Jeg modtog hurtig min bestilling i flot…
Jeg modtog hurtig min bestilling i flot æske, jeg kommer helt sikkert til og handle her igen :)
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Havde længe haft kig på den hæklet Videy taske (kit) og fik den i fødselsdags i august.
Desværre stor skuffelse! Æsken er bulet og lever ikke op til ønsket om et dyrt og eksklusivt kit.
Men endnu værre var det med opskriften, det er KUN tekst.
Ingen diagrammer, ingen nærbilleder. Jeg har købt opskrifter på Etsy til 30 kr, der var meget bedre forklaret.
Her er jeg nødt til at sidde og søge på Youtube for f.eks. at starte taske-siderne fra bunden.
Jeg har skrevet en mail, og fik at vide jeg kunne maile dem hvis jeg havde spørgsmål... Men når man køber et kit til 600 kr, forventer jeg, at der er en god opskrift med. Men desværre ikke.
Nu har kitter ligget i skammekrogen siden august og jeg har taget det frem igen, men stadigvæk lige skuffet over forklaringsgraden i opskriften.
Der er ikke engang nærbilleder af f.eks. spydsting eller start af ny omgang! Jeg ved godt hvordan man laver det, men kan blive i tvivl, om jeg laver den i den rigtige maske, men her må jeg bruge Youtube til hjælp.

Resposta da Kit Couture
Rigtig god service. Opskrifterne er nemme og garnet er i en rigtig god kvalitet. Har kun roser og en positiv oplevelse de gange hvor jeg har bestilt varer hos Kit Couture.

Resposta da Kit Couture
Tusind tak for en virkelig god hjælp og super hurtig levering af det garnnøgle jeg manglede til min bluse.
Bestilte igår fredag og kunne her lørdag morgen hente pakken, dette selv om jeg bor på Bornholm.

Resposta da Kit Couture
Butikken ville ikke anerkende , at de beskadigede kitæsker er en beskadiget vare. Da varene ankom var alle kitæsker beskadiget. Men netop æskerne var jo en del af glæden ved kittet. Ved reklamation fik man at vide , at kitæskerne var selve emballagen. Hvorfor bruge 4 kitæsker som emballage i stedet for at pakke varene i een, hvis det er tilfældet. Og det var ikke nævnt på hjemmesiden , at kit æskerne var selve emballagen med en tynd plastikpose udenpå ved forsendelse . Jeg undrer mig….
Jeg har lidt modvilligt fået nye æsker tilsendt, men måtte betale for portoen. Der skulle overtalelse til. Der var bestemt ikke tale om en misforståelse

Resposta da Kit Couture
Jeg er VILD med jeres design. Men jeres opskrifter er ikke gennemarbejdede når I sender dem ud. Jeg har flere gange fundet fejl og kontaktet jer. Der er altid venlig service, men irriterende at opskrifter er fejlbehæftede eller dårligt skrevet/sat op.

Resposta da Kit Couture
Lynhurtigt svar og betjening.
Jeg sendte spørgsmål pr. mail og fik lynhurtigt svar og efterfølgende blev ordren ekspederet hurtigt.
Tak.

Resposta da Kit Couture
Kære Kit Couture. I har en super-dejlig butik. Jeg fik den fineste æske med hjem - med garn og opskrift og nål og målebånd og sødt.
Jeg kommer snart igen.

Resposta da Kit Couture
Fantastisk god kundeservice og hurtig hjælp til at løse problemer.

Resposta da Kit Couture
Beautiful patterns, good service, and quality is good, but their patterns are complicated to understand. I mostly had problem with the Kalsoy sweater. You have to read between the lines. I had to pay an advanced knitting teacher to help me understand and she was stunned by how badly and unclear the patterns were explained. For the price, I would be expecting more clarity and better organization of explanations in their patterns.

Resposta da Kit Couture
Jeg har gennem de sidste 5-6 år strikket 10-15 af Kit Coutures modeller, og jeg har ALDRIG oplevet fejl i hverken levering, opskrift eller lignende. Både mine børn og voksne børnebørn er aftagere af mit strik, og det bliver beundret af deres omgangskreds.
Grethe Buhl
Har længe drømt om, at brodere en pude til vores fine slagbænk i køkkenet og er vild med Kit Coutures koncept.
Jeg har broderet ganske lidt tidligere, men har ikke den store erfaring med håndarbejde & var da også usikker på om jeg kunne "magte" Stjernøya puden.
Det fine "Kit" er super lækkert pakket & jeg fornemmede helt tydeligt tankerne bag konceptet af Kit Couture.
Jeg har haft en lille udfordring med broderiet, men da jeg henvendte mig fik jeg hjælp med det samme og fik også tilbuddet om at kigge forbi butikken, så de kunne hjælpe mig personligt.
Broderi har overtaget mine aftener, der tidligere var "ejet" af Netflix & HBO & jeg er overrasket over så afslappende og tilfredsstillende det føles at sidde med et håndarbejde.
Jeg går snart i gang med Stjernøya pude #2

Resposta da Kit Couture
Jeg er vild med deres design, men besvarelser/kundeservice ligger på et meget lavt niveau i forhold til hvor eksklusivt brandet ligger op til at være..
når man køber kits der koster over 900,- forventer man også, at det er testet så meget igennem at der ikke forekommer fejl, og skulle der forekomme fejl, jeg som køber gør opmærksom på af hensyn til andre købere, forventer jeg at de tager sig tid til at komme retur..
Jeg sidder med en hesselø T-shirt, hvor der på nuværende tidspunkt er fundet 3 fejl i hulmønstret, og som jeg har påpeget.
jeg kan se mine beskeder er modtaget og læst, men de vælger ikke at vende retur. Det er virkelig ærgerligt, at det ikke anerkendes at en kunde bruger tid på feedback der hjælper den næste kunde.. jeg er trods alt ikke teststrikker på denne opskrift, og har brugt 900,- På den
Øvøvøv, det er ærgerligt, for jeg er vild med opskrifterne (Som i øvrigt også er dyre i forhold til andre)

Resposta da Kit Couture
Jeg købte et kit til en cardigan, som jeg ville til min mor i julegave. Da jeg modtog pakken, var æsken selve kittet ligger i så beskadiget, at den var for grim at give i gave. Når man køber et kit, forventer man en eksklusiv samlet pakke. Ikke blot garn, opskrift mm., som man er nød til at pille op af æsken og selv arrangere pænt som et kit på anden vis. Da jeg henvendte mig til deres kundeservice, var svaret blot, at æsken var fin da de afsendte varen og at æsken i øvrigt ikke er en del af kittet. Jeg havde klart forventet mere, da firmaet ellers promoverer sig på at være eksklusivt, lækkert og gennemført. Det hele var blot puttet i en tynd plastisk pose og sendt afsted på den måde! Sidste gang jeg handler her. Kan ikke anbefale det. Særligt ikke fordi man står tilbage med et flabet svar fra deres kundeservice!

Resposta da Kit Couture
Konceptet er rigtigt fint, men desværre har jeg oplevet rigtig dårlig kvalitet på garnet, både til et halsrør og til en sweater. Det fælder utroligt meget, under strikning måtte jeg bruge en fnugrulle hver gang jeg havde siddet med strikketøjet og selv efter vask fælder det færdige produkt så meget, at jeg ikke har lyst til at bruge det. Jeg har påtalt dette direkte til forhandler, men endnu ikke modtaget et svar.

Super god betjening
Og meget fine strik og hækle kit
Opskriftenrne er meget nemme at forstå
Meget god service. 💐
En hilsen fra Lil Nørgaard

Resposta da Kit Couture
En supergod købsoplevelse! Varerne er smukt pakket ind, der er kræset for detaljerne, og servicen er i top. Da jeg ønskede at ændre i min ordre, inden den var blevet afsendt, skete dette uden problemer og med en utrolig rar betjening. Havde varerne dagen efter afsendelse.

Resposta da Kit Couture
Har fået 2 identiske strikkekits i julegave. At få byttet det ene har vist sig at være en næsten umulig proces.
Jeg skal i følge Kitcouture kontakte giveren, få tilsendt kvittering fra dem, indsende kits, hvorefter pengene refunderes til giver, som så skal give mig pengene i hånden - som jeg så kan bruge til at købe et andet kit - hos kitcouture.
Kitcouture svar på min undren var "Det er ikke besværligt - for os" - Nej men det er det sørme for mig som kunde - og en elendig bytteservice i min optik.

Resposta da Kit Couture
Bestiller den ene dag og kan afhente varerne den anden dag - fedt :-)
Har bestilt hos dem mange gange og har altid fået lige præcis det jeg har bedt om og alt oven i købet super hurtigt leveret :-)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.