ook top.
Het contact en afspraken maken verliep ook soepel. De planning was makkelijk gemaakt. Ook geen problemen met de aflevering van de keuken.
Christiaan heeft mij gedurende dit hele proces altijd goed te woord gestaan en heeft altijd goed meegedacht. Hij staat echt klaar voor zijn klanten en doet alles in zijn macht om het proces goed te laten verlopen.

Resposta de Kitchen4All
Wij zijn vandaag in Rotterdam Alexandrium geholpen door Ron. Hij luisterde goed naar onze wensen. En liet ons aan de hand daarvan verschillende opties zien qua deurtjes, werkblad en apparatuur. Zo konden we zelf een beslissing nemen wat wij allemaal het beste in onze nieuwe keuken zouden vinden passen. We hadden ons voorbereid op het wegstrepen of downgraden ban wat wensen, maar al onze wensen vielen binnen het budget. Zijn we echt heel blij mee.
Het monteren gaat ook via kitchen4all en zit bij de prijs inbegrepen.
Ron is eerlijk en geeft echt topadvies. Wij raden iedereen aan hier eens binnen te lopen.

Resposta de Kitchen4All
Super mooi goed vriendelijk en goede kwaliteit van de keuken.Heel blij mee dat heb ik de keuken hier besteld 👍🏻

Resposta de Kitchen4All
Onze keuken aangevuld met een mooie kastenwand, koelkast en oven. Zeer goed geholpen, prettig personeel, goede sfeer. Ook veel keus en er wordt echt met je meegekeken en gedacht. Wij zijn kei blij met onze nieuwe keuken en kunnen het iedereen aanbevelen om bij kitchen4all in Uden te gaan shoppen.

Resposta de Kitchen4All
We zijn erg tevreden met hoe we geholpen zijn door John en Bram. Ze hebben echt uitgebreid de tijd genomen voor het maken van een passend ontwerp van onze nieuwe keuken. Ook goed kleuradvies gekregen. Inmiddels hebben we al diverse keren uitgebreid gekookt. We stellen wel vragen bij de werking van de recirculatie afzuigkap. De kookluchten en dampen worden niet goed afgevoerd. Al met al wel een hele goede ervaring met kitchen4all Genemuiden. Zullen hier zeker terugkomen.

Resposta de Kitchen4All
In dit proces geholpen door Ron en Hans bij Rotterdam Alexandrium. Bij deze mooie stap in ons leven waar wij veel spanning, vraagtekens en een zware portemonnee bij hadden. Zijn we super goed, aardig, begripvol en professioneel meegenomen in de aanschaf van ons super leuke nieuwe keuken. We zijn gastvrij onthaald en we hebben zeer passend advies gehad wat past binnen ons financiële plaatje. In vergelijking met andere ervaringen is kitchen4all de specialist in keukenland. Wij raden iedereen aan om hier een fantastische keuken aan te schaffen. Hans en en Ron nogmaals bedankt!

Resposta de Kitchen4All
In februari 2025 zijn wij spontaan binnen gelopen om ons te oriënteren voor onze nieuwe keuken. Wij werden direct vriendelijk benaderd en gevraagd wat onze wensen zijn. Er werd meteen verteld dat er bij interesse een vervolg afspraak zou komen, zodat je niet direct hoeft te beslissen. Wij vonden dit heel fijn. Bij een andere keukenzaak werd meteen gevraagd of we de papieren wilden tekenen als de prijs goed is. Een keuken aanschaffen kost veel geld en daar beslis je niet binnen 1 uur over.
Dus alles besproken en een vervolg afspraak ingepland. Toen we voor de tweede keer kwamen was de keuken uitgetekend en hebben we alles nog eens doorgelopen. Dit voelde goed. We hebben toen ja gezegd. Daarna nog een keer langs geweest, want ik wilde toch wat extra opties erbij hebben. Dit was geen probleem. Alles nog eens doorgelopen en uitgetekend en toen was onze droomkeuken perfect!
De communicatie verloopt heel soepel. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Ze houden het contact warm. Via de mail is het contact ook goed. Binnen een paar uur ontvang je al een reactie. Iedereen is altijd vrolijk, vriendelijk en grappig. Ze hebben plezier in hun werk!
De keuken is vanwege onze grote verbouwing in maart 2026 geplaatst. De installateurs zijn een hele dag tot 20.00 uur ‘s avonds bezig geweest! Alles is super goed verlopen. Netjes afgewerkt, geen krassen en beschadigingen, m’n kookeiland werd nog even gepoetst bij oplevering. Echt top en super blij met hoe alles is verlopen. De beloofde taart komt eraan. Wij raden kitchen4all Son bij iedereen aan!!
Bedankt voor alles Team Son
Gr fam van Eert

Resposta de Kitchen4All
Als je binnenkomt geen opdringerige verkopers je kunt rustig kijken . Ze denken met je mee. Heb zelf een kleine keuken maar alles zit erin. Ook de monteur levert zeer goed werk. Bedankt Rutger en Jos.
Fam Lelieveldt uit Grave.

Resposta de Kitchen4All
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.